Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 618
  • 722
  •   2
Отговори
# 300
Бухта, каква е тази подочистачка, аз пак нещо съм изпуснала? И за да не си последна Simple Smile

Аз също много искам сушилня, но няма къде да я сместя, в тази връзка да питам вашите сушилни къде седят (както и пералните де)? Нашата пералня, поради липса на мокро помещение, е в кухнята. Банята ни е много малка. Ако взема сушилня, трябва да й правя място в килера  newsm78 А много, ама много искам.

И само да кажа, че ей-това много ми хареса (май темата с коледните подаръци не я оставяме Simple Smile).

# 301
  • София
 Аз пък тази сутрин да се включа преди glafira, че да не я е срам, а и да я питам откъде беше взела дръжките за кошаратА, че забравих  Embarassed

Абе много са сладка, като са две деца. Някой пък са ми такава готина картинка, като почнат да си играят двете. А малката още не се е осъзнала съвсем. Като порасне повече, дано се разбират. Аз съм супер близка със сестра ми и не мога да си представя да я нямам  Heart Eyes
И на мен ми е страшно мило като ги гледам двамата. Много се обичат и радват един на друг, дано и за в бъдеще останат така нещата.

SZA, ние като купихме сушилнята ни казаха, че не е проблем да я сложим върху пералнята (тя е в мокрото помещение). Да ама нали се сещаш, колко са криви стените в панелките и се оказа, че при горната част на вратата стената е крива и няма как да мине сушилнята, та засега сме я позиционирали в кухнята. Поне ни топли като суша дрехите, та не ме е яд. Сега не ми се занимава, но като минат студовете ще се мъчим да я набутаме и нея в мокрото. За целта ще извадим пералнята, ще вмъкнем сушилнята, ще я повдигнем нагоре и после отдолу пак ще заврем пералнята  ooooh! - абе дълга и широка, но поне няма да ми пречи . Забравих да кажа, че моята е Whirlpoool

Вчера Теди за първи път яде домашно приготвена храна. Сготвих за батко му каргофи с ориз и малко моркови и му отделих и на него преди да сложа сол. Намачках му го с вилица, добавих от пуешкото на Хипп и се го хапна дундьото. Много смешно преживя като усети парценца в устата си - като беззъба баба е  hahaha.

Честито на фаталните бебоци - много здраве им желая.

Zora*, за около седмица идват нещата, но зависи най-вече от това, кога ти обработят и пуснат поръчката. Моята поръчка я пуснах на 26.10., на 29.10 я бяха пакетирали и пуснали да пътува и на 4.11. ми я донесоха вкъщи.

Не помня вече кой питаше за соковете - аз давам само купени на Хип и Гербер. Педито ме увери, че минавали нещо като термична обработка и не дразнели стомаха, като прясно изцеден сок.

Ето и от мен един готин сайт с хубави играчки. След регистрация показва и цени  Mr. Green

Пак се заплеснах, а работата мен ме чака.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 07:07 от veroniki

# 302
  • София
Чукча- писатель, чукча не читатель. Laughing Laughing Ей за този лаф от брадясал виц се сетих като отворих толкова страници. Нямате изчитане!
Сега се връщам да чета и после ще редактирам.
Я да ви питам, кротуват ли вашите деца докато им слагате памперса??? Ами Лора изобщо не седи  ooooh! точно тогава се сеща, че трябва да се катери или да търси някаква играчка ... да не ви казвам какво гонене става. Напоследък ми е все по-трудно като идва ред за смяна на памперса. И в този ред на мисли , дали  Лора просто не иска да и слагам памперс  newsm78 Знам ли, в голямо чудене съм.
Кротува, да. Laughing Laughing Любимото му е като сваля памперса да ме погледне с дяволита усмивка и после с писък и буен смях да хукне презглава (ама буквално, щото от бързане забива главата на петата секунда) по леглото. Кефи се да е по голо дупе, въпреки че не ще да седи на гърнето. Като се обличаме е същата работа. Това му е любимата игра. И си умира от кеф като го хвърля по гръб на леглото и пак хуква.
Мънки, по случай твоя рожден ден Ники днес падна от спалнята  Embarassed Аз много се изплаших, защото плака доста, но в крайна сметка е добре и нищо му няма.
Ха-ха, да вземем за 50-годишнината ми да организираме парашутни скокове за мартенчета, що ли? Laughing Нищо им няма. Аз вече просто не броя паданетата, защото са безброй.
Гледам Васида разправя как Бобсъна я гледал понякога почти разбиращо. Laughing И Илийчо така ме гледа, когато най-сериозно му обяснявам защо не трябва да пипа контакта, след което най-разбиращо отива да го пипне пак. Laughing
Тонката, що не вземеш за няколко дни да даваш на Рая адаптирано мляко, че да  си оправиш жлъчката, пък после пак я кърми. Няма да се отбие толкова лесно. Не си е работа да се мъчиш като куче. Та тя е почти на 9 месеца, а адаптираното мляко не е отрова.
 Благодаря на всички за поздравленията за рождения ден. Малко ми  мина като в унес, ама...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 07:50 от Дърта маймуна

# 303
  • София
Глафира реши да се спотаи и някой друг да бъде пръв, та сега ХАХА не съм първа....

Бухта, радвам се, че с тебе отваряме и затваряме форума....

Отговарям на Вероника : дръжкиге за кошарата ги взехме от Джъмбо. 4 броя дръжки за 10 лв. Намират се на пътеката при играчките в един кош. Ефект имат страхотен. Преди десетина дена малката откри, че стават и да се държиш за тях, а не само да дрънкаш. А от три дена не мога да я накарам да легне. Само седи. Вчела на детето му се спи, реве и мрънка, но седи упорито. Наложи се да махна дръжките, за да се успокои и да заспи.

# 304
  • Стара Загора
Добро утро. glafira ти не спиш ли бе жена?
Тони стискам и аз палци.  Praynig
Днес е петък 13 - внимавайте !!!!

# 305
  • София
Тони, стискам най-големите палци!!! Ако има нужда нещо да помагаме - насреща сме!!!!!!

# 306
  • София
Слънце, нъцки, не спя....Малката зверкиня се буди всяка сутрин 5.07, до 6 успявам да я забалавичкам. След това ставаме, че почва много шум да вдига. Днес за разнообразие се събуди в 4.30, но успях да я приспя до 6.30. Иначе за мен вече е нормално да ставам в 5.30. От немай какво да правя в тез ранни часове, започнах да следя Дъртост и Грозота....

# 307
Добро утро!
Тони, и от мен имаш стиснати палци! Hug Praynig

# 308
Момичета, благодаря ви от сърце... Hug
Тръгвам аз пък каквото сабя покаже.
Рая цяла нощ сука, през 30 мин. защото от вчерашния глад кърмата намаля сериозно...сега тати и прави АМ - дано да изпие нещо, че да ми е по-спокойно днес.
Благодаря за подкрепата и съчувствието - много е важно да знаеш, че има кой да те подкрепи във въжен момент. Hug Hug Hug

# 309
  • София
Тони, всичко ще бъде наред. Рая ще си изпапа АМ, та да не се притесняваш. Всичко лошо бързо ще отмине.... Hug

# 310
Мами, извинявайте, че така направо, но бебка е болна, а забравих антибиотика снощи извън хладилника. Дали мога да го давам или да купувам нов?

# 311
  • Стара Загора
Мечо Пух аз никога не държа антибиотици в хладилника. Там ми седят само Панадол и Нурофен!
Шу все се каня да те питам  - Яна има ли зъби?

# 312
Добро утро  Hug
Честито на месечинковците   bouquet
омръзна ми да гледам стерео ви казвам,направо ще откача,Глафира как издържш мила   33uu,малкия от 3 дни не спи вечер и откачам,от 5 часа реве  ooooh!
дръжките на кошрката и ние ги имаме,много са удобни,Крис се хваща за тях и сяда,иначе още не може д се изправи от легнало положение  Peace
Бейби-мони,я кажи как го подстрига тоя сладур бе,аз отдавна искам да офъкам и мойто чадо,че тук мн бързо му расте косата,ама то шило,едвм ноктите му режа,как седи мирен вашия,с машинка или с ножичка го подстригхте  Rolling Eyes
Тони,дано се оправят нещата при вас  Praynig
Мечо пух,мен тук ме карат да държа антибиотика в хладилник,а Калпола в шкаф  Peace

# 313
Тони, имаш стиснати палци и от мен  fingerscrossed Дано бързо се оправиш и всичко да е наред!

Мечо Пухх, бързо да се оправя бебета, и не се притеснявай, че е антибиотика е бил извън хладилника - нищо му няма  Peace

glafira, душицо, не си сама - и аз ставам всяка сутрин в 5-5.30ч, ама ме е срам да пускам компа толкоз рано  Embarassed и за това гледам един турски сериал повторението, щото Дързост и красота ми писна (не че не го гледах преди  Mr. Green). Малкия се буди като часовник към 5ч, и това открай време, ама ако не стана, оле-мале може да се прилъжем да предреме до 6.30ч. Hug

# 314
Добрютро!

Тони, взе ли си помпаза кърмата?Че то млякото ще си се образува... Хиляди прегръдки и стиснати палци, спокойна бъди, Рая пак ще си цока след това, а е важно ти да си добре.

Мечо Пуух, и аз не държа антибиотици в хладилника.

Вероники, аз тия дръжки докато се наканя да ги купя и Ники започна да се хваща за рамката на кошарата и да се изправя... Така че ми отпадна един разход от 10 лв. Simple Smile

Глафира, разбирам те, мила - аз с Гого нямах ставане след 6 ч. сутринта, така бях свикнала, че като започна да спи до по-късно ми трябваха седмици да спра да се будя в 6. А сега Ники спи до към 7, но пък аз лягам по-късно (обикновено към 1ч.), така че файдата е същата. Честно да ти кажа, с Гого бях хронично недоспала и ми влияеше много зле - много работа, липса на сън, стрес... Тръгнах на йога и започнах да се наспивам за 5-6 часа най-много, така че имай го предвид  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт