От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 219
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Някой скоро да е поръчвал от Алмуз? Rolling Eyes Пуснах поръчка към тях в неделя, в понеделник Яна ми писа че е приета, но оттогава нищо.Притеснявам се да не ми свършат нещата, че са ми много важни! Praynig
Обикновено Яна казва на време ако нещо свърши, което значи, че в повечето случаи ако не ти се обадят нещата  са поръчани, поне моят опит с тях показва това. Пак можеш да й се обадиш и питаш за да си сигурна, тя е винаги отзивчива и любезна, така че...

# 421
аз предлагам всички саитове да почнат да доставят до бг,и да приемат бг карти,И ДА НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПОСРЕДНИЦИ!
извинете ме,но такава драма няма...... ooooh! #Cussing out #2gunfire
АКО ЗНАЕШ САМО КОЛКО СЪМ СЪГЛАСНА..... newsm10 newsm47 smile3501

# 422
Здравейте искам да ви попитам нещо.Имам пусната поръчка през римини.Срока на доставка 14 дена изтече а никой не ми се обажда а нямам и писмо.По принцип трябва да отида до офис на еконт да попитам или първо трябва да получа писмо и обаждане от римини ,че са изпратени нещата  Rolling Eyes

# 423
  • софия
Само при мен ли сайта на NEXT  е странен newsm78

# 424
  • София
ооо, най-после да го направят с добър изглед  Peace Така е много по-подреден и лесен за ориентиране.
Здравейте искам да ви попитам нещо.Имам пусната поръчка през римини.Срока на доставка 14 дена изтече а никой не ми се обажда а нямам и писмо.По принцип трябва да отида до офис на еконт да попитам или първо трябва да получа писмо и обаждане от римини ,че са изпратени нещата  Rolling Eyes
Пиши им. По принцип ако си избрала плащане с НП, ще получиш смс от еконт.

# 425
Не виждам нищо странно в сайта на некст.Просто е обновен и е станал по подреден  Grinning

# 426
  • софия
Добре де,дайте линк към детските обувки Simple SmileАз ли съм кьорава,не ги намирам Thinking

# 427
# 428
# 429
  • софия
Мерси,ма много тъпо е направено ooooh!Изобщо не ми е по-лесно и подредено така.Ма няма значение де,дано си върнат предишния вид Laughing
И за да не е само спам,някой може ли да ми каже тези ботуши с колко бяха умалени?Трябва ми за момиче,което носи 36 номер,кой трябва да взема от тези?
http://www.next.co.uk/shopping/girls/hatsscarvesgloves/20/14?ext … amp;exclude=00S00|00SJ00&returnurl=%2fshop%2fatttype-boots-gattcolour-black-gattgender-oldergirls-cat-shoes-cat-boots-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBlack%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots

ПП-те още го променят,чак сега ми излезнаха обувките при мен newsm78

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 09:50 от dessyy

# 430
аз предлагам всички саитове да почнат да доставят до бг,и да приемат бг карти,И ДА НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПОСРЕДНИЦИ!
Аз им писах на Некст да ги тормозя за доставка до БГ и споделих как трябва да се мъчим сумати народ с посредници -  казаха, че работят по въпроса и сигурно догодина ще включат и БГ Mr. Green И на М&С писах, че не ми се появява БГ при регистрация на адрес - сега чакам да отговорят Blush

# 431
преди беше като галерия и с едно движение на мишката си разглеждаш....сега не ми харесва! Crazy

БРАВООООО!  bouquet  bouquet  bouquet

# 432
Аз им писах на Некст да ги тормозя за доставка до БГ и споделих как трябва да се мъчим сумати народ с посредници -  казаха, че работят по въпроса и сигурно догодина ще включат и БГ Mr. Green И на М&С писах, че не ми се появява БГ при регистрация на адрес - сега чакам да отговорят Blush
Рано или късно ще ни включат навсякъде, със сигурност, но сега на всички им е трудно да преминат от пълна игнорация към пълно приемане Mr. Green Mr. Green Шегувам се, но всяка една такава операция изисква време (за наше съжаление) а в такива големи вериги нещата мнооооого трудно и бавно се придвижват  Animal Snail
И аз периодично им пиша и все едно ми казват "We are currently expanding, please try again in some time"...

# 433
  • София
Получих си пратката от Алезар, преди малко.  Mr. Green Относно комункиацията с тях - много съм доволна! Що касае качеството на поларите от Треспас- не особенно, но това си е мой проблем. Ръкавиците обаче са супер .

Просто за информация, поръчах това: http://www.trespass.co.uk/product/mens-clothing-1/mens-shirts-an … /lap-MAFLMFC10002  ( но са много тънки  Confused) (имат промоция - 2 за 15 паунда)

И това:http://www.trespass.co.uk/product.php?search=Gohan&style=UYGLGLE20001 нямам забележки.

Лек ден!

# 434
Някой скоро получавал ли е нещо с Римини? Мина доста време, чудя се дали да им пиша вече, да ги питам какво става.

Общи условия

Активация на акаунт