Захира, сутринта гледах за твоите приятели в "На кафе" и ми се изправи коста.Добре, че всичко се е разминало

и понеже така и не ми оставя време да се образовам как се качват картинки, нека всеки си хапне туй що гоо влече и може да го яде
А за режима сме си на стария, но цока по половин- един час. Както каза Сънчо биберончене
Може и криза да е, но може и зъбки да ги мъчат и за това да спят така неспокойно и да се утешават все искайки цица. Аз реших проблема отивайки да спя в другата стая
Просто баща й не я чува като принмрънква за щяло и не щяло, а като наистина огладнее всички разбираме
Искам цица, не искам цица, искам биба, не искам биба, искам, не искам, врът, врът, ааааааааааааааааа
И снощи хаааайде пак Анди при тати, мама отатък и на сутринта всички бяхме доволни наспани
Хубав ви ден!

) и настоящи студенти и по-специално на Захира, Йоанна и Магаренцето 

, голямата ракия 0.90 стотинки
, всяка вечер по дискотеките, хубави времена бяха, настроих се нещо носталгично...

Преди бях върл привърженик бебето да спи в отделна стая, но сега просто ума ми не го побира как ще я оставя сама оттатък, сигурно постоянно ще ставам да я проверявам дали диша, дали не се е захлупила с одеалото и т.н.
- ДА БЪДЕМ ВСЕ ТАКА ДИВИ И ЩАСТЛИВИ 

). Та от всичкото това малката беше не спокойна и само като тръгне да плаче и я вземахме да я занимаваме да не се дере, че с това гърло като някоя чайка беше. Сега ще видим тази седмица как ще е - още не се е подало зъбчето, дано лесно пробие 

Мами дайте идеи за следващо пюре??? И аз съм много ентусиазирана като Sosmy със захранването. ние хапваме от 2 седмици и сега ядем почти 1 малко пюре за два дни.