Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Зеленко, Тоби и Калин са от един отбор явно, защото и той не признава никакви пюрета, нито месни, нито зеленчук. Само плодово и то около 50гр. ако е на кеф. Предлагам по 50 пъти на ден без успех.
Досега много ме е било страх от задавяне и не съм предлагала ябълка, но смятам да пробвам с парче банан.
Яде бисквитки и франзела в микроскопични количества, за течности не иска и да чуе. И на ръце взе да спи тези дни. Щом го оставя и писва. Tired
Айде, пак избяга в кухнята! По цял ден го гоня като партизанин.

# 106
Здравейте мили мамчета.
Дез честит рожден ден, с малко закъснение, да си много щастлива, обичана и глезена  bouquet
Честито на месечинковците.
Честито за новите зъбчета на всички.

Ние се върнахме от Портсмут, много беше хубаво, но много малко Whistling. Апартамента на нашия приятел е на 50 метра от парка с езеро, а от там на 50 метра е морето. Много било красиво там, та ми се прииска и ние да се преместим Mr. Green
Аз да се похваля ама не смея пусто, таз е казала на мъжо че ще му разпише, но този петък, че е много писане по документи и трябва да седне няколко часа и да пише, а чак в петък ще и дойде заместничката, за да го направи. Едно време много вярвах на думи, но вече докато не видя документ не смятам нещата за готови Crossing Arms. Така че много ви благодаря за стиснатите палци, но ще се похваля чак като всичко е направено.
Аз съм леко нервна, Боян ме изкарва от равновесие. Днес даже го понатупах,като за добро утро, та още ми е криво и нервно. Но явно като с говорене, обясняване и добро, не става, че е с лошо. Сега е наказан да не гледа телевизия една седмица(от баща си), а след тази сутрин, му прибрах всички играчки, оставих само, лего, пластелин, моливи и книги. Направо съм се замислила за военно училище. Безобразно лайно е станал. Аз уж съм много спокойна, а баща му хич не е строг и все се опитваме да сме приятели с него, но успя да си навлече гнева и на двама
ни. #Cussing out

Ето снимки от събота и неделя, и ви оставям че малката е гладна.
http://kayana1.snimka.bg/family/portsmuth.441126

Да не забравя, Добро Настроение, честито ви преместване, разбирам те напълно, това ми е 3то и явно Януари пак ще се местим. И аз съм сама та и с две (да не кажа с 3) деца ooooh!)

# 107
Шу,много са ти сладки дечицата!
За помощта от бащата да се изкажа. И моят много помага с приспиването, къпането, но и той идея си няма какво трябва да яде детето и как да го облича, ако не му кажа. Все ме пита "сега какво  да й облека", "какво трябва да яде" и т.н. Но аз съм си доволна, защото, както каза зелено човече, някои бащи  възприемат децата си едва ли не като кукли, с които само да си поиграят, когато са на кеф. А моят мъж и за домакинската работа ми помага, както и готви ( аз не мога - за детето елементарни неща мога, но иначе - не).

# 108
Честити месечинки!
Честито на всички празнували вчера Архангел Михаил!!!
Честити зъби!!!

Аз съм много доволна, че Мария се научи да яде на парченца, а не само пюрирано. Даже вчера й дадох сварени ръжени ядки (изглеждат като овесените, но са ръжени) и си хапна без да се задави!!! И при това има само 1 и 1/2 зъб.
За Нова година не помня от кога не сме празнували на заведение или някъде, различно от домашна обстановка. То и тази година ще да е така, май май и най вероятно ще сме си тримцата у дОма.

# 109
  • София
е, аз ще си замълча за нашия татко.... Crossing Arms

# 110
Аз днес май ще пиша на час по лъжичка, ама хем се сещам на части, хем и попрочитам, каквото съм изпуснала. В петък не се включих, че таткото се обади че ще си дойде по-рано и аз трябваше да съм готова с багажа, децата и яденето за него на вратата. Crossing Arms
Иначе за неговата помощ, какво да ви кажа, то няма какво, като я няма. Така съм се ядосала по случая, но няма да пиша че...
Мънки знаех си аз че тукашната кралица е менте, ама не подозирах че такова добро прикритие си е намерила Laughing А Илийката въобще не те оставя да скучаеш Party
Еля честито ви нова работа.
За сега толкоз, сигурно пак ще се сетя нещо след малко Crazy

# 111
  • София
Гери Мур, много ми е познато това с по-лабилните нерви за второто дете  Tired Алекс също яде много фино пасирани храни, дави се от по-едри. Баткото беше същия в това отношение. Как ще се учим, не знам.  Rolling Eyes
Шу, страхотни снимки  Peace , а баткото може и да те ядосва, но винаги ми е бил много сладък  Heart Eyes Blush
Есме, страхотен бебок  Laughing Hug , много са готини като почнат да танцуват  Heart Eyes
Сок от цвекло съм давала на баткото смесен с ябълков сок, иначе наистина е гаден  Sick , но пък е много полезен.

# 112
Здравейте,
минавам само да ви поздравя. Върнахме се днес и сега ще трябва да наваксвам с четенето. Rolling Eyes

Честити празници на всички с поводи!  bouquet

Ето и една почерпка за именния ден на Рая на патерица:

# 113
Я докато мъника спи да драсна и аз някой ред  Laughing
къде ни забравяте и нац в кюпа с вечно ревящите  Joy hahaha
Нашият тати много помага и з дом. работа и за глеането,но не си го представям да го оставя сам с Крис,после не знам как ще го намеря и дли ще го намеря  Joy
За цвекло и сокове и аз се чудех тия дни  newsm78,някой дава ли от соковете на Хип или Гербер,или предпочитате пресни,аз тук им нямам вяр на плодовете  Rolling Eyes
Щях да ви питам вашите бебета страх ли ги е от силни шумове  newsm78,аз от скоро забелязвам Крис страшно плаче като чуе прахосмукачка,пасатор или нещо подобно ,коеот издава такъв шум,а до преди време заспиваше с прахосмукачката и сешоара  ooooh!
Аз от няколко дни давам жълтък,след колко време се дава цял жълтък,за сега му давам 4етвъртинка  Thinking, вече като е въведен винаги ли през ден се дава яйце  или може да се прескачат няколко дни  Rolling Eyes

# 114
Kikoikris , жълтъка го давам 3 пъти в седмицата по 1/4 по съвет на педиатърката. Общо взето редувам 3 пъти в седмицата месо, 3 пъти жълтък и един ден само зеленчуково без нищо.

# 115
  • Костинброд
Я има нова тема-тя ще свърши докато стигна да пиша. Честито на рожденници и именници на патерици.Честито на всички с поводи-здраве и щастие от мен. Специални благодарности на Слънцето и Беби Мони за колажа  bouquet.           И моето добро дете някъде изчезна и вкъщи има само едно мрънкащо зверче,което ме побърква.Колкото до помощ от тате-помага за всичко(абсолютно всичко-пере,готви,чисти,преоблича,къпе,храни Алекс и т.н.),НО има но-това мрънкало не признава нищо.                                                                                                                                                                                                      Колкото за НГ-ще сме със сем.на брат ми и още едно сем. всички с по две деца-и аз ще съм домакиня-е те тогава ще е веееесееело.                                                                                                                                                                                          Отивам да се гръмна-Алекс пак мрънка.Изчезвам после ще ви чета назад...                                                                                                                        Леле-е-е къде изчезнаха всички? А-а-а-а подозирам аз защо се клати полилея вкъщи......Я виновните да си признават!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 22:34 от adenis

# 116
Хм, толкова време никой да не е писал  newsm78

# 117
  • Стара Загора
При мен до сега форума не се отваряше!  Crossing Arms
Ха добър ден  Hug

# 118
  • Костинброд
Народе-е-е-е къде сте-е-е.Добро утро.  bouquet

# 119
Добър ден и от мен  Hug
Днес дребното спа до 7,30 и съм супер щастлива -дано пак си върне стария режим отпреди да сменят времето.

Хайде дано не завали днес и да помиткаме малко навън  Laughing

И едно кафе от мен

Общи условия

Активация на акаунт