Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Zdraveite ot London,
sori za latinicata no lipsva kirilrca.

Az puk da se pohvalja che ot 2 dni sam tuk-e taka ne sum si po4ivala ot 8 meseca  Mr. Green Super bilo da si se izlejava6 i da ne pravi6 ni6to.
Mitaka se gledat s baba mu,a puk nie sledobed otivame na 6oping! $e ne ostana vreme-utre se pribiram.
Za protokola-Miteto si ima treto zubche  Party

Slunce,Toni  Hug

# 541
Окич, Имунокинда и Дентокинда ги давам заедно по 3 табл. вечер в млякото! Hug

# 542
  • София
Зеленко какъв е смисъла от паничка, след като бебоците всичко вадят и изхвърлят?

Ами поне нея да не гоня из кухнята.. от храната за ядене с пръсти осигурявам известно количество, но лъжиците и купичките са ми краен брой   Mr. Green Трябва някой път да снимам кухнята след "ядене"  Twisted Evil

# 543
Ехеее,всеки се хвали със зъбчета,само моето беззъбо остана. hahahaА толкова нямам търпение да видя и аз колко е хубава зъбатата усмивка!!! Crazy ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ!!!

Ей така нямах търпение и за първите стъпчици,пък сега си избирам какво предпочитам повече да ме боли-кръста или гърба и в зависимост от решението го нося или водя за ръце. Outta JointТо хич не било толкова розово да ходят-вече и секунда не ще седнал,на секундата се разревава  с крокодилски сълзи ако не стана.
Кафето си така пия-разхождайки се. Outta Joint
Е сутрин малко в повечко ми иде,честно.

И в тая връзка,Вили,аз никога не съм можела да оставя Алекс,сиамски близнаци сме.Трябва нещо да му е супер интересно,че да седи на леглото 5 минути без мен.Ама не без мен в стаята,а без да съм скачена за него.Иначе ако изляза....Истерията е пълна.
А тоя жален поглед като го вземе баща му е всеки път,който и да го вземе,се почват сълзите и да протяга ръце към мен. Rolling EyesТази сутрин по обичай,не мога да се облека,чак взе да вика и "мама" през сълзи.За пръв път така отчетливо го каза...

И ако това е наистина до 4 години...Майко мила! Crazy

Тез ферми и мен много ме грабнаха,ама съм решила да чистя,никви фейсбуци! Naughty Mr. Green

За бисквитките в млякото-нямам точен брой,докато се посгъсти слагам.Ама май бая отиват... Rolling EyesА от скоро му давам понякога за разнообразие и кисело с бисквитки и плод.
Та тук да попитам-колко % трябва да е маслеността?Много ще съм благодарна ако някой ми отговори! bouquet

За сирената попара-Алекс пие първото АМ към 6ч,в 9.30-10 давам попарка,определено го засища доста и след 4,често и след 5 чАса му предлагам пюрето за обяд.Друг е въпроса той дали го приема. tooth

Elg,мале,ако бях аз по същия начин щях да реагирам. Rolling EyesЩях направо да истерясам от ревност,тъй че не мога да ти дам съвет,но едно рамо разбиращо мога. Hug

# 544
Ей ни на пак. Разходихме се набързо и сега я слагам да спи и да си поплета малко, че да ми мине нервата. Даже си харесах едно моделче на жилетка, та ако ми остане време до НГ може да си го оплета, ако ли не това ще ми е подаръка от таткото на Елия.

а за равността- майка много ме критикува. То от далече (ето и вие без да го виждате) си личи, че не е от крашкачите. И че аз си се паля за щяло и нещяло си е така. Ама много се ядосах казвам ви. И сега понеже знам, че съм си аз виновна, довечера ще правя вечери и ще паля свещи. Белки малко романтиката да ни усмири.

Окич- аз имонокинда и дентокинда ги давам заедно 30на минути преди закуска, обяд и вечеря.

# 545
  • под кривата круша
Elg, жена, уби ме да знаеш с тези дертове hahaha И твоята кукла съм гледала в кошарата, може би през Зеленкото. И аз не знам кой кой е там, както и в скайпа, за което се извинявам Embarassed
И друго да питам- като давате сутрин попара - след това направо за обед ли яде детенце?

Да, нашата попара е към 10 и после става време точно за обяд. Не, че не цока междувременно като реши Rolling Eyes
Вчера и ние се озъбихме с първо зъбче. Вече се бях примирила, че няма да е скоро, ама не съм познала.
Теодора също започва да плаче като ме види да излизам от стаята. А вчера така жално се разрева като видя баща си на вратата да се прибира, уплаши ли се, не можа да го познае ли newsm78
  Понеже много се кефи на кабели и като види някъде препуска с бясна скорост (без да преувеличавам) да го захапе, Ники каза, че ще пише на дядо Коледа да му донесе кабел  hahaha
Това е много добра идея hahaha. Ще взема да пиша за стек носни кърпи и съм пушка с подаръка. И без това са ни любима играчка.

# 546
Здравейте, мами  Grinning

Аз нямам време да чета назад. Само да се похваля, че вчера си купихме количка. Пак си взех Бъгстър естествено  Laughing То в Пигиса и нямаше СИ-то, та нямаше какво да се чудя. Този път взех червен. Взех си и чувалче пак на ТФК. То се оказа доста по-хубаво отколкото си мислех  Grinning За жалост имаха само кафяви, а аз исках да си вържа с червената количка бяло чувалче. Но и кафявото става  Wink
Та сега обикалям да си я направя пак с прозорче и пеперудки  Grinning
И да кажа, че ми замина подаръка, койт бях харесала на малакта на Кореда
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4646
Общо взето, като я видях на живо тази зебра, стигнах до извода, че не си заслужава парите  Rolling Eyes Не е лоша, но не е нищо особено та да струва толкова. И сега пак съм в чуденка какво да купувам  newsm78
Някой беше пуснал линк с едно люлящо се еленче. Чудя се дали да не взема нещо такоав люлящо се или една кола за бутане. Ако някой има идея за нещо по-интересно, да помага  Grinning Че аз това, което разгледах не ми хареса особено  Rolling Eyes

# 547
Здравейте и от нас  Hug
днес май е ден за хвалби след серията тъмно  Mr. Green
Вес,честита количка,с кеф да си я бутате  Hug
И аз да се похваля,днес мъжо ме изненада с подарък масаж (лечебен,че имам проблеми с гърба),ей няма такъв кеф ви казвам,направо съм размазана  Crazy,един час масаж,поне ми  оправиха гърба и сега съм като нова  Grinning
Аекс-мама,споко бе мила и ние нямаме зъбета  Mr. Green и ние си ходим като гербова марка,не може без мама  Grinning,ама така са синчетата ''мамини момченца''  Heart Eyes,после ще ги молим за целувка  Simple Smile
ние попара още не сме яли  newsm78,то и пюрета едвам хапваме,ама трябва да взема да го пробвам  Thinking

# 548
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Нищо не съм чела от днес, но ме цепи една глава и хич не ми е до четене. Еми мина ми прегледа при доктора и решението му е другата седмица операция!  Confused
Пак имам киста този път двойно по голяма от миналата - а диагнозата е същата като предния път - кистозна мастопатия. Знам какво ме чака - не е кой знае какво, изтърпява се само ме притеснява това, че предния път бях с местна упойка, а сега ще съм с пълна  #Cussing out ( нещо което ще ми е за първи път) и малко съм притеснена за това. В петък ще му звънна да ми каже в кой ден ще е операцията и го помолих още същия ден да ме изпишат. Предния ден ще ме приемат и на другия ден ако е рекъл Господ ще се прибера. И така  Hug

# 549
SZA, за 18 дни точно дойдоха нещата- бавно е. Не знам заради стачките на пощите  в Англия дали не се получи това закъснение...
Злати, всичко ще е наред, не се притеснявай!!!
кикоикрис- за завиждане си- знаеш!!!Мама бебчо- и ти!
Веси- четсит Бъгстър!!!

Мерси за отговорите за попарата и хапчетата Hug
Аз давам в 7 АМ и в 10 плодово пюре с АМ- сега ще премина към попарката лека- полека, вместо плодовото пюре.
Чудех се дали да не я давам сутрин към 8, защото тя в 7 не реве много от глад- ще издържи до 8....и  след това направо да обядва..
Ако продължа да давам така рано сутрин само мляко и после закуска- попара- детенце само ли ще се откаже от това ранно мляко или...?

# 550
Злати,не се притеснявай,важното е да я махнат тая гадна работа  Praynig,после ще си малко замаяна от упойката  Peace
Окич и ние ядем направо в 8-8.30,става към 7,но не плаче и за това му давам тогава,после яде направо в 12  Peace
А аз не знаех,че може да се дават хомеопатичните с млякото  newsm78,винаги съм ги давала с вода,но вече хептен ги забравих,но щом казвате може да пробвам и в млякото,но той не го изпива винаги и така ще остане половиното хапче  Thinking

# 551
Окич, аз давам АМ преди сутришната закуска откакто спрях кърменето. Ами няма никакви признаци на отказване за сега. Давам го между 5 и 7 сутринта, в зависимост кога ревне, че е гладна и после ми спи до 9.
Слънце, стискам палци!
Честито на вички с хубави поводи  Hug

# 552
  • София
Еля, не се ядосвай напразно. Аз съм в аналогична ситуация и то по вина на бившата на любимия. По незнайни за мен причини, тя смята, че абсолютно нормално да звъни посред нощ да си говорят. Добре, че се изнесе в чужбина, че иначе щеше да има трупове. Просто девойката страда от липса на възпитание, та спрях да се ядосвам...

Я да ни видите колко сме прекрасни    http://svetlanalittleprincess.aboutmybaby.com/photo/6124983

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 22:42 от glafira

# 553
  • София
Глафира, страхотна е просто  Joy Hug , да ви е жива и здрава!
Честити зъбки на всички похвалили се напоследък.
Слънце, дано всичко мине бързо и лесно! За пълната упойка не се притеснявай, аз като дете имам една такава операция, кофти е само докато те пусне съвсем - като дрогиран си.
За фермите да се извиня и тук - не ме бива хич. Трбява да ги разгледам по-подборно, ама който тъче на сто стана, нищо не успява да направи.  Crazy
Лека нощ!

# 554
Привет!

Аз отдавна не съм писала, ама нещо все не ми остава време или не ми се пише, или просто няма какво кой знае интересно да споделя, та така...но пък редовно си ви чета. Сега вече всички вкъщи спят и имам малко спокойствие  Simple Smile

Много неприятни работи напоследък, наистина, дано скоро отмине този период  Praynig

Тони, имаш много стиснати палци за утре и от мен!!! Вярвам, че всичко ще е наред, а, че тати ще се справи - изобщо не се съмнявям  Peace

Слънце, успех и на теб!!!  Praynig

Ние сме добре, здрави сме, София вече крачи уверено за 2 ръчички, но аз упорито я поущрявям да пълзи и си я държа на килима в хола. Вече има напредък - придвижва се назад и се върти в кръг  Laughing, ако се добере до опора, понякога успява да се изправи. Всеки момент ще изскочат и горните 2 зъбенца, може едното и да е пробило вече, ама като не дава да и бъркам в устата...

Еля, не се вкарвай в разни филми и не рови прекалено много, че да не намериш  Mr. Green  Не е добре да му насочваш вниманието натам  Wink

На мен пък днес изневиделица взе, че ми доиде  Crazy Замислих се, че 18 месеца не съм имала цикъл и ми беше супер. Ама наистина много се изненадах  Mr. Green Не забелязах обаче да ми се отрази на кърменето  newsm78

И на мен Нагаина ми липсва, къде изчезна таз жена  newsm78 А и се присещам и за други мами, като Яница например, защо изобщо не се вясна след като роди, а и за други, но в момента ми изскочиха от главата...

Общи условия

Активация на акаунт