Августовски бебета - тема № 6

• 28 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Ето ни и нас от 5:30 сме будни:) Мъчих го в леглото не иска, гушнат не иска. Сега сме в кухнята аз закусвам, а Митко си се люлее в шезлонга.
Вчера го водихме в Токуда оставиха ни Калция - 5 дена по 2х3мл. За всеки случай бързо бил качвал - вчера ни премериха  - 6850, с миналата седмица на друг кантар бяхме 7000.
Да ви се оплача поръчах един слинг, един биберон - Томи Типи за чесане на венци и една чаша със сламка от Касида. Обадиха се да ми кажат, че няма чаша   и като им казах, че е за мен да си пия кафето на разходка - ми се смяха. Слингът е супер, ама биберонът беше пожълтял, кутийка беше мръзна и отворена и отново запечатана с телбот Sad  Shocked #Cussing out
Обадих им се и те казаха, че така им ги доставят.  #Crazy Като има казах, че така не може на бебе такъв биберон  ми казах да им го пратя обратно по куриер и те ще ми пратят нов или ще ми върнат парите.

# 166
За дребосъци, Белослава държи първенството, моля, моля JoyНа 4м и 15 дена беше 5900/62 см.
Днес сложихме  третия пентаксим и за мое щастие нямаше никаква реакция.Предишните пъти й се подуваше и зачервяваше крачето, ама много.И тук като прочетох как една мама е викала Бърза Помощ за това и си викам:Айде, пак се оказах най безхаберната майка, да си седя все едно нищо няма.Че дори и педи като ме питаше, й казвах, че всичко е ОК, защото това изобщо не го смятах за проблем.
Но този път на малката й няма нищо.
Педи съвсем секна поривите ми за захранване и сега съм малко разколебана, а съм строила бурканчетата с пюрета в готовност LaughingНе ми се иска да захранвам прекалено късно и да я тъпча излишно с АМ, защото вече омита към 200 мл на 5 хранения.
  Naughty моля, моля, Ния държи първенството за дребосък -вчера бяхме на консултация и на 4м и 20 дни е 59,5см и 5,200кг! И на мен ми казаха да не захранвам и че тя всъщност е на 3,5 месеца коригирана възраст, има възпаление на окото и още куп причини да не я захранвам!

# 167
  • На плажа
Ей Данче,докато се усетя да се включа в играта и тя Гануша те разконспирира  Mr. Green
 Mr. GreenСтрахотна професия,интересна,но ще моожеш ли да я практикуваш с малко дете,с тези нощни смени  newsm78
днес вече мога да почерпя за месечинката на Николай

Честита месечинка и на бебе Вероника.на мама jara_r
  на Никол - на мама gemma
на Антон -  на мама Desy_Stz

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 10:33 от tina1801

# 168
  • София
Добро утро...
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!!!
Калина /да се поправя/, много фина твоята мадама, но като се има в предвид, че е родена по-рано е нормално... Ще порасне мъничето...  Peace
Мо, и аз не съм много доволна от онлайн поръчките. Аз си бях поръчала кошарката, но ми я докараха без една част, та после трябваше да чакам един месец да ми я доставят, добре че Мими още не се беше родила тогава.
За конкурса на Памперс, май наистина нещо не  е наред, понеже и аз публикувах снимка на Мими, но не може да се гласува...
На мен днес ми дойде циъла, но много странно не ме заболя корем, както преди да забременея. Тогава първо ме заболяваше зверски и чак след това текваше кръв, а сега като отидох сутринта до тоалетна да пишкам и като тръгна една кръв, чак се стреснах, понеже никакви симптоми за цикъл нямах... Дали е нормално това, пък и ми се струва доста по обилно течението...
За статистиката дойде ми горе долу месец след като спрях да кърмя.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 11:20 от ·.·♥ Катето ♥·.·

# 169
Кате, нормално е да е по-обилна, след като не си имала дълго време Simple Smile Ще се нормализира с времето. Колкото до болките - много жени казват, че след раждането вече нямат болки, както преди, което си е голям плюс. Но пък при други могат да се появат, а преди да не са имали (аз не съм имала, и се надявам да нямам, че кофти).

А мом Митко тая сутрин сука от 6 до 8  #Crazy и не ще да спи и това е. Накрая баща му го взе при рибите в люлката, че аз да поспя и ми го върна в 9, пак яде, и пак не иска да спи, та станахме и ние с кака му. Ей, на баща си се е метнал ранобудник. Кака му я направих като мен да ляга късно и да става късно, ама този...То по-добре да ляга рано и да става рано де.

# 170
Ееееееех, изтървала съм тука веселбата Sad не можах и аз да се включа по отгатването на професията  Mr. Green ама здраве да е, айде някой друг да пуска игра  Joy Joy Joy че и ние искаме подаръци, няма само Биби да получава я ... и НИЕ ИСКАМЕ КОСЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ  Joy Joy Joy
Мо ,Катето, много кофти това с поръчките от интернет Sad Аз съм поръчвала страшно много неща от интернет - люлка, столче за хранене, матрак, чаршафчета, играчки и т.н. и никога не съм имала проблем, явно си е на късмет

# 171
Poly zoe,УЖАС! Аз вече поръчах кенгуру на Чикото,на всичкото и отгоре и най-скъпото!Като е гарга-да е рошава Joy!Дано да не запарва!Аз нали съм любознателна и вчера цял ден четох,четох и накрая да не стане такарче да се прецакам!Карай!Каквото-такова! Hug

# 172
  • Кърджали
ЗДравейте момичета! На мен нещо ми е кисело, ама както и да е.
Тия два дена Кати ми е особено кротичка. Играе си сама, мрънка само като е гладна или и се спи. Всичко това при условие, че съм и под око. НЕ ме ли види като се огледа, и се почва рееееееввввввввв.
Пу, изпуснала съм играта.  Laughing Гледам и сте обявили конкурс за най - дребно бебче. Дали да включа и моята девойка. Тя не, че е много малка ама като и гледам килограмите с които  се роди и сегашните е наддала има - няма две кила и нещо.
Оф, момичета, как се справяте и с домакинството и с бебчетат? На мен ми е ужасно трудно, защото както казах, Кати иска непрекъснато да съм до нея, по възможност в ръцете ми или да я люлея. А спи по 20 - 30 минути. ето и сега като пиша ми е в ръката. Оствих я уж да пооправя кухнята и изпадна в истерия. Докато беше новородена беше лесно - само си спеше. И тази сутрин се скараме и с мъжо , дразнел се бил че имало неизмити чинии. То и аз се дразня, ама да го оставмя да гледа малката и да чисти и подрежда, да види как е...

# 173
  • Варна
Здравейте Party bowuu

Хайде честити месечинки вече наистина на Николай, Антон и Никол  bouquet

Ето едно клипче на моята бузанка http://dariyatodorova.multiply.com/video/item/1, опитва се да говори, даже бабите решиха, че казва "баба" Mr. Green и са много доволни....иска им се Laughing

Лидия, виждам че четеш, разпиши се да знаем, че сте добре Hug

# 174
Честити месечинки на  Николай, Антон и Никол
Александра, те мъжете понякога са много несъобразителни. И аз на моя му се ядосах оня ден, че вместо да стане да ми помогне с къпането, той спи, ама ... мина ли. Спокойно, не се ядосвай за всичко. За домакинстването , аз се справям доста добре, наготвено, изпрано и изгладено и изчистено е винаги, но на мен малкия поне по един път на ден ми спи по два часа, пу пу, да не му е уроки. А таткото като се върне в 7 от работа и му го връчвам за час, час и нещо, докато стане време за къпане и имам временце да пооправя. Поне в това отношение ми помага много  Peace

# 175
Liliq Zlatna,
най-добрите кенгура са на Baby Bjorn. Обаче са много скъпи.Да знаеш, че си струват парите, защото имат много егрономичен дизайн. На нас ни дадоха едно такова и когато имам да пазарувам излизам с него, ръцете ми остават свободни.
Друго, което знам се казва Ергобебе (Ergobaby) то пък май трябва да се поръча от чужбина, ползва се за бебе от 6 месеца и освен ,че е супер удобно може да се ползва до 20кг (нашето бейби бйорн е до 9кг, а Димана вече е почти 7!)
Най сладкото нещо е Диманка, облечена като мече, с лице напред в кенгурото и баща й така я носи - всички минувачи се усмихват  Grinning

# 176
Здравейте мами и пораснали бебоци Simple Smile
Ние малко поизчезнахме и една приятелка оня ден ми каза да драсна два реда, че видяла че се притеснявате за нас  Hug Добре сме само, че бях ви писала за мухала в тази къща където живеем и изобщо невлизах в стаята с компютъра. Изнесохме се в хола, където единствено няма мухал. Голямо бягане с Макси направихме да търсим кваритира и да е хубава и на хубаво място и да има и градина, че нали скоро ще почнат и да търчат на ляво, надясно и няма да ги свърта на затворено. Обиколих света и накрая се спрях на една, която е малко извън Лондон и да е на по-чист въздух детето, и с хубава градинка. Дано мине с документите всичко по-бързо и към 15-ти се надявам да сме пак редовни тук.
Нищо не съм чела, надявам се всички бебчета да са добре и да слушкат и папкат. Ние в четвъртък се теглихме 5,810кг., но на дължина още не съм го мерила. Върви си по линийката на наддаване, което ме радва. Яде още същото количество мляко 150 вода и 170 готов разтвор. Мисля да захранвам след празниците към края на 4-ти началото на 5-ти, незнам още и аз какво да правя. Обещали са ми кухненски робот за сокчетата, но покрай тия бяганки с квартирите несмея да правя каквото и да е преди да съм прочела всичката информяция до която се докопам в нета Simple Smile Днес пече слънце и мисля да се разходим в парка и да минем през някой магазин за коледни окраси и да видим елхите как вървят. НИскам първата коледа на детето да е незабравима, за мен де Wink Да си го снимам с подаръци под елхата облечен като дядо коледа или като снежен човек, не съм му избрала още  дрешки, но и това ще стане като се поосвободя и се разходя по магазините по-обстойно.
Целувки и поздрави на всички мами и бебчета. Да се пазите с студените дни и да се гушкате много  Hug

# 177
Ох днес е кофти ден  #2gunfire #2gunfire
Спи ми се ужасно, а на мъжа ми му е излезнал херпес - и не ми даван нищо да пипа, но си спи на спалнята, а там се кърмим. Какво трябва да огранича? - аз не му давам да пипа бебето, храната и чинии да мие, но седи до него. Та до сега правих сандвичи, мих, сложих тиква да пека а малкия само реве и както съм недоспала - 100 бели направих, разлях цяла кана кафе върху печката, изпуснах какво ли не, порязах се.

Ето ви малко снимки на нашия шишко - http://dido.alexgroup08.com/Mitko/Album9/ за да тръгнат клипчетата обаче трябва малко да се изчака - да стане play  активен, по нищо не личи, че още зарежда.

# 178
  • София
Кате, на мен ми дойде по същия начин- без болка, без некомфорт, без нищо- просто рукна като водопад. И тече обилно дни наред. Това двата ми предходни цикъла така. Днес отново ми дойде, но вече с болки (ужас, припомних си болките при раждането), напрегнати гърди, но май вече не толкова обилно. Така или иначе ще почна да пия противозачатъчни- дано се регулират малко нещата.

Сандра, аз не се справям никак с домакинстването. Опитвам се да чистя редовно, опитвам се да готвя- еми не става както го искам. Единствено успявам всеки ден да пусна пералня/сушилня, да забърша прах и да поподредя, ако е необходимо.Вечер мъжът ми готви, а когато се занимава с детето гледам аз да направя нещо. Сега съм сложила да сготвя една супа, дано ме остави бебчето да си довърша, че иначе няма какво да ядем.

Гануша, много е сладка Дария, а Александър с такъв интерес изгледа клиипчето, правеше физономии сякаш разбира какво му говори  Laughing

Трейси, благодаря за инфото за Дани- сверявам си часовника с него  Grinning

mo72, много неприятно това с поръчката. Не знам дали ти е удобно, но аз си купувам Томи Типи от Пиги'с Хаус- много добре е заредена тази марка. Знам, че го няма удобството на онлайн пазаруването, но да си споделя впечатленията. Не ми зарежда страницата и не мога да го видя бебочето.... А не се нервирай, има такива дни, просто се отпусни и нищо не прави- няма да ти избяга работата Hug

# 179
Гануша - много  ти е пораснала красавицата и Макси гледа все едно му е ясно какво говори  hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт