Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Айдеее,всички пак изчезнаха да берат реколтата! Joy

# 571
  • под кривата круша
Мда Embarassed И аз гледам, че мохабета взе да се измества към ФБ.
Да питам, има ли други като нас дето не търпят лигавник? А съм го сложила, а го е свалила. Ни салфетки, ни нищо търпи и все си ходим с меню листа по дрехите Tired
АлЕкС-мама, в проследните 3 дни и аз имам този проблем с обедното пюре. Мисля си да не би да попарата да я засища и може би ще го преместя с 1/2-1 час. Ама пък се криви и ме дърпа да ме хапе, а го прави като е гладна. А, и в тази връзка да спомена, където ме види ме гони да ме хапе. Явно мисли, че всяка част от тялото ми пуска. Като домакинствам и шари наоколо пак, докъдето додрапа. А баща си не го дъвче така, какво е това чудо newsm78

# 572

Joy И аз съм там! Ти ся кво , айде ставай ми съседка де !  Laughing Тъкмо ти изгоних едни лисици от двора!  hahaha

Ели  и на мен не ми се отваря! Вече гласувах във ФБ.  Peace

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Тони!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 15:25 от dyMa

# 573
Здравейте момичета!

Честито на рожденниците и месечинките!

Слънце, стискам палци всичко да  е наред с теб и повече да нямаш такива здравословни проблеми!
Стискам палци и за Тони!

Тази сутрин малката ми мацка се събуди в 4 да пие мляко, но пък се събуди после чак в 9 да си хапне попара!Днес излязохме в 10 и се прибрахме в 2! И при Петя имам 3 заместени хранения! Мляко пие само сутрин и вечер и през нощта ако е гладна!
Сега и двете деца спят, легнах с тях и не мога да заспя! Като съм уморена те не искат да спят, а когато спят аз не мога да затворя очи! След малко ще ми изпере пералнята, ще простирам , имам малко да гладя и така! Обичайните неща!
По Фейсбук и аз съм се зарибила, но нямам ферми още! Зълва ми ме обработва, но нямам време за такива неща! Толкова приятели и познати открих там и ми е доста интересно!

Нани В, преди години баща ми работеше в Пещера и за празници купуваше много хубавии татлии и баклави! Сетила съм се има ли сега място от където да се купят хубави татлии и баклави, но правени от туркиня по оригинална рецепта дет се вика? Благодаря ти предварително!

Лек и приятен ден момичета! До скоро!

# 574
Благодаря за гласчетата,
не знам защо не се отваря тук

# 575
dyMa,ай де,ще станем съседки,ама как да те търся? hahaha

# 576
  • София
Лелеее, само нашата снимка ли не са приели за конкурса  newsm78

# 577
ехо и от нас

newsm10 за слънцето и тони

Ние малко се позагубихме,но вече втора седмица сме без тати и аз малко съм луднала.Навсичкото отгоре от няколко дни боби е много кисел,боли го корема и пръцка,май коликите се завърнаха.Днес му давам инфакол,но сега като се сабуди от следобеден сън отново е много крив и изплаква.

Линковете които сте дали за гласуване не се отварят

# 578
  • София
Алекс-мама, пробвай да пасираш няколко лъжички спанак със сирене, доста е добро за хемоглобина. аз така правя от време на време

# 579
И аз не мога да отворя линковете да дам едно рамо newsm78

# 580
Аз качих снимката с линка във Фейсбук. Hug
Там съм Николина Русева

# 581
  • София
С голяма радост съобщавам, че току-що се чух с Тони. Операцията е минала успешно, макар да е почнала по-късно поради някакъв друг (спешен) случай. Тони изпраща благодарности на всички за стиснатите палци и за подкрепата и се извинява, че не може да пише в момента.

# 582
E, много хубаво това за Тони! Да се оправя бързо и утре да си е вкъщи!  Hug
Стиснатите палци тук вършат чудеса! Simple Smile

И аз се убедих в това!  Hug

Аз само наминавам, че отивам малко сериали да погледам... Наш тати утре идва в Бургас и ще го нагушим и него, че много ни е залипсвал! И после се прибираме У ДОМА. Е, няма нищо по-хубаво от това!  Mr. Green И тук ми е готино, ама друго си е в мойтО си къща!  Peace

Ама вие много сте се зарибили с тоз ФБ бре! Малеее... то едно време беше мирк, после ICQ, после Skype, после Myspace, после не-знам-какво-си... Аз нЕмам време за таквиз неща вече, направо ви се чудя, ама то си е зарибявка. При нас вкъщи сме на форуми - мъж ми беше луд по WV-форума, после му мина като продадохме голфа, сега аз в бг-мамма-та. Абе въобщееее, какво да ви кажа. Всяко чудо за 3 дни май, ама айде да не ви развалям удоволствието!   Hug Peace

Линковете, дето сте ги пуснали не мога да ги отворя.. Какъв е този конкурс? newsm78

# 583
  • София
Специално за Еля един виц:

Курс за девойки в 3 модула.
1-ви модул : "Как да намерим принца на живота ни."
2-ри модул : "как да го задържим"
и трети модул : - " ся кво да го правим тоя боклук....."

Гледай по-лежерно на нещата. И аз съм скорпи, ама  напоследък се поизлекувах от чувството за собственост и знаеш ли колко по-добре ми е. Laughing

# 584
Специално за Еля един виц:

Курс за девойки в 3 модула.
1-ви модул : "Как да намерим принца на живота ни."
2-ри модул : "как да го задържим"
и трети модул : - " ся кво да го правим тоя боклук....."

Гледай по-лежерно на нещата. И аз съм скорпи, ама  напоследък се поизлекувах от чувството за собственост и знаеш ли колко по-добре ми е. Laughing

Joy Joy Joy
как ми се иска и на мен така, ама съм още на стартовата права. Ще се постарая

Браво на Тони
Хайде от нас лека и мека Hug

у

Общи условия

Активация на акаунт