Августови бебоци Тема 5

• 27 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Янче, честит ти сън Joy Hug!Дано това да е началото на един по-спокоен период.Белослава също започна да мрънка вечер, а преди заспиваше като пън, само като я сложа в леглото й.Но ние сме си виновни, защото баща й се прибира късно и тя като го види и се превъзбужда.Аз тамън съм я нахранила, той си идва и започват да се смеят.После тя умира за сън, а не може да заспи.
За снимките- не знам кога ще са готови, защото казах на Калина да се оправи с лудницата за Коледа и да ги работи на спокойствие.Не бързам за никъде.
Джули, снимките са невероятни.Много сте красиви със Сиска HugА тя е пораснала невероятно много.Като я видях, май беше на 40-50 дена.
Хари, и аз много си блъскам главата за Синфлорикса, но май повече клоня към Превенара Thinking.Още не съм говорила сериозно с педи по въпроса.Единственото, което тя ме посъветва , е да не смагам ваксините за стомашно-чревните вируси, но сега не се сещам как се казваха newsm78
Калина, а колко кг стана Ния вече? Белослава все още е далеч от заветните 6 кг, но хич не съм се притеснила Laughing

# 601
Янче и ние сме с такова безобразно кисело поведение от няколко дни - отдавам го на ваксината, въпреки, че предния път нямаше никакви реакции. А сега дори нощно време ми се буди по няколко пъти да реве. Както казваш ти - на моменти ми идва да се гръмна. Преди като я гушна и млъква, а сега се носим, люляме се в какви ли не стойки и не и не - не спира да реве това маймунче. Както каза баба ми - сигурно е от магнитните бури Laughing Grinning ! Така пишело в Трета възраст

# 602
Момичета, успокоявайте се с това, че има мами с по два кисели и мрънкащи бебока и колко трудно е да се люшкат и успокояват две!!!
Много прегръдки от мен  Hug! Чета ви редовно, но не ми остава време да пиша  Sad!
Иначе сме добре, растем, разхождаме се много, че вътре е доста по- трудно. Само кърма хапват малките, и така...
Много ми е хубаво като ви чета и се успокоявам, че не е само при нас мрънкане вечер, извиване като дъга, когато решат, че няма да сучат и други изпълнения!
Хубав ден на всички!

# 603
slavina_S направо ти се възхищавам с близначета! С едно бебенце е толкова трудно, пък си представям с двечки и то само на кърма. Как ги кърмиш и двете - първо едното, после другото или едното на едната гърда, другото на другата? Сигурно си имаш помагачи. А като плаче едното другото започва ли и то да плаче или се изчакват? Laughing В смисъл влияят ли се едно от друго?

# 604
Мами, толкова от вас са решили да правят календари. Абе дайте някой линк на фирма, (от която мислите да поръчате или сте поръчвали или са ви препоръчали) която се занимава с изработката от А до Я - дизайн+печат. Нещо имам трудност да намеря нещо свестно в нета, а и като не ги познавам...  ooooh!

Шайнче: еееми вие с Калинчето просто родихте по-мънички бебоци, има време да растете  Hug

Захира: хаха това с Трета възраст ме разби  hahaha Joy

Славина: ох милата, а една в нашия парк е с 3!!! Та и ти се успокоявай  Hug Дай снимки на бебоците да ги видим Simple Smile

Охооо ние нааааай-накрая се събудихме, голяяяяям сън днес!  Shocked Дали пък дрането снощи не й се отрази добре?!!! Thinking Изчезвам!  Joy

# 605
Аз си дръпнах една програма за правене на календари - много лесно се работи с нея, но не предлага кой знае какво като дизайн:

Tkexe Kalender

# 606
http://www.album.bg/h2o_iveto/images/19514268/
http://www.album.bg/h2o_iveto/images/19514278/
Снимките са от преди две седмици, иначе са по 6 кг, около 61-62 см.

Две снимки от нас, че не съм много добра в качването на снимки, иначе и аз се успокоявам с това, че има и мами с тризнаци. Относно кърменето, сутрин и до обяд се кърмим едновременно, после са по- кисели и ги кърмя една по една. Засега се справям сама през деня, вечер тати помага.

# 607
  • Бургас
Олееее, Славина страхотни са малките близначета Simple Smile а на теб голямо БРАВО за кърменето , просто си герой!

Сега да ви кажа, че пак ме вкарвате в размисли ......моята беба се роди нормално 3.200кг. а в момента на 3 месеца е 5 килограма, малко ли е ? В смисъл аз я гледам има си хубави краченца с пухкави гънки, спи си , яде си , даже досега е нямала такива ревливи периоди както описвате. /Не смея даже да го изрека това, че да не стане обратното  Mr. Green/
Та, гледам вашите са по 6 кг или около 6, утре сме на консултация и втори Пентаксим и ще питам какво е положението!

Захира, ще пробвам и аз с тази программа, ако не разбера нещо ще ти досаждам малко на ЛС Simple Smile

# 608
Според мен когато са на кърма бебетата и са спокойни, значи всичко е наред с наддаването, не бива да се притеснява човек! Така както няма еднакви възрастни като килограми, телосложение и апетит, така е и при малките човечета!!!

# 609
Янче,аз ще поръчвам от Фото Браво!
Много ми харесаха календарите им.Аз съм се спряла на  12-листов.

# 610
  • София
По повод килограмите на децата: аз също си мислех,че сме нещо слабички около 5 кг на 3 мес,но в кърмаческия прочетох статия със заглавие Не гледай кантара,гледай детето и се уверих,че сме повече от добре развиващо се бебе!
Ние утре сме на консултация и  ще слагаме първия пентаксим,интересното е че вчера педиатърката ни ми се обади да ни подкани да го заведем това дете на преглед! Embarassed
За какво  е ваксината синфлорикс?
Не знам за бебешките ваксини,но аз май ще си сложа ваксина,срещу рака на шийката на матката,просто сутринта гледах здравното предаване по канал 1. В последния бр н сп. Кенгуру ими статия за ваксините,но още не съм я прочела!
Шайн да, на 40 дни бяхме тогава Simple Smile
Хайде всички по парковете

# 611
Момичета,помогнете ми с това захранване,че съвсем се омотах!Моята педи ми каза,че можело да давам вече плодово пюре,ама аз искам да изчакам поне докато направи пълни четири месеца.Обаче й казах,че мисля да започна или с каша,или със зеленчуково пюре а тя ми вика-защо ще прескачаш.И аз съвсем вече се шашнах!Да не направя нещо лошо на моето бебче като го захраня на своя глава първо със зеленчуково пюре да речем?А освен това каза,че кашите много надували пък ние нали сме си големички-каза ми точно така-с каша ще го надуеш още повече.Вие как мислите?Хайде дайте ми съвет,че ще изперкам.... Praynig Praynig
Освен това имам питане за акото-наето от няколко дена е по-тъмно от цвят горчица.Едно такова е кафяво.И как разбирате дали има слуз?На мен ми се видя малко слузесто ама пък може да си въобразявам...И аз не знам.Как да преценя?А като е по тъмно кафязо какво значи?Че са започнали някакви ензими да бачкат вече ли?Ох.....Помощ!Забравила съм как беше с баткото!!!!Направо ме е яд,че имат такава разлика децата ми.Трябваше по-рано да родя,за да не забравя толкова неща....

# 612
Мацки, за каледндаpи има във фоpума отделна тема, пускат pазни кодове за намаления и тн.
вижте тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433289.0

за фотосесията, за която Яна писа. Ана ме помоли за всеки месец да намисля отделна тема.
Хpумнаха ми няколко идеи за календаp, с маpтенички за маpт, любовни за февpуаpи и тн.
Пpедлагам да събеpем 4 бебета и да снимаме. В юлската тема оpганизиpаха благотвоpително снимане пpеди няколко дни. Снимките са в линка в подписа ми. Ако някой пpоявява желание, моля да ми пишете.

Узпех със захpанването

# 613
Здравейте.
Днес бяхме на доктор на 3 месеца и 22 дни сме и тежи 7000г и 64см. Понеже наддавал бързо и се стряскал ни изписаха ca-gluconici ампули 5ml на ден - 10 дни. и вдигнаха вигантола на 3 капки.  на кърма сме, а аз ям 1 активия + 1 чаша прясно мляко всеки ден.
Като се ровя калция не е толкова безобиден. Давали ли сте калций???

# 614
Калина и аз имах такава идея за отделните сезони и месеци - примерно залятото може да е нещо със слънчогледи, мидички  и т.н.,есен - листа, кестени и др., зимата с разни коледни нещица, шишарки,шалчета и пр. Ако се организират други момичета аз съм насреща - бройте ме и ме, ще се включа в сесията. Вече говорих и с Янчето.

Общи условия

Активация на акаунт