КГБ=Клуб на готините баби - 88

• 26 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
                   Добро Ютро и от мен и аз съм тук!Малко се поизлежавах ,но сега тръгвам по задачки. Laughing Като ги няма малките /половината/ а другата половина още спи отивам до майки ни.Да видя какво е положението там.
                   Зиче,ти пък чаааак "въшкарки"  Mr. Green Като не сме кметици да не мислиш ,че сме втора ръка хора.Може и по-добри да сме в много отношения,а властта и парите НЕ  правят хората ЧОВЕЦИ.

Лек ден на всички и хайде по едно кИфенце за раздумка и сладки приказки. Laughing

# 661
  • Пловдив
ДИДИЯ тук не става въпрос че сме втора ръка хора ..
Въшкар означава човек без пари или с малко пари нали се сещаш че ние не можем да се мерим с тях.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Колкото до власта и парите...  според ТАХ  точно това прави "хората" Peace Peace

ЯГЕЕЕЕЕ ама страшен хлебар си ни предложила ще се възползвам  Crazy Crazy Crazy

# 662
  • София
Сега като историк под прикритие да се изкажа за КГБ и кметицата. Че съм малко набъркана в далаверата.
Още в началото като почнахме да си пишем в темата/може би преди 2 год/ по това време в в-к 24 часа излезе статия за КГБ - готини баби на власт с малки внучета. Имаше снимки на вече не си спомням кои депутатки, министри и ЙФ като зам. кмет с внучето. После тук някой предложи да се наречем КГБ -  май Шпунц беше, но не съм сигурна. И си тръгнаха нашите теми КГБ № .....
Преди около година имахме неофициална среща на 35 гимназия. ЙФ и сегашния и заместник СИ също присъстваха. Говорихме си кой какво постигнал, какво семейство има. Тя беше в течение на форума, нещо за дет. градини следяха в негоот общината. Казах и къде си пиша аз и, че сме много задружни, правим си срещи, поканих я тук. Та от тогава знам, че от време на време чете като гост. Не иска да пише по обясними причини - твърде много четат тук жълтите вастници.

# 663
  • София
   Абе,права си е Зичето...С тази заплата съм си въшкарка отвсякъде.Много важно какво ми е образованието и какви са ми способностите!

# 664
Здравейте момичета.Моят син останал много доволен от темата ни.Направо е във възторг.Обеща отново да ви пише.
Мастерче,спорна работа.
Яге,честит   ти нов  аватар.Много е готин.

Спокоен ден на всички.Ние днеска сме на детски  рожд.ден.

# 665
  • Кубрат/ Пишурка

Ох, най-после и на мене дойде ред.То не че е бил зает комп,ама от сутринта съм я закъдрила и замотала. Пък и моят беше решил още тази вечер да си ходи и пълних чушки. Малко преди да ги залея реши,че утре ще отиде на личния,че нещо сърцето го стягало.И аз оставих чушките довечера да ги залея и пека.Сега направих салатката ,а той уж отиде да прибира колата,пък пак забегна някъде. А аз използвам да се обадя.
Яжке,много ти е пухкав аватара!

А за въшкарите - може и да сме си офърдъ, ама не се даваме!

# 666
  • Пловдив
Момичета никого не съм искала да обидя с това че сме въшкарки просто така си е приказката за обикновените хора като нас /поне аз така си го тълкувам /
ЯНЕ ИНАЧЕ И АЗ НЕ СЕ ДАВАМ И ВЯРВАМ ЧЕ И ДРУГИТЕ СА ТАКА. Hug Hug

# 667
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , девойки.   bouquet
Минавам само да се обадя , не че има зор за мойто присъствие ,
ма ей така профилактично.  Blush
Вчера и днес е фиеста в града , ден на занаятчийте.
Пълно е по улиците със хора , сергии и всеки показва занаята си ,
грънчари , стъклари , животни има , карнавал с кокили и различни пиеси
от едно време пресъздават , облечени са всички занаятчий в дрехи от едно време....
Голяма красота е , сноЩи излизахме до късно , сега пак , но току първа се почва с фиестите ,
няма почивен ден без фиеста , всяка седмица , а и хората си ценят празниците и умеят да ги празнуват
и с пари и без пари , тук не ги интересува , всичко живо е по улици и плоЩади и се весели.
Спокойно може и да си хапнеш безплатно , като минеш и пробаш от всичко , това го има на всяка сергия ,
само хлебарите не предлагат ниЩо за опитване.  Mr. Green
ОФ улях се с писане , айде останете си със здраве.  Hug
Хубав неделен ден.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 668
                Зиче и Яжке, никой не се е обидил от термина "въшкар" каквото и да значи той.Само дето моето самочувствие и настроение никога НЕ Е ЗАВИСИЛО от парите и никога не съм се чувствала "въшкар" защото не съм имала пари.Никога не съм определяла някой като такъв и отношението си към него САМО защото не е имал пари.Парите в нашето семейство никога не са били на почит и никога не са били определящи отношенията ни и самочувствието ни.Много добре знам,че парите трябват за да се живее,но колко хора имат пари , а нямат това което ние имаме.Съжалявам,ако някой не ме е разбрал,нооооо....сори не се давам на някого САМО защото имал повече пари от мен.Живота е прекрасен ,ако сам си го направиш такъв,а не ако си го купиш  Laughing твърде много неща НЕ можеш да купиш с парите дори на целия свят.Толкова по въпроса за въшкарите! Laughing
              Ето и Жабче пише ,че всички празнуват без значение колко са богати! Peace

# 669
  • София
Жабке, празнувай и заради нас. А защо хлебарите не дават нищо за опитване?
Тук всеки се е свил и гледат мрачно по улиците.
Сега излизахме с Пламен из квартала, седнахме да пием кафе. На всички маси само за сметки и плащания си говорят.
Аз наваксах с Перла, сега продължавам - Мелодия на сърцето.
Листопад не можах да го намеря във Ви бокс. Дано започнат да го качват и него.

# 670
Айша, а  късчета живот гледаш ли го?Ето ти линк ако ти се гледа.

http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%BA%D1%8A%D1%81%D1%87%D0%B5%D … %D0%BB&page=1

# 671
  • Пловдив
НЕЩО МИ СЕ РАЗВАЛЯ КОМПАААА #Cussing out #Cussing out
ДИДИЙКА извинявам се за това че съм те засегнала още веднъж .Няма смисъл да обяснявам повече какво и защо ...и кой и какво . Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЖАБЧЕ пиЙнете и за нас по едно пък ние само ще си мечтаем тука за фиеста Mr. Green Mr. Green
Поздрави и ПРЕГРЪДКИ за ЛИДКА ,КРАСИ ,И ЗА ТЕБЕ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ОХ ДАНО СЕГА СЕ ПОБЛИКУВА ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА... ИНАЧЕ СЕ ОТКАЗВАМ ... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 672
  • София
Светле, благодаря за линка.
Запазила съм го и се надявам да му дойде реда скоро.
Сега да избутам тоя. А Листопада ще го търся др. седмица. Нали работех в турска фирма преди и там бяха много запалени по него. Гледаха го в работно време и се мъчеха да ни превеждат, но докато кажат нещо се губи другото.

# 673
  • София
Едно поздравче за готините баби  hahaha
http://www.metacafe.com/watch/3288440//

# 674
Айша, и аз не съм го започнала.Не зная дали е хубав,но разбрах че е с малко серии/около 30/
Всеки казва че Листопадът бил по хубав и интересен дори и от 1001 нощ

Аз ви изоставам.Отивам на рожд.ден.
По- късно ако мога ще вляза.

Общи условия

Активация на акаунт