Августовски бебета - тема № 6

• 28 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте,момичета,
влизам набързо да ви се оплача.След ужаса на кърмаческата стачка вчера (ако изобщо е това),малката снощи ни шпбърка.До 4.30 ч не заспа,а не беше спала повече от 1-2 часа през деня.Голям рев беше,двете й ръце в устата и така.Направо щях да полудея. #CrazyНе знам какво му стана на това дете.Дадох й Панадол,Осанит,нищо не помага.В момента още спи.Дао довечера да е по-леко.Иначе венците не са й пдути.Някой имал ли е подобен проблем? newsm78

# 406
  • София
Добро утро!

Деси и Бобчо така се мята от едната на другата страна още откакто се е родил. Тия дни вдига и нагоре крака и ги стоварва на леглото с всичка сила. Освен това ръкомаха и бие леглото. Напоследък го хващам вечер, че си мята главата ако е огладнял и не се е събудил. Иначе и нашите крачета станат ли студени - имаме мокри ританки...
Но никаква сол - това не е истина каква ужасия е било някога!

gemma да не би венците да са? Аз по едно време с бибероната му ги чешех на моя. Сиурно си пробвала и друга поза за хранене, че понякога нещо искат промяна май.

Трейси страхотен е! Аз тъкмо вчера се загледах в разни бебешки коледни дрешки и май ще взема да му купя нещичко.

# 407
  • София
Добро утро!

gemma, при нас е същата работа- лигави се, търка си венците, нервничи, но поне спи. Аз редувам Osanit с Chamomilla vulgaris 9Ch   и отделно мажа с Dologel. Общо взето мирясва от това + 'чай за лека нощ на Хипп.

Desy_Stz , Александър така си мята главата непосредствено преди събуждане, когато е гладен- точно както е казала silvi.d. Явно е нормаллно. За солта- не слагай сол! Нищо хубаво няма да постигнеш така!

tracy_t , разкошен е  Дани! Направо можеш да изпращаш снимката като коледна картичка  Hug

За захранването- аз мисля да започна да му слагам бисквитка на Плазмон в млякото вечер, защото започна по-раничко да се буди много гладен и предполагам, че не му е достатъчно вечерното мляко. След това ще започна и картоф да му давам. Или поне сега така си мисля, де, ще видим какво ще се случи на практика.

# 408
Благодаря много за комплиментите, момичета. Много сте мили
Терсихора, ами аз използвах тази снимка, за да направя коледни картички за бабите, ето я (извинявам се ако досаждам), ако някой иска рамката, мога да му я пратя да си рамкира неговото детенце.

Джема, дано Никол по-бързичко й премине този кофти период, че е много гадно да гледаш как плаче детенцето и нищо да не можеш да направиш.

Деси, и Дани върти глава така наляво и надясно и то точно като е гладен.

Цвети
, незнам как да отучите каката да спи с вас. Май е много трудно честно казано, веднъж като се научи. Имам една позната, на която детето и то спи с тях, на 2,5 години е, тя се оплаква също, че малкия вече и през деня не може да заспива без нея. Аз го гледам няколко пъти малкия за по ден два, през деня никога не ми е спал, вечер като го приспивам - заспива с мен и ако се събуди през нощта .... малеее, ужас - рев, рев за мама и за тати ??? Единия път не можахме два часа да го успокоим, ама като ви казвам истеричен рев - не е истина. Та наистина е много лошо да се свикне така детето, че после няма отвикване. А за пипането - племенницата ми още така заспива, сестра ми още кърми (малката е на година и половина) и само на гърда заспива малката и само при допир на плът, иначе не ще и не ще  Naughty
То и аз тия дни забелязвам, че Дани много много не иска да спи в креватчето си, а като го взема при нас и блаженство. Ама май ще се отучваме от тоя навик.

Шайн
, аз у нас поддържам 22-23 градуса, а в спалнята е 20, на хладно се спи по-добре  Heart Eyes
Айде при нас тика вали сняг, днес ще пратя татито на разходка с малкия и ще си избирам фотоапарат (дядо коледа (сестра ми и мъжа й  Laughing) иска да ми донесе професионален фотоапарат).
Вие какво си избрахте за Коледа??? Какво смятате, ще си искате ли подарък и вие или всичко ще е само за децата  Mr. Green. Аз от татито за Коледа и за  Нова година ( и за раждането на Дани) ще получа златни пръстен, обеци и синджирче с фигурка, всичко в една гама с камъни.

# 409
Здравейте!
Гема, пробвай за кърмаческата стачка - тишина и на тъмно й давай, може също и в сънено състояние, става! Успех!
Сутринта с Даниел посрещнахме баба, Павел й се порадва насреща, яде и заспа-да не повярваш вече почти два часа спи, иначе вкъщи изкарва по 30-40минути и аз излизам с него навън да спи повече. А на мен как  ми се спиии, но някой друг път.
В градината имат варицела и са под карантина, ще изпуснат и коледното тържество с дядо Коледа, даже и другите групи, които са в общ вход същото положение. Но пък при сестра ми се организират-там където живеят-всяка година се събират и викат един дядо Коледа-децата се радват и са супер щастливи. Миналата година в снега голямооо забавление. Подаръци и веселба.
Айде и до скоро, дано имам време да пиша отново.

# 410
  • Бургас
Здравейте,мами!
Вече всички сме на коледна вълна и много ми се иска да пременя моя малчо за празниците. Знаете ли да се продават някъде бебешки коледни дрешки? Онлайн или магазини в Бургас?
Както и някой сайт за рамки на снимки-ама не за е-картички,а така-да си правя за нас си.
Много ще съм благодарна ако споделите подобна информация.
Предварително благодаря и ви желая спокойни шушковци  Simple Smile

# 411
  • Бургас
Фликс, ето този сайт за коледни дрешкисъм си запазила аз:
http://www.magazinbebe.com/bebeshori-razprodajba.htm

И аз съм от Бургас, но не съм виждала по магазините.

Джема и аз щях да те съветвам да кърмиш на по-затъмнено и по-тихо, даже срещнах някъде съвет да се кърми наприм в банята на абсолютна тъмнина...

А да ви попитам на вас изчезна ли ви тъпната линия на корема /linia egra/? Моята още седи и се чудя кога ли ще се заличи?!

# 412
  • Варна
flix, аз използвам този сайт http://funny.pho.to/ , има много хубави коледни ето една примерно

Трейси, можеш ли после да ми пишеш на лични какъв фотоапарат си си купила, колко струва и т.н. И аз искам професионален, но тук са много скъпи

# 413
  • Бургас
Ganusha, много хубав сайт , благодаря ти, че го сподели ! Много лесно се работи Simple Smile Ето едно творение:

# 414
  • Бургас
Magare и Ganusha: супер сте  Heart Eyes   bouquet

# 415
  • Sofia
Магаре, Гануша, и аз използвам същия сайт. Изпрати ми го една приятелка. Много е хубав и страхотни снимки съм направила на Софи.  Simple Smile

Янче,  Hug И аз сега чета само за захранването, защото прдстои да го започваме. И все още се чудя с какво да започна. Искам да бъдат зеленчуци, но пък нали моркова и картофа запичат, а Софи и без това не ходи всеки ден, та се чудя дали да не започна с тиква и към нея да прибавям морков и картоф после...  newsm78

Трейси, Дани е страхотен! Много е сладък с тази шапчица!  Hug Hug Hug

Деси, Софи също си мята така главата. Аз винаги съм се чудела защо, но явно така правят бебетата.

Шайни, вкъщи поддържаме 22-23 градуса и мисля че е добре. Няма смисъл от по-топло, само ще изнежним малките душички.

Аз още не съм направила коледната украса у дома, но мисля че днес е денят, особено с този първи сняг, който леко леко прехвърча навън ...  Grinning

# 416
Джема, помниш ли, че Калинчето видя побелял венец??? Това ще да е причината. Продължавай да прави това, което си правиш, както и момичетата ти казват кърми на тъмно, и дано постигнеш успех!!!  Hug

Терпсихора
: нещо ме игнорваш, сърдита съм ти!  Crossing Arms А каква е тази бисквитка???  newsm78

Хари: абе казват така за картофа, но аз не мисля, че запича или поне в никакъв случай както примерно морковът, за който наистина казват, че сам не трябва да се дава поради тази причина. Да ти кажа ние все сме си запечени. Спрях соковете за 2 седмици и ето - пак 6 дни не беше акала и пак със здравец я мъчих онзи ден, даже имаше кръв в акото, не знам дали аз нещо я разраних или имаше друг проблем. ГОЛЯМА мъка ми е и днес пак започнах соковете Sad Та с каквото и да захраня май при нас няма да има значение Sad

Анди пък снощи беше в такова страхотно настроение, както никога досега може би!! Направо такива игри и приказване падна сума време и накрая като по еталон каот я изчипахме и се напапка и веднага откърти  Laughing днес пак много приказва, но да видим по-късно за мрънкането, което напоследък е всеки ден!  #Crazy

# 417
  • На плажа
Ето още един сайт за снимки http://imikimi.com/
Иаз съм си направила доста снимки  Laughing

# 418
Благодаря за отговорите!
В крайна сметка ще отстоявам на моята и няма да се съгласявам със солта за банята.
И като прочетох за мятането на главата се успокой, че и при вас е така, значи не е за притеснение.

# 419
Да ви се похваля днес Гоги се смя с глас!  Laughing

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 19:08 от Gerinela

Общи условия

Активация на акаунт