Августовски бебета - тема № 6

• 28 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Влизам със закъснение да честитя месечинки и именния ден на Андреа и Андреа Hug  bouquet!
Данче, и аз се надявам да се шегуваш с работата и килограмите Confused.
Сега съвсем набързо, утре ще ви се оплаквам по-подробно Hug.
Педи секна ентусиазма ми за захранване,Животинчето Белослава е 5900/62 см,

# 61
Данче, ти като модел на бельо ли работиш LaughingЗащо да не те вземат
Снимам се в късните филмчета за големи  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Шайн, не се бъзикам  Confused

# 62
  • Варна
Ми тогава пусни линк да те видим в действие Joy hahaha(шегичка)

Силви, колажа е много сладък

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 23:19 от ganusha80

# 63
 Hug

Много сте изписали  Laughing

Ели дива, аз все още не мога да занимавам Коци, нищо не се сеща малката ми будаличка, само гушкане и гимнастика.

Бруни, прати ЛС на Август 2009 и мамата, която прави следващата тема ще те добави в списъка. Добре дошла!

Аз на свекъра казвам дядо+името, той така ми каза, че ще му бъде приятно. И на свкървата, Бог да я прости, казвах бабо.  Laughing

Силви, благодаря за колажа, много е сладък!

# 64
Добавих Бруни, и още една мама писала на ЛС в профила. Сложих колажа и преправих малко датите, че иначе става адски дълго. Ако се сетите нещо друго да се направи казвайте. Или ако някой нещо съм разместила...
Силви, а ти можеш ли да добавяш бебчета м/у тези, не знам как си го направила. А иначе се надявам така да си го направила, че после само да сменяш снимките с течение на времето като пораснат бебоците Wink

Айде да лягам, че вече направо заспивам.
Данче, какво работиш бе душко?

# 65
Добро утро!
Честити месечинки на Никола на мама Dolls и на Савана на мама Ambitious и на моето слънчице!Все така да ни радват!
Аз не мога да черпя от онези хубави торти,но ако някой има доброто желание да почерпи от мое има много ще съм му благодарна.От мен само това  smile3510
Ние тази вечер спахме много ,естествено ставах да кърмя бебо на няколко пъти,но веднага заспивах ме и днес съм свежарка Whistlingсамо,че Митето забрави да яде тази сутрин и направо заспа,но тъкмо ще си пооправя кухнята 1dishes(че правих торта снощи за повода днес),и е пълен хаос .И после ще  ходим на разходка.Приятен и изпълнене с полужителни емоции ден ви желая. sun

# 66
Честито на нашето приятелче Митето!
Почерпка от името на мама Гале:

Честито месечинки на Никола и Савана!
Всички да са здрави, послушни и усмихнати!

# 67
  • Варна
Честити месечинки на Никола, Савана и Димитър smile3525 smile3525

Сега видях колажа на първа страница - много е сладурски. Браво Силви!

# 68
Силви моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ, колажа е страхотен  bouquet
Цвети благодаря и на теб за отделеното време да обрабориш първа страничка Hug

Иначе сме добре вчера ходихме на лекар /на частно че според личния всичко си е ОК / акото ни е малко редко и ни изписаха Хидрасек, ама моето диване не ще да го пие с биберон, та пробвах с лъжица и се озорих доста, а той пък се изпоти от рев. Погледна ни фонтанелката не остана доволна и сега 10 дни ще давам по 6 капки вит.Д. Посъветваме сега в 3м да му помагам да се обръща от корем по гръб, а в 4м. обратно от гръб по корем.
Оф, пак реве да се носим #Crazy

# 69
Добро утро! Как сте мами и бебоци?

Долс - честита месечинка!

За коледната украса - след като изчистя основно, започвам. Трябва да се постарая за първата Коледа на бебка, а и аз имам рожден ден.. Joy Joy Joy

# 70
Цвети, забравих да ти кажа, Митето е много сладък, но моята любимка си остава Юлето Hug

# 71
Здравейте мами ,

Силви колажът е супер само , че моята беба я няма Sad Спомням си , че ти изпращах снимка лично на майла, но явно не си я получила.

Да ви питам , ние имаме един проблем . От вчера на Еми и е запушено едното слъзно каналче и очето събира жълти гурелчета. Купих капки Тобрекс и слагам 2 х 1 капка, но за сега няма подобрение. Знам, че се капва кърма, но ние не се кърмим и сега се чуда дали да не помоля някоя приятелка кърмачка? Та въпроса ми е към тези, които са ползвали капки за този проблем , за колко време мина това чудо ???

Честити месечинки на всички бебоци. Да са живи и здрави и много да радват семействата си !!!

# 72
  • Варна
Йоана, ние имахме доста дълго такъв проблем и от капки не се оправи. Почнах да и правя масаж на каналчето и за 2-3 дни нямаше проблем. Почваш от основата на носа към вътрешния ъгъл на окото да масажираш с показалец(на мен така ми беше най-удобно, въпреки, че го дават да се прави с кутрето). Дано бързо да се оправите Hug

# 73
  • София
Добър ден стана докато се натуткам да пиша.

Йоана, имам мейлчето ти, но в него нямаше прикачена снимка. На 16 октомври съм ти писала, че не я виждам, но после не си ми я пращала пак. Затова я няма.

Цвети, за съжаление не е толкова просто. Първо всяка снимка в рамка с Пух съм сложила и после са събрани в една голяма и след това са добавени украсите. Идеята на рамките беше да подхождат доколкото в възможно на цветовете от снимките. Ама живот и здраве ще направя друг - малко съм бавничка, ама с моя ревльо дето все иска да го нося...

Ох аз искам да украся вкъщи вече, ама първо трябва да поизчистя и после да захвана, а нещо като излезем на разходка и то деня минал.

# 74
Хей, мами и бебоци,

добър ден от мен и от бебката  bouquet,

Влизам да напиша 2 3 реда, че все време не остава. Миналата седмица бяхме на 3та консултация и сме 7,300 63 см. Доки се бъзика да сме минали на диета  Laughing. Имам чувството, че скоро може и да откаже нощното кърмене, но не  бързам да се хваля. Ако успеем ще напиша. Имаме сериозни успехи с  гърнето- вече ходи без проблем. Свикна да я слагам преди след сън, разходка и ядене и си пишка и ака там. Естествено не я слагам на 15 минути и затова ползваме и памперсите, ама няма как. Важното е, че добива навик и дори като и се припишка или приака почва да мрънка и като я сложа на гърне се успокоява.

Целувки на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт