яде само ябълка и круша и картоф с морков

• 589
  • 3
  •   1
Отговори
Не3нам вече какво да го правя моят син(на почти 7 месеца е) яде само ябълка и круша от бурканче и картоф с морков ама само ако има вътре ябълка или крушка.Дадох му вчера и днес пак опитах банан със ори3ова кашичка(не чист ори3 ами такъв като ядки на прах) не поиска и това е. Върти главата и не отваря устичка..Какво да го правя не3нам неможе 2 месеца само едно да яде Whistling
Дали така сте остане или може да се промени, кажете, който има опит newsm78
Освен това ако банана или там каквото и да му дам не е много хубаво смляно пак не приема Mr. Green
благодаря и хубави почивни дни

# 1
.Какво да го правя не3нам неможе 2 месеца само едно да яде Whistling

Дааа, може, може Mr. Green
Нашият син ядеше в продължение на близо 3мес, единствено и само пуйка с тиква Crazy /+кърмата/
Моят съпруг ме обвини, че не съм му купувала др. пюрета, то милото затова не яде..
Отиде, купи 10 различни, и започна да отваря едно след друго. Дава му с къжицата, то плюе, той му отваря следващото Joy
Накрая разбра, че нема да я бъде и рече "дай пуйката с тиква" hahaha
Споко-период е и ще мине Hug

# 2
  • На бял кон в Pierrefonds
Много е малко още детето. Ти не спирай да предлагаш, но нека хапва каквото му харесва. До една годинка, когато на теория ще трябва да яде всичко, голям път има да изминете. Не се притеснявай и не забравяй, че млякото му е основната храна, поне до 10-11-12 месеца, а на някои бебенца и до по-късно.

# 3
благодаря на всички 3а милите и окуражителни отговори  bouquet  bouquet  bouquet
това с пуйката мнооого ми хареса Simple Smile
Моят мъж и той все някакви съвети се опитва да дава как трябвало да го храня та да яде, но като му връчих събота и неделя храненето на него и ела та гледай как се поти докато бебчо лапне една лъжичка поне каша с банан Peace
сега мълчи и само клати глава и вика"браво" dontknow

НО само да ви питам и 3а това......Няма ли да му дойдат прекалено много киселини в стомахчето от това,че всичко яде тия картофи с моркова(то това е по точно бял морков) или ори3.каша само ако вътре има или ябълка или круша(не сурови а от бурканче) newsm78

Общи условия

Активация на акаунт