Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Честита месечинка на ТЕДИ, да бъде здраво, умно и мнооого усмихнато и чаровно дете...честито и на другите месечинковци.
Дума честита годишнина също, двоен празник си имате, дълги години щастие и семейна хармония ви пожелавам.

Бодливка, ще кача снимки ама нека ги нащракам първо...то все време не остава...а има и още нещица да подредя, да довършим, но това не пречи разбира се. Wink

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:21 от dobro_nastroenie

# 526
  • София
Добро утро мили момичета Simple Smile

Имах мерак да почерпя и аз по едно кафе, ама вече видях, че доооста мами саме изпреварили, та ще се въздържа Wink

Vili_st - специално исках да ти кажа за проблема с ходенето до тоалетната и изобщо излизането от стаята.... ами при нас си го имаме отдавна и това е един от моментите, в които Биба достига доста добри височини.... не знам дали съм споменавала, ама наш'та ще е певица. Тате за сега я дебне кога ще вземе горно си Wink Звучи весело, ама на мен все ми се свива сърцето като трябва да свърша нещо. Та съм опитвала какво ли не - говоря и обяснявам къде и защо отивам, искам разрешение (като SZA), играем на криеница като изчезвам за по-дълго, но тя винаги се усеща и писва... и сумати още трикчета и игри.... но накрая завършваме с реееев докато се върна обратно. НО вчера имах успех  Whistling и проблемът явно е бил в моя телевизор, както винаги де, дечицата за нищо не са виновни Wink
Та да се похваля, че и аз си закупих книжката, която коментираха БОДЛИВКА и veselina_sp И даже захванах да я чета, но явно малко ми е трябвало... Та веднаха стигнах до извода, че много я пазя госпожицата и не я оставям да изследва територии. Та вчера постлах едно одеало, което по принцип седи само в хола, но този път в коридора пред вратата на тоалетната и я настаних там, а аз си вършех работата на отворена врата... Е нямаше такава радост - тя се смя с глас, тръгна да пълзи към мен, но се спря пред огледалната врата и започна и там да си се хили.... чак не можах да повярвам колко било лесно. После го пробвах отново, само че я оставих  в спалнята на отворена врата - има пряка видимост до тоалетната - първо пак тръгна към мен, но после дори спря да ме търси, а си се заиграваше - зора беше явно да знае, че като погледне на някъде ще ме види.... и така.... Малко дългичко стана, ама дано да е било полезно

И още малко да се похваля - нали искаме край на черната серия - вчера пак по същия пример я оставих на пода да ходи навсякъде, а не да й треперя, че е на студените плочки и ще си удари главата и т.н. та изброди пълзешком целия хол, после през коридорите и до кухнята - след мен като кученце... и после обратно.... Ама явно си е доста път и не е само ставане и сядане, което практикува отдавна... Е нямаше такава умора - вечерта заспа за секунди, май наистина ще трябва да ги изморяваме повече и да ги оставяме на свобода...

Хайде стига от мен. Само да кажа, че и от нас има мноого стиснати палци за Тони и Слънцето

Честити месечинки на сладурковците - Рая, Калина, Теди и Калин

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:43 от TaniaR

# 527
  • Варна
Здравейте,
ние да не останем по-назад от черната серия, се разболяхме - Симона е с температура и ужасна кашлица. Няма хрипове, но и изписаха антибиотик. Аз се надявах да е от зъба (минаха 20 дни от първия зъб, а вторият още не е пробил), но се влоши и те така.
За Фейсбук-а: нямам време за игрички, само качвам снимки и комуникирам с приятели. Там съм Gergana Stanimirova Kancheva.
Стискам палци от сърце на Слънцето и Тони, както и на всички други, които имат нужда.
СЗА, мерси за идеята за килимчето. Аз си мислех, че става само за малки бебоци, които не могат много да щъкат и да излизат от ограниченията му, но ти ме убеди да взема едно.
Ох, снощи почти не съм спала (Симона се будеше с рев на всяко прокашляне), та мисълта ми не тече много гладко...Хубав ден и много здраве ви желая!

# 528
  • София
Привет!
Диди, честита годишнина и честита ви месечинка! Да сте здрави, много щастливи и много да се обичате!   Hug Heart Eyes    bouquet
Честито и на Рая и Калин!  Hug Heart Eyes  bouquet
Гери Мур, съчувствам ви  Sad , бързо да оздравявате!  Hug
Алекс-мама, по адашчето те познах и ти поисках разрешение във ФБ  Blush , а фермите и аз ги цъкам както ми падне.  Crazy Embarassed , нищо не разбирам, ама май и не ми трябва   Whistling Laughing
Второто зъбче на Алекс се появи почти 1м след първото. При баткото беше по-бързо. Та общо взето - няма правила.

# 529
  • Стара Загора
ДуМа честита ви годишнина и от мен. Обичайте се още дълги години и празнувайте заедно!!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки и на днешните ни пораснали сладури

# 530
честити месечинки на всички сладки пораснали наши наборчета... рая днес за първи път няма да е с мама на месечинката... много ми е тъжно... Cry
а с този интерактивен екран не мога да слагам картинки, но се чувствайте почерпени за 9-те навършени месеца на рая.

диди честита ви годишнина! много щастливи години да преживеете заедно.  bouquet

гери, дано симонка бързо се подобри. Hug

на рая 2-рото зъбче и изби на следващия ден след първото. ама тя за месец извади 6 зъбчета и 7-мото е почти пробило и то...тези дни май пак ще се похвалим....дано да е от домашния компютър...

силна прегръдка за всички ви и благодарности за стиснатите палци... Hug

# 531
  • София
 Здравейте Simple Smile
 Тони, стиснати палци утре за лека и успешна лапароскопия и в петък много прегръдки и целувки от тати и Рая Heart Eyes
 Вероники, благодаря и аз за доставката  bouquet
 Галина, честито ви 3то зъбче и приятно кино, аз си мечтая за кино, много ходехме с мъжа ми преди да родя, ала сега си правим кино пред лаптопа Party
Нани в, хайде да избива и вашето зъбче вече Simple Smile
Гери, милата душичка, пак ли, да минава по-бързо настинката на Симона и да не я хваща повече!
ТаняР, много се е забавлявала вчера Биба, Влади все още пълзи като "пехотинец" (както е казала Галина), та не прави походи, но щом се научи ще го изморявам и аз така Laughing
 Слънце, дано да ти се реши най-накрая проблема Peace
 ДуМа - честита годишнина  bouquet
 Честити месечинки на Теди, Калина, Рая и Калин!!!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:51 от *Elle*

# 532
  • София
 Честито на днешните месечинковци Калин, Рая, Калина и адашчето Теди  Hug

dyMa, честита годишнина, ощедесет пъти по толкова да празнувате заедно в любов и разбирателство.

Tony, радвай се и на малкото време, което успяваш да откраднеш с Рая тези дни, защото можеше и да е по-зле и да не можеш въобще да я видиш. Късметлийка си, че ти позволяват да се срещате всеки ден - мисли си за това, а и още малко остана, после пак ще сте заедно по 24 часа. То е много лесно така отстрани да говоря де, представям си какво ти е на теб. Много силно стискам палци утре всичко да приключи и още в петък да сте си пак заедно тримцата  Hug

Gery Moore, гадно е с тези АБ, но дано поне бързо да и мине на сладурката

Нинче, радвам се, че най-после сте го разрешили тоз проблем

Слънце, и теб те чакаме да дадеш отчет какво е препоръчал доктора

vily_st, може Алек да се държи така, защото го беше оставила за няколко дни, докато беше на лекции и сега се страхува да не зачезнеш пак.

TaniaR, представям си каква радост е било за малката да си щъка на воля. Тео вече почти не иска да е гушнат и да го разнасям (освен като му се доспи де), предпочита да обикаля из апартамента и да прави бели.  
 Понеже много се кефи на кабели и като види някъде препуска с бясна скорост (без да преувеличавам) да го захапе, Ники каза, че ще пише на дядо Коледа да му донесе кабел  hahaha

А, *Elle*, каква доставка, ти сама си взе чувалчето  Laughing

Хубав ден на всички.

# 533
Здравейте,

Честити месечинки!!!

Честита годишнина на Дума!!! Много любов и много да те слуша!!!

Тони-  Hug
Слънцето- успех и дано да ти е за последно това.

С този ФБ и аз се побърках. Ама все грешки ми дава. Получавам подаръци и ги няма, бера и после пак ме връща в началото. Ужас.

Аз пък да ви се оплача, че с таткото си тропахме врати и снощи и днес. И то щото съм си тра ла ла. И той има профил във ФБ, и аз мога и в неговия да влиза. Та вчера като влизам и като чета едни съобщения от една от бившите му от щатите. Е полудях. И то той не е виновен- писал и че е женен и за бебка, а тя моля ви се "наранявал и чуствата". Ау  #2gunfire Та като го почнах. Ама и мен си ме годи една луда ревност. Та сутринта рев и накрая ми мина де. Ама много им се чудя на такива жени, а бе никой нищо общо не ще да има с тебе, тя ръчка ли ръчка.
Айде оплаках ви се. Hug

Иначе дребното е добре. Сега се мотка в леглото с играчките и пее ли пее.

Хайде от нас  Hug и пак мерси, че ме търпите

# 534
Мацки, благодаря ви за пожеланията! HugТъпкано да ви се връщат хубавите пожелания  на всички! Party

Оф, ние  тия 3-4 дни сме невъзможни , направо едвам го издържам .

Ели , нали знаеш кво казват хората- на една к.рва и се усмихни и тя е твоя. Мъжа ти няма вина!  Peace

Анче , айде бе стани ми съседка по ферма!  Laughing

АлЕкС-мама- карай бе  и аз не смогвам , ама нали фермата върви тааа  ooooh!. Обзела ме е една апатия и меланхолия , може бе ще се депресирам скоро!  Wink

Честита месечинка на Калинчо, Рая и Калина!  Рая и Калинчо да папат  да не се ослушват  щото ще ги настигнем на  кг.  Hug

# 535
Здравейте Hug
Аз да се разпиша преди да излезем.
Дима честита ви годишнина - пожелавам ви внуци и правнуци да отгледате заедно, любовта и топлотата никога да не напускат дома ви Hug
Тони - герои сте вие, още малко, вижда му се края Hug
Честити месечинки на Рая, Калин и другите от днешната датичка Hug
Слънце като чета за какво иде реч си представям колко е гадно. Дано скоро да намерите решение (пожелавам ти да намериш свестен доктор, който да вземе проблема ти присърце)
Гери аман от тези болести вече, не е истина...много бързо да оздравявате и да забравите що е болест (че много ви се струпа)
Ели какво да ти кажа - има много нахални хора, не е истина, ама мъжлето ти не е виновно - погледни го от хубава страна - взела си харесван мъж Wink. Радвам се че не съм ревнива (е, случва ми се понякога).
Вероники...може и това да е проблемът, ама нямам избор, то и на мен не ми се ходи...Той просто седи постоянно до мен - ето сега - играчките са му в единия край на стаята, компа в другия. И понеже аз съм на компа - той седи при мен. Преди така хубаво си се занимаваше сам Tired Танче и аз му говоря - постоянно му казвам какво ще правя, къде отивам...ама няма ефект, реве си и това е. Даже снощи ми направи впечатление в момент, в който се беше разстроил и баща му го взе да го успокоява, че милото седеше и жално гледаше към мен.

Хайде, отиваме да се обличаме, стискайте палци да минем с по-малко рев днес.

# 536
Честита годишнина на DyMa

Да бъдете много влюбени още дъълги години!!!

На днешните месечинковци- здраве, здраве, здраве!!!

Втория зъб на Мария й се появи месец след първия.

Мамите, които дават Дентокинд или Имунокинд- комбинирате ли ги един с друг или знаете ли дали може?

И друго да питам- като давате сутрин попара - след това направо за обед ли яде детенце?

# 537
Здравейте и от мен днес.

Честито на всички с поводи (че и на тези без Simple Smile, защо пък не).

болничките да се оправят, а здравите - да са все по-здрави.

Окич, с коя фирма поръча от Некст, доволна ли си, за колко врем еги получи? Аз досега пробвах за доставки от Англия TheWin, една транспортна и директна доставка, но от TheWin не съм особено доволна, много се бавят.

Таня, Вили, и аз щях да споделя, че Ники има отскоро такива залитания по мама. Особено вечер, като тръгват с баща си към банята да се къпят, нацупва устнички и заплаква много жално. Като сме на гости някъде същото го прави, ако не съм в стаята. Но като цяло почти постоянно ме вижда, така че не е проблем. Аз реших проблема подобно на Таня (ама как се смях, че писа, че съм искала разрешение Simple Smile - идеята на разрешението е да се иска, като навлизаш в територията на бебето, а не като излизаш от нея; иначе му обяснявам например - сега ще отида до тоалетната, но това не му пречи да си вика след мен де). Та и аз го слагам вече на пода в стаята, в която съм - установих, че так аси играе много повече време отколкото ако го оставя в леглото му със същите играчки. Просто иска при него да има човек, това е! А периодът, в който ги е страх да не загубят мама, ще мине сам, спокойно. После пак ще се появи Simple Smile Абе особено момчетата са големи лепки за мама до към 4-тата си годинка, но и при момиченцата е така, изобщо мама е най-важната фигура първите 3-4 години за детето, така че е нормално.

Ох, пак се разфилософствах, а имам работа. Айде чао засега.

# 538
  • София
Честити месечинки и годишнини!   bouquet
Хайде и аз да се оплача. От няколко дни като я сложа към 21.30ч в кревата, уж й се спи, изкъпана, преобута, нахранена, се почва един РЕЕЕЕЕВ, та до 12ч, когато изморена вече заспива. Дано се дължи на зъби, щото ако не, немога да си представя какво ще е като дойде момента.
Зеленко какъв е смисъла от паничка, след като бебоците всичко вадят и изхвърлят?
TaniaR, задължително помислете за стол с колани. Вики, за секунди на дивана не я оставям сама, пък каму ли на стола. В количката я връзвам от самото начало. Иначе си лази из къщи от 2-3 месеца, за това се изправя на каквото докопа и иска крачки да прави.
vily_st, аз бих се включила в поръчка от Май тойс. Нямам карта за плащане обаче. С Виктория освен, че сме скачени съдове, буквално се е превърнала в моя сянка. Мрънка щом й изчезна от полезрението  ooooh!
Аз нито имам профил във ФБ, нити имам намерение да си правя. Миличкия си направи, изора си нива и я зася. След седмица, като влезе да погледне кво става, целия зарзават изсъхнал. Отишла му реколтата на кино  hahaha
Elg, като те чета си същата, като сетра ми, пенявиш се за всичко  Wink , само визуално не си приличате. Вместо да се похвалиш, какъв Мъж си имаш  Sunglasses – още го търсят бивши, а той им разказва за теб и малката без да кривва от пътя – ти го изяждаш човека с дрешките. По добре ли щеше да е, ако си крие паролите от теб и не казва къде ходи? Гледай си го добре, пък да видим дали ще погледне друга.
Приятен ден желая!  Hug

# 539
Здравейте мамчета  Hug
Честити месечинки на порасналите бебковци!
Дума, чеситата годишнина - все така да се обичате, разбирате и си грижите за прекрасните слънчица   bouquet

Еля, то хората са казали - не търси нещо, което не искаш да намериш  Wink Остави го, нали си се грижи прекрасно за вас двечките и не ти е дал повод за размисли и страсти. Не го нападай! Hug
Аз за протокола да кажа - след вдигане на температура и лека хрема Борис е горд притежател на 5-тия си зъб.

Общи условия

Активация на акаунт