® E-bay - тема 40

• 29 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
С един китаец разваляме една сделка
Пишем си любовни писма и нито от моя нито от негова страна има сръдня .... даже си поставихме и положителни оценки
Но нито аз нито той знаем как да развалим сделката и да не виси при мен че имам да плащам 1 нещо а при него че имат да му го плащат
Ако някой е наясно какво да направим  моля за помощ  Praynig

Нека китаеца да ти изпрати пълномощно за разваляне на сделката.(на стр. където е публикувал стоката има отгоре бутон с който да ти изпрати това пълномощно)

# 646
  • В света на мечтите
С един китаец разваляме една сделка
Пишем си любовни писма и нито от моя нито от негова страна има сръдня .... даже си поставихме и положителни оценки
Но нито аз нито той знаем как да развалим сделката и да не виси при мен че имам да плащам 1 нещо а при него че имат да му го плащат
Ако някой е наясно какво да направим  моля за помощ  Praynig

Нека китаеца да ти изпрати пълномощно за разваляне на сделката.(на стр. където е публикувал стоката има отгоре бутон с който да ти изпрати това пълномощно)
Много благодаря
  bouquet  bouquet  bouquet

# 647
А това какво означава      Postal ID number within the territory of the RF:   RB085231775HK
Collected for delivery:   
Без разряда
Без отметки
Sender:   
Recipient:                              В китайската поща нищо не излиза.Като влязох в руската излезе това.А колета е пуснат вчера от Хонгконг. ThinkingИмам три колета и на всичките  в руския сайт ми излиза това.А разликата между тях е 1 седмица.В БГ пощи нищо не излиза.Това са ми първите поръчки и докато му хвана цаката  може леко да ви изнервя.

# 648
  • София
 В китайската поща нищо не излиза.Като влязох в руската излезе това.А колета е пуснат вчера от Хонгконг. Thinking
В руските може да излезе след седмица до 10 дни дори след тръгването му от Хонг Конг.....

# 649
Как така това значи ли че е в русия.А това какво означава което ми излиза.

# 650
  • в мечтите си
Здравейте!Получих първите си неща.Останах доволна,но някои са малки на сина ми  Crossing Arms
После ще кача снимки,че ми падна батерията на апарата.
Имам един проблем,скоро някой беше питал,но не намирам сега отговора.
Значи на 28 октомври платих едно от плючените мечета дето са за бутилка...ама и аз го обясних...Не съм го получила,а ми излиза ,че продавача вече не е активен.Т.Е е затворил акаунта си  Sad
Сега какво следва?Има ли начин да си върна парите?

# 651
аман
некакав англичани не ще да ми продаде щото щяло да има шипинг 120 паунда
аз си го платих като пич и му дадох английски адрес, а той каза че било свършило, объркал се бил имал само модела в розово, за момиченце. На което му отговорих perfect, this one is really hard to find send it asap и вече не му издържаха нервите и ми каза че не иска да продава на Българи
Чувствам се обиден и ще ида да си го изкарам на немците

# 652
  • Пловдив
Durango, благодаря за консултацията за Мак Камиона, важно ми беше да разбера струва ли си парите точно тази играчка Simple Smile
А щом се чувстваш обиден, докладвай го на ибей, че те дискриминира  Mr. Green
Ако е писал точно така, че не иска да продава на българи, направо го предупреждавай, че ще го докладваш на ибей.
На мен ми се е случвало подобно нещо, писах в лайф чата на ибей и щяха накрая да го принудят да го продаде, но ми писна и го зарязах.

# 653
  • София
Как така това значи ли че е в русия.А това какво означава което ми излиза.
Не е в Русия. Когато пристигне в Русия ще си пише кога е влязло в страната, какъв е грамажа, кога е излязло от там....и 3 дни след като тръгне от Русия ще е вече в БГ. Сега пътува към Русия.

# 654
Благодарности.Lodsi newsm51

# 655
  • София
Някой може ли да ми препоръча продавач на панели за мобилен телефон?
Имам Нокия Е65 и искам да си купя оригинален панел.
Намирам продавачи от Китай и Хонг Конг, но ме съмнява панелите да са оригинални...

# 656
Здравейте,
харесала съм подарък за дъщеря ми, но продавача праща само за UK. Реших да удовлетворя това му желание и да ползвам фирма посредник, затова си сложих за доставка техния UK адрес. Сега обаче ми пише, че искал confirmed paypal address -а да съвпада с адреса на който ще изпрати пратката.
Въпроса ми е: Мога ли да си сменя paypal адреса с UK адреса на фирмата? Ако ДА, това може ли да ми навлече неприятности?  Rolling Eyes
и защо за бога тези хора, при положение че са си получили парите, просто не изпратят?
Благодаря!   bouquet

# 657
  • софия
Ти за смяна на адреса в пейпал - ще го смениш ДО държавата. Нея не можеш. За да смениш изцяло адреса трябва да се прави нова регистрация.

# 658

и защо за бога тези хора, при положение че са си получили парите, просто не изпратят?
Благодаря!   bouquet

Защото знаят, че в нашите пощи много крадат.
И като не си получиш пратката, щото е открадната, ще повдигнеш диспут и той ще трябва да ти върне парите и да се вкарва в ядове.

# 659
  • на пистата
имам проблем,платих,получих имейл,има я транзакцията в пепал,но в ибей не се отразява а продавача ми пише,че не е получил плащането.

Общи условия

Активация на акаунт