При нас нищо ново, най-вероятно някъде е тръгнал 3-ти зъб, но не мога да разбера къде
Консултацията определено я пропуснахме , трябваше да е някъде на 20-ти окт. още, но и тогава ни изгониха
Сега се чудя дали и на тази да ходим, но има време до 20-ти ноември.Ако е отшумял грипът, ще отидем, ако ли не, няма да я водя, нищо, че ще пропусне 2-ри месец.Според мен не е редно и ваксини да поставят при обявена епидемия
На каката ваканцията се очертава по-дълга и от коледната Гледам, че Вили е писала вече, че се видяхме - много ме изненада, наистина, ама и страшно се изложих аз.Пристигам в парка и гледам, че някакво момиче се разхожда с Ел и РосиТа, поздравихме се с тях, побъбрихме си, седнахме на пейчица и по едно време Вили вика "между другото, аз съм ВилиСТ, приятно ми е" и аз така
Та така, много се радвам, че се запознахме, голяма е симпатяга
Ще се радвам другият път да се обадиш и да организираме по-голяма срещичка 
mama_bebcho , какви са тия цени, тия май са
се поуляли нещо.. Аз последният път за подстригване и кичури платих точно 18 лв., а предпоследният за същото/ на друго място/, 24 лв. Верно, че е в квартални салончета, но съм много доволна. А преди няколко дена отидохме с Никол само да се подтрижем и платихме общо 8 лв. за двете
.
Не е истина, откачих днес - на сменяне на памперса - истеричн рев, на преобличане - истеричен рев, на обличане - истеричен рев, на събуждане - истеричен рев. Вече като го оставя на земята не иска да си играе - или почва да мрънка, или направо с истериите, та даже и със захласванията
Пък и вечерното самостоятелно заспиване го няма вече - до сега един час сме се приспивали. Какво му става незнам, предполагам че са зъбите, да вземат да излизат вече, че нервната ми система няма да понесе още няколко такива дена 
ама не се издържа. Той през деня си предреме, ама аз нещо не мога да сколасам и вече съм стерео. Добре че днес е хубаво времето, та ще направим поне една семейна разходка навън 

)

,после ще ме води на вечеря