Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 175
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Между моя пост и този на jivotinche са минали 5 часа - сигурна съм, че ако погледна във ФБ по това време яко са си обработвали фермите мамите  hahaha

има нещо вярно  Laughing
Я кажете как научихте бебораните да пият от тия пусти чаши  ooooh!,мойто диване от еди месец го мъча и йок,само си чеше венците  Crazy,я дайте някой трик  Mr. Green

# 661
Добро утро и от мен. Момичета не съм чела нищо, че всички са в къщи и .....

Алекс мама на мен Боян много ми вдигаше температура от зъби, един път стигнахме до 40градуса.

Аз избързах с хваленето, вчера индийката ни прати писмо в къщи, в което се обяснява защо не го е разписала. Лошото е че в общи линии му поставя задачи които не могат да се изпълнят за една седмица, та май и в петък няма да стане. Но аз много съм се замислила дали да не потърся адвокат и да го питам дали не мога да я съдя за тормоз. Това е второто писмо което праща в къщи, и  аз не мисля че това е нормално. В общи линии ни скапа настроението за събота и неделя.

Иначе вчера времето беше супер гадно, и ние решихме да се помотаме по магазините, че на Яна трябва да и купим стол за хранене и матрак за дървения креват за да смъкна кошарата долу. Тя почна да иска да излиза от басейна, но още не лази и освен да си падне на главата нищо друго няма да направи. Матрак не видяхме, но много ми хареса един стол на Мамас и Папас http://www.mamasandpapas.com/product-zest-highchair-the-colour-b … 463853200/type-i/, то добре че е намален де че иначе са Money. По нататък ще и го вземем, живот  и здраве. Егати опашките са навсякъде.
 Исках да питам някой харесал ли е това http://www.vtechuk.com/_download/display.aspx?type=image&id= … ;productpage=4343 , има го дори и в близкото теско и се чудя дали е читаво. За Янчето ако имаме възможност за Коледа да и го вземем, че е и на прилична цена (20 паунда е навсякъде).

Оставям ви да правя закуска че мъжете още не са закусили.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 11:51 от Шу

# 662
Здравейте!

Мерси много за отговорите ви за температурата!Много ви обичам,както винаги,когато имам нужда от вас сте насреща! Heart Eyes Hug Hug Hug

Ние пък също бяхме на покупки днес,но за буйки,че нямахме вътрешни,а по терлички е абсурд на паркете-голяма пързалка. Laughing
Взех на дребното пак няколко пюрета и на Бебивита едно негово,което преди много хареса-спагети със зеленчуци и пуешко.Ако не ще и него-край вече,направо се отказвам от тез моленки. ooooh!
Ще го мисля вече за нашите манджички,само че без запържено и много подправки.
Рано-късно,по-добре да яде нещо,само сирена попара и сладко не става.Нито пък да го разхождам половин час и да ми повърне накрая. Rolling Eyes

Шу,много е хубаво и столчето и уолкъра на външен вид ми хареса.И аз се чудя дали да му взема нещо такова (уолкъра). ThinkingНо ще е най-евтиното,щото нито пари има,нито се надявам да му се радва дълго време,като си познавам аз гарджето.  Twisted Evil

Ако не ме беше срам,че е момче щях да му взема една количка за кукли да тика,че тъй откача като се докопа до тази на братовчедка си! Mr. Green CrazyГоляма любов,само я дърпонтят един към друг,горкото момиченце.
Ама срамота. Mr. Green

Kikoikris,ние си пием от шише и хич не бързам да го уча на чаша. newsm78 Макар,че много добре се справя да гребе от ваничката като го къпем и да пие сапунена вода. Rolling Eyes Hug

Айде до после! Kissing Heart

# 663
Всички май са навън Sunglasses
Кикоикрис и Алек не пие още от тази чаша, ама да си призная аз и не го мъча много.
Шу столчето е страхотно, а и уокъра също. Аз бях чела за него, че е много занимателен и много се харесва от бебетата. Пък и панела после може да се свали и да се ползват отделно Simple Smile
Алек днес е малък пакостник. Ходихме до Кауфланд и на касата за секунда го оставихме без надзор в пазарската количка, обръщаме се и го виждаме как се качва  на лентата за продуктите. После на разходката направи опит за плонж от една пейка, ама успяхме да го хванем преди да тупне на земята. И двата пъти бая се поуплашихме ooooh!
Забелязах, че на обяд като се хранихме Алек стискаше лъжицата с венци  при всяка хапка - до сега не ми го беше правил newsm78
АлЕкС-мама защо те е срам да му вземеш количка - тук редовно виждам момченца, които бутат момичешки колички - щом му харесва на детето Rolling Eyes

# 664
Привет,

явно наистина всички са по разходки, времето е чудно, но аз пък не смея да изкарвам много бебка, че нали беше болна, а и доки каза много да я пазим Rolling Eyesсега да не пипне нещо пак...
Хе-хе Вили, вече почва да става интересно, човечетата се превръщат в малки пакостничета и не може да ги оставяме много много вече Simple SmileДобре, че само с уплаха сте останали Hug
АлЕкС-мама, що да те е срам от количка за момичета. Има един период като проходят и много обичат да бутат нещо и съм виждала много момченца "бъдещи добри татковци" Mr. Green
Гери, Слънце   Hug Hug Hug

# 665

Исках да питам някой харесал ли е това http://www.vtechuk.com/_download/display.aspx?type=image&id= … ;productpage=4343 , има го дори и в близкото теско и се чудя дали е читаво. За Янчето ако имаме възможност за Коледа да и го вземем, че е и на прилична цена (20 паунда е навсякъде).

.
Шу,защо не погледнеш и това http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3492062/c_1/1%7 … EFISHER+PRICE.htm
Струва ми се евтино. Аз в България само кубчетата купих за 28 лв. Crazy
Ако не беше толкова обемно щях да си го донеса онзи ден като се прибрах от Лондон.
И аз се оциклих междувременно.Явно смяната на климата и липсата на кърмене си казаха думата.
Митко пък е пропил вода докато ме нямаше и вече се храни по 4 пъти на ден. Е по по-големи количества де.Пюрета купувам на хип месните от 220 гр.дето са след 8 мес.и му готвя и пак по толкова хапва.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 17:55 от mama_bebcho

# 666
Хайде и ние да се разпишем  Hug
Вече съм от оциклилите се мами  Mr. Green . В четвъртък бях на преглед и доки каза, че съм се възстановила напълно и може да започваме да мислим за второ. Само дето мен нещо напоследък мноооого ме боли там, където е белега от операцията. Мами със секцио, при вас как е?

Забелязвам, че не бебка вече не й стига 1 пюре от 190гр. След най-много 2 часа пак е освирепяла от глад. Да давам ли повече  Rolling Eyes . Също така се чудя, каква каша да купя. С оризовата претърпях пълен провал. Мисля си за класиката в жанра  Laughing - бананова на "Хумана". Колебая се обаче дали да не е с пребиотици. Приемам съвети!

Ние цяла седмица ще сме си двечките бебка, защото тати отиде на едни процедури, заради крачето. Сега като се стъмва рано и се прибираме още в 5 часа имам чувството, че ще се побъркам  Crazy. Нооо да се похваля по-другата седмица, тримата отиваме за няколко дни на "Леденика"  Flutter

# 667
Хайде и ние да се разпишем  Hug
Вече съм от оциклилите се мами  Mr. Green . В четвъртък бях на преглед и доки каза, че съм се възстановила напълно и може да започваме да мислим за второ. Само дето мен нещо напоследък мноооого ме боли там, където е белега от операцията. Мами със секцио, при вас как е?
Аз все едно не съм била оперирана, даже белегът едва се вижда. Аз все още нямам цикъл, а не кърмя от 3 седмици и се чудя дали да се притеснявам newsm78

И Алек си хапва добро количество пюре - изяжда минимум бурканче от 190. Даже ми се е случвало да се храним навън и да съм взела само това бурканче и едно бурканче плодово от 130 и той всичко да омита. В повечето случаи нормалното количество му е около 200-250. И аз почнах от големите бурканчета да взимам. На 4 хранения сме.

# 668
  • София
Забелязах, че на обяд като се хранихме Алек стискаше лъжицата с венци  при всяка хапка - до сега не ми го беше правил newsm78

И Тошко го е научил този номер от няколко дни. Захапва лъжицата и ми се хили Simple Smile

За белега от секциото - някъде 2 месеца след операцията почна да се образува съединителна тъкан и вече не е толкова тънък и незабележим като преди:( На моменти ме сърби, но иначе не ми прави проблеми. Не ме е болял, въпреки че дребния постоянно ме рита в него.

За яденето - Тошко също яде 4 пъти, пюрето е някъде около 220-250мл. От няколко дни давам и оризова каша с плодовото пюре. И това ядене е около 250мл. Него ако питам, ще яде постоянно, но гледам да не прекалявам с количествата.

# 669
  • София
От последните постове за ядящи бебета ми иде да се гръмна Sad

veroniki, да, точно за кула чакаме. Ти откъде разбра  Laughing  newsm78
До кога приемаш "заявки" за МайТойс?

Инкогнито, хич и не усещам нищичко като ефект от секциото и така е вече доооста време

СОФИЙСКА СРЕЩА: четвъртък, 26.11.2009 г., 12 ч., Западен парк.
Записвайте се: зелено човече, Вероники

# 670
  • София
 Ехо, и днес нещо не сте особено активни, ама то с това прекрасно време няма как.

Кулата и на мен ми я похвалиха и казаха, че я чакат другата седмица и ако искам ще ми звъннат да ми кажат като я получат. Ще търся друго за Коледен подарък  Peace
 За myToys ми се иска най-късно в понеделник да пусна поръчка, че колкото повече наближава Коледа, толкова по-натоварен ще е сайта и ще се забавят нещата.

АлЕкС-мама, Ники и сега обича да бута бебешки колички. Ние му купихме ръчна количка, за да я бута нея, но той като видеше бебешка зарязваше неговата и хващаше другата. Нищо срамно няма - нали ще стават татковци след време.

Incognito, на мен много ми допаднаха кашите на Лактана - много хубаво се разтварят, а и не са много скъпи към 5лв. някъде я взех последната

Шу, хубави са столчето и уолкъра - ако имаш възможност ги взимай без да му мислиш

Приятна вечер!

# 671
  • София
Кулата и на мен ми я похвалиха и казаха, че я чакат другата седмица и ако искам ще ми звъннат да ми кажат като я получат. Ще търся друго за Коледен подарък  Peace

Я кажете какъв е тоя магазин? Заинтригувахте ме  Thinking
ЕДИТ: разбрахSimple Smile
Това е, нали?

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 20:24 от jivotinche

# 672
Тоби продължава да не яде и в чудо се виждам вече. Angry

Алекс-мама, защо не му купиш пазарска количка за бутане, и за момченца става. Peace

# 673
...
...
Kаква е тази кула?  Rolling Eyes

# 674
Привет и от нас! Hug
Мама Бебчо, как изкара в Лондон?Какво си напазари? Mr. Green Питам, защото на мен ми е мечта да отида там-за 2-3 дни, но засега няма такива изгледи. Sad Дано догодина да успеем да отидем.
Иначе ние горе долу сме добре.Радо пак му никнат зъби, сополив е отново, кисел и въобще не се търпи. Tired Две вечери поред се буди между 1-2 часа и реве ли реве...нито мляко иска нито нищо. ooooh! ох, да излизат вече, че ще гръмна...Иначе мога да се похваля,че вече пълзи и се изправя на кошарата и пристъпва.Като го държа за ръце, прави много хубави крачки и му е много интересно така. Wink Надявам се, след Нова Година вече да сме от групата на първите проходили мартенчета.
Хайде оставям ви, ще отида да си ударя една преса на косата. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт