Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 173
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
 bye
Мале,Тони,за базик те взеха! hahahaНа шега е всичко,естествено,добре,че е Маймунката да прави смешно!За което Hug Hug Hug.
Потърпи още малко,скоро ще си у дома! spoko Praynig

Слънце,нали ми е толкоз акъла,да ти кажа,че и от мен имаш стиснати палци! fingerscrossedА за ФБ-идея си нямам коя е. newsm78

Вчера малкия имаше температура и беше много кисел.Такова дръгнене имаше по венците,че...Незнам как кръв не си пуска.Ама дали не се разболява пак незнам,направо всичко ми се свива като си помосля,до преди 3 седмици бяхме на антибиотик. Sad
Но каквото даде Господ в края на краищата.

Честит празник-денят на християнското семейство!!!Нека днес се обичаме и прегръщаме още повече и всички да сте много здрави!!! Hug

# 646
шу, много се радвам за добрите новини... дано всичко се нареди още поо-добре

мами, днес нямам температура...  Mr. Green ако доктора е благосклонен.... може и да ме пусне поне в домашен отпуск.... благодаря ви за пожеланията и стиснатите палци. вярвам,че без вашата подкрепа и положителните мисли нямаше да се справя. Hug

слънце, кураж... аз бях под пълна анестезия. сега ползват пречистени упойки и не са толкова гадни. аз не повръщах и се събудих сравнително бързо. Hug

много прегръдки от мен... и дано днес да мога да целуна рая... а да я гушкам след 2-3 дни като поотмине болката. Praynig

# 647
Тони, радвам се за теб!
Слънце, стискам палци да не се повтаря след сряда преживяването!
Яна и Смона са такива сладкиши, как някой може да има различно отношение към тях?
Роси, нашето диване също ми заспива в ръцете откакто тръгна зъбчето. Преди това заспиваше в леглото с люлеене и приспивни песнички, но откак се озъби, не признава легло. Е, на разходка спи къто къпан в количката!

# 648
мами пускат ме в къщи до понеделник.... а тогава ще ме изписват... та си отивам при бебето.... много се радвам Laughing Laughing

# 649
Тони,браво,ето че му се видя края!Сега ще я разглезиш малката красавица от гушкане,ама така и трябва!Да я нацункаш много и да отпразнувате довечера! Hug

Алекс преди малко имаше 37.3 температура. Rolling EyesНищо не съм му давала,чудя се какво да го правя.Дали може да е от пустите зъби?
Тук (във форума) мнението е,че НЕ може,но някъде чета,че се случва.
Уф. TiredЩе си проличи.

# 650
Тони, Шу, браво за добрите новини!
Гери, Слънце  Hug
Честит ви празник и от мен! Тук сме си като едно голямо семейство  Hug
Слънце, това е Натси.
Тези дни нещо не ми се пишеше, но да знаете, че съм ви стискала палци на всички, които сте имали нужда  Hug
Мъж ми от вчера е с температура и повръщане. Ей, това мъж болен е по-зле от бебе. Отделих го да спи в хола, но се притесних като малкото имаше сутринта в 6.30ч 38.2 темпер. Много ми се иска да е от зъбите, които чакаме от няколко месеца. Сега и двамата са добре, но мен ми е малко притеснено все още.
Хубав ден ви желая!

# 651
  • Ловеч
Алекс преди малко имаше 37.3 температура. Rolling EyesНищо не съм му давала,чудя се какво да го правя.Дали може да е от пустите зъби?
Тук (във форума) мнението е,че НЕ може,но някъде чета,че се случва.
Уф. TiredЩе си проличи.

С риск да се повторя/писала съм го преди/: на баткото зъбите му никнеха съпроводени от гнойни ангини, бронхити, фарингити, а горните + конюктивит. Абсолютно всички доктори са ми казвали, че гнойна ангина с 40градуса температура не може да е от зъбите, но истината е някъде по средата. При никненето на зъбетата спада имунната система и се намалява естествената бактериална защита в устната кухина. От там всяка една бактерия попаднала в организма на детето се размножава почти безпрепятствено, той не може да се бори ефективно и децата се разболяват по-лесно и по-тежко. От друга страна самото изникване на зъбите/разкъсването на тъканите/ е допълнителен шок за крехката имунна система. Ето така си го обяснявам аз, Кристиян не ми е боледувал много освен когато не са му никнели зъби - сега при смяната им имаме същият проблем.

# 652
Зеленко- във вторник сме в люлин  , така че може да се видим. От 14.30 сме на консултации и след това може по кафенце.
Сутринат ще имам среща с приятелка на кафе , после до работата ще хода и няма да мога  тагава.Но ако искате вички може към 15 ч при чичо Емо.  Laughing

# 653
  • София
Днес ходихме из центъра и  най-вече в магазин Пъзел - за дървени играчки. Ех, очите ми останаха, само дето се оказа, че някои цени не стават за партито, та се наложи в движение да сменям подаръка, но поне е запазен и чакам да го доставят. Купихме на Калин още играчки, тези дни какво ми стана... нещо ми е едно тъжно и само купувам играчки... за съжаление в къщи установих нещо, от което се страхувах - загубили сме си дървената книжка и едната закачалка-калинка... явно се е откачила някой ден и аз просто не съм усетила... много ми стана мъчно, но ще купим нови... и да кажа, че в магазините на ДМ има дървени играчици  Whistling Whistling Whistling

мами пускат ме в къщи до понеделник.... а тогава ще ме изписват... та си отивам при бебето.... много се радвам Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing  Hug Hug Hug  Laughing Laughing Laughing

дУма, ОК значи, за вторник 15 ч. на чичо Емо. Ние с Роси сме се разбрали преди туй да се видим със Силвана, че те пък обядват 14.30-15 ч. пюре, но у тях си, защото навън Андреа се разсейва. Та ще си имаме две срещи в един ден  Peace

За зъбите и температурата и аз съм чела като Айрис: понижава се имунитетът и по-лесно се вдига температура. Зъбоникненето НЕ предизвиква температура само по себе си.

# 654
  • София
 И ние преди малко се прибрахме от скитня.
 Ходихме в Чайната, за да разгледаме Бухалския магазин и Ники много се забавлява, имаше малки задачки за децата и като ги изпълнят получават награда. На 13 декември пак ще сме там, защото Ники днес видя как правят свещи и иска и той да опита. На мен също ми хареса - можеш да разгледаш всичките играчки, които предлагат в онлайн магазина. Е, вярно, че са скъпички, но повечето неща са прекрасни.

Tony, страхотна новина. У дома и стените помагат - сигурна съм, че като си вкъщи по-бързо ще се възстановиш.

зеленко и ние минахме през Пъзел. Там видях една калинка за дърпане на Goki и естествено се сетих за вас  Wink

Шу, дано преместването в новата аптека е началото на края за несгодите при вас.

АлЕкС-мама, за температура 37.3 не е нужно да се дава температуропонижаващо, трябва да е поне над 37.5 Повишената температура е признак, че организма се бори с нещо и понижаването и ще му попречи сам да се справи с нашественика, най-образно казано. Знам, че има мами, които дават лекарство чак ако температурата надвиши 39 градуса

Да ви кажа аз бях свикнала напоследък да се влача по срещички и сега ми липсват  Sad Успокоявам се, че 12 декември наближава.

SZA и oki4 не са се включвали поледните дни, а принципно са от редовните  newsm78

Три часа по-късно
 Къде изчезнаха всички?  newsm78

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 21:47 от veroniki

# 655
  • София
Явно героите са изморени от днешните разходки на това прекрасно време:)
Лека и спокойна нощ на всички!

# 656
  • София
Добро утро и от нас.

зеленко и ние минахме през Пъзел. Там видях една калинка за дърпане на Goki и естествено се сетих за вас  Wink
...
  Да ви кажа аз бях свикнала напоследък да се влача по срещички и сега ми липсват  Sad Успокоявам се, че 12 декември наближава.

Ама точно това си говорихме с мъжа ми, колко са внимателни в този магазин. И ние видяхме тази калинка и за малко да я купим, но продавачът каза, че малко е раничко за нея. Вместо това предложи кола, която е удобна и за държане в ръка - Калин само като я видя и плака, докато не я взехме - малък манипулатор! Та си говорихме, че колата беше дори малко по-евтина от калинката, но хората ни я препоръчаха, а не като някои, да гледат просто да ти продадат нещо, и ако може - да е по-скъпото Simple Smile Купихме пъзела ферма за Калин - музикалният - оказа се, че е 24 лв. и планът ми за подарък за Коледното пари малко се промени, та поръчах друга изграчка... дори се ангажираха да ми се обадят, като пристигне, за да отида да я купя - ама много любезни хора... дори се сетиха за първото ни посещение (а то беше отдавна) - аз като влязох и питах за калинки и те като ми напоказаха Simple Smile
Между другото, Пумпелина от 1-2 седмици имат малък щанд в Бейби Мол-а. Нещата, които се "повтарят" с Пъзел, са малко по-скъпи - межди 2 и 6 лв. отгоре.
И последно, до кога приемаш "заявки" за МайТойс?
ЕДИТ: Забелязала съм, че когато сме най-зле финансово, тогава харча най-много пари  ooooh! ooooh! ooooh!

За срещите, аз се въздържах заради епидемията. Обаче нали я отмениха, а и прогнозата е супер, та обявявам СОФИЙСКА СРЕЩА: четвъртък, 26.11.2009 г., 12 ч., Западен парк.
Записвайте се: зелено човече

# 657
Добро утро и от мен  Hug
покрай нас няма нищо ново, за това не се и включвам  Wink Иначе стискам палци на всички с проблеми и не съм преставала да ви мисля  Hug
Слънце, Тони  Praynig
За коледните подаръци на Борис, ние го измислихме - даже вече ги поръчахме и в понеделник ще пристигнат  Wink От тук   поръчахме доста играчки, и ни излезна евтинко  Mr. Green

# 658
  • София
 Между моя пост и този на jivotinche са минали 5 часа - сигурна съм, че ако погледна във ФБ по това време яко са си обработвали фермите мамите  hahaha

зеленко, ние си купихме същата количка червена, че на Ники това му е любмия цвят. Ти да не би да чакаш да ти се обадят за една кула с рингове, а  Wink
 Пиши ме за срещата

cvetka, на Вега Тойс и аз съм им редовен клиент. Много са точни, бързо пристигат нещата и доставката е безплатна  Peace

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 09:52 от veroniki

# 659
Ха здравейте, много малко сте писали, ама времето беше супер, та е разбираемо - всички сте били навън
Оцелях след партито, макар че още не съм се наспала, ама то не може и едното, и другото Rolling Eyes Беше супер - толкова хубаво си изкарах - въпреки високите токчета не седнах цяла нощ (макар че после какви болки бяха....), танци, песни. Тортата пожъна голям успех - фонтаните отгоре бяха супер ефектни...Гадното беше, че като домакини трябваше да изчакаме всички да си тръгнат, за да пооправим преди да си тръгнем. Та по живо по здраво се прибрахме в 5.00 и в 5,30 се бяхме тропясали вече. Естествено Алек се събуди в 8.00, но майка и свекърва ми се погрижиха, за да можем да се понаспим. После с майка цял ден мерихме улиците - супер беше.
Алек тази нощ какво му стана - събуди се в 2.00 да играе и до 3.00 се видяхме в чудо. Накрая го взехме при нас, та спа на голямото легло(естествено като станахме мен всичко ме болеше)
Майка ми преди малко си тръгна. Притеснена е - сестра ми беше болна, а днес сутринта й звъннала, че адски я боли ухо, та като стигне в Сф ще ходят на лекар. Дано да не е нещо сериозно Praynig

За Вега тойс и аз бях писала, че съм много доволна - доставиха ми нещата за 1 ден и играчките са много хубави на страхотни цени...

Хубав ден с много разходки Hug

Общи условия

Активация на акаунт