Августови бебоци Тема 5

• 28 326
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Добро слънчево утро Simple Smile

Йоана, споделям моят опит с баткото относно сокчетата, но не претендирам , че е най-правилен:
Започнах с ябълка една седмица, след това започнах да смесвам с малко морков и накрая редувах само ябълка и само морков. След това включих и круша и т.н. Но гледах да давам един плод няколко дена а не веднага да се сменя, за да мога да разбера ако някой не му харесва или има някакъв проблем с него /разхлабва, запича, не се харесва/.

Моята мома и тя се събуди в седем днес, но яде и пак заспа Simple Smile
Снощи за първи път се събуди в 23.30 след като беше заспала към 21.30  newsm78  дадох малко чай, заспа , след половин час пак така , пак чайче и после заспа до 4 . Ама от какво така се получи незнам  newsm78 може да е била гладна....

# 271
  • София
magare, може би наистина е била гладна мъничката. Александър обикновено яде към 9 и към 10.30-11 заспива, но ако по това време вместо да спи нервничи значи е гладен- давам малко и спи до сутринта Simple Smile

A_S_Y_77, ние го водихме при доктор Драганов-приема в поликлиниката на Военна болница. Аз съм с много добри впечатления от него. Яна и Сънчо (май) също май бяха доволни от него. Другият, за когото четох във форума е Алексиев, но за него съответно нямам лични впечатления.
Моето човече много ме радва последните дни- става в 7 сутрин, изпива си бързичко млякото и като го гушна заспива до 11. Така и аз успявам да се наспя и е много гот! Дано продължи по-дълго този период.

А за Facebook-  аз съм Ani Staleva,  там няма да си пиша тукашния ник.

Ами приятен съботен ден ви желая  и усмихнати бебета  Heart Eyes

# 272
A_S_Y_77, и аз ходих при Драганов и съм много доволна, записването става по телефона, прегледа е 25 лв (май, не съм сигурна)

# 273
rumik   за какъв банан става дума... Shocked, аз вече съм на тема захранване въпреки,че всички казват още да чакаме но на мен не ми се чака.Но чакаме за сега..........

# 274
Момичета, кажете каво правите при висока Т на бебчовците. Ники е с 37,3 и съм му дала Панадол 2,5 мл. Друго какво да направя?

# 275
  • София
Ние до сега не сме вдигали температура, но от това което съм чела и слушала от други майки е самообладание. Сега погледнах в една книжка, която имам ще ти цитирам: "Под 38 градуса не бързайте да давате лекарства за свалянето й. Обърнете се към лекаря при температура над 38,4 или повикайте Бърза помощ, ако се покачи над 39,5. Температурата е реакция на оргаанизма срещу инфекцията. Излишната топлина трябва да се излъчи от организма, затова не навличайте и загъвайте много детето! То трябва да получава много течности, за да не се обезводни организма му."

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 18:26 от ra_iv

# 276
Долс, аз също мисля, че 37,3 не е висока Т. Пиши да кажеш какво е станало по-късно

# 277
  • Бургас
Dols, къде я измери температурата , нали знаеш , че ако е в дупето дава по-високи стойности?

# 278
  • София
dolls, нас ни предупредиха, че до 37.5 е нормално да вдигне температура и не е необходимо да му даваме каквото и да било. Дано бързо се оправи Ники и да бъдеш спокойна  Hug

# 279
може ли някой д ами каже от какво може да излизат ситни пъпчици на бебетата около устичките им? Питам, защото на нас ту ни се появяват, ту изчезват и не мога да си обясня от какво става така.

# 280
  • Бургас
Desi, да не би да е започнало бебето да се плюнчи повече, от това може да избиват ситни пъпчици ?
На моята досега не са и излизали , но пък и още не се е разлигавела много.

# 281
може ли някой д ами каже от какво може да излизат ситни пъпчици на бебетата около устичките им? Питам, защото на нас ту ни се появяват, ту изчезват и не мога да си обясня от какво става така.

От лигите. Аз го мажа нашият юнак с кремчето против подсичане и ни минават

# 282

Да не би да е  и от млякото ...  Thinking

# 283
Мерси момичета Hug. Аз панадол си му давам по 2 пъти на ден за 3 дена, защото имаше лека кашлицата. Сега трябваше да му дам втората доза и точно тогава вдигна Т. За щастие падна и сега вече спинка. Ще го наблюдавам през нощта, че се притеснявам.
magare , меря я в дупето и смъквам 5 десети, беше 37,8.

# 284
  • Бургас
ok, Dolls, значи си предвидила намалянето с 0,5 Hug  дано не вдига повече Т. мъника и да не е нещо сериозно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт