От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Aganka , може да са набори, ама ние вървим с голям крак  Crazy, 15 см е на детето крачето, номер 9 на апреските измервам 16,5 см вътре, но е с мекичко и може да има още 1,2 мм разлика, отвън меря подметката 18 см!  Hug

# 211
ORHIDEA, подметката достатъчно дебела ли е ?
Много им се чудя на тези апрески. Искам да ги ползвам за сняг.

Кой номер носи твоето детенце по нашата номерация ?

# 212
  • София
Aganka , може да са набори, ама ние вървим с голям крак  Crazy, 15 см е на детето крачето, номер 9 на апреските измервам 16,5 см вътре, но е с мекичко и може да има още 1,2 мм разлика, отвън меря подметката 18 см!  Hug
ORHIDEA, мерси много  Hug , ще му станат - аз се притеснявах, че само моят душан е с голям крак  Grinning (15.5 см му е крачето на диването).

# 213
здравейте.да питам някои мами дали имат поръчка от новата win comppany .поръчах от тях някои неща на 17.10 но досега няма никакъв звук от тях.пише 15 раб.дни но май нищо няма да дойде .

Моята беше от 19.10 и дойде в петък Peace, ако е по-голяма може и да закъснее, защо не питаш на мейла?

# 214
ORHIDEA, подметката достатъчно дебела ли е ?
Много им се чудя на тези апрески. Искам да ги ползвам за сняг.

Кой номер носи твоето детенце по нашата номерация ?

Ами около 1 см така като я гледам е дебела, като към петата е повече като см, аз също за сняг ги взех, но вътре и самото бомбенце и цялата гумена част отвътре е облечена с меката вата, предполагам ще топлят, тези дни е меко времето и няма да мога да преценя, но лятото ползвах два чифта обувки на Кларкс и останах доволна, но все пак бяха сандали и гуменки!  Peace
Сега сме с Геокс 27 номер, но са му свободнички!  Hug

Забравих да спомена, че грайферчетата са около 2,3 мм на подметката!  Peace

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 22:46 от ORHIDEA

# 215
# 216
Момичета какво да избера в за Country в M&M direct кое е за БГ

# 217
sansil,Бубе благодаря ви много Hug
Значи и тук номерацията е като при всички останали детски обувки,а пък относно палтото ще пробвам 10-ка,дано не ми е тясно Peace

# 218
  • В мечтите
здравейте.да питам някои мами дали имат поръчка от новата win comppany .поръчах от тях някои неща на 17.10 но досега няма никакъв звук от тях.пише 15 раб.дни но май нищо няма да дойде .

Моята беше от 19.10 и дойде в петък Peace, ако е по-голяма може и да закъснее, защо не питаш на мейла?
нищо и при мен не е дошло а на скайп и емайл не отговарят,поръчката ми не е голяма... чакам ги от 27.10,все едно идва поръчката от...луната  Tired

# 219
  • Плевен
Aз поръчах на 28.10 и нещата ми са вече при тях. Със следващия курс на куриера щели да ми ги пратят. Вчера им писах да ги питам какво става обаче. Пиши им и ги питай.

ОРХИДЕЯ, и мен ме интересува дължината на стелката на апреските.

# 220
  • София
elita, извинявам се, чак сега видях  питанката. Ботушките са много хубави, довечера или утре мога да ги сснимам. Ако нещо трябва да меря - казвайте Peace

Inochka, много благодаря! Няма нужда от снимки. Стелката ми трябва, за да преценя дали 9 ще е добре и ако ми кажеш и вашето краче колко е и кой номер носите по принцип... Ей, много въпроси зададох...
Но ботушките много ми харесват и искам, ако ще ни станат да ги поръчам докато им върви промоцията вторият артикул на половин цена.

# 221
Момичета, взех тези ботушки от NEXT, но не съм олучила номера - големи са ни.  Не искам да ги продавам, защото са много хубави. Нашите са UK 8 и са си с етикетите, ако някой е взел UK7 и са му малки предлагам размяна.
http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/2/10

# 222
момичета как мога да поръчам оттук?http://direct.asda.com/

# 223
Момичета, извинявам се, че не е точно по темата, но мога ли да попитам за момиченца на 1-2 гоодинки какви играчки поръчвате?
Благодаря   bouquet

При нас си играе с музикалните играчки от батковците и колите им. Има няколко кукли, но не им обръща внимание.
В темата за майтойс похвалиха ето тази зебра:
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebr … 766247&sr=8-1

Много ти благодаря, тази зебра е наистина чудесна идея - Николая обожава да язди и да се друса  Peace

# 224
ето и моята пристигнала поръчка с Изили и Римини, сега чакам и от Гъбко една , ето от тук нататък http://bochko.snimka.bg/other/novi-drehi.439352.15864753  Peace

п.с. извинямав се за лошото качество на снимките, но снимах с телефона  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт