С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 434
  • 713
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте в поредната тема за свекървите.

П.П. Пускам темата от телефон, защото съм на море и в момента не мога да сложа снимка.

# 1
Честита нова тема, нека да е изпъстрена с по-малко нерви и повече хумор Grin

Вивиана, не, не са българи.

Кетчър, не са се отказали от екскурзията. Но тя по принцип не е особено навита да идва да си вижда внуците от мен Grin  уж още бремеността ми, щеше да дойде, но постоянно измисляше оправдания, от изтекъл паспорт /тоя нейния паспорт, откакто се помня, все изтича Bowtie /до това, че без нея живота в дома й няма да функционира нормално,свекъра, сина, снахата и внуците щели да умрат от глад и липса на грижи /когато свека е на селската вила, снахата решава продоволствения проблем, като поръчва храна отвън,
а децата така или иначе се гледат сами/ Stuck Out Tongue Winking Eye   ама свека претендира, че е много важна.

Подозирам, че е сърдита, защото аз не съм вдигнала телефона да й честитя раждането на внука Grin

# 2
Ай стига бе! Ти на нея да честитиш, олеее

# 3
  • Оптимист по принуда

Подозирам, че е сърдита, защото аз не съм вдигнала телефона да й честитя раждането на внука Grin
Пха хаха

# 4
  • София
Е, нема що! Ба*и нарциса. Как няма да звънна да честитя на някого, че съм родила аз... Даже в главата на майка ми не може да се "роди" такваз мисъл😂😂.

# 5
Чудесно. Тъкмо ще се цупи и няма да дойде.

# 6

Много грубо от твоя страна.
А жената така се измъчи,цели 9 месеца в чакане.. Joy

# 7
  • MI
Последните страници надминаха и най-абсурдния виц за свекърви... Flushed Ужас, ей на такива няма как да не се дразниш.

# 8
  • Оптимист по принуда
Здравей, Майко, на сина ти му се роди дете, кога е удобно да ти го доведем? Ако е удобно и аз ще дойда.

# 9
Катето, по-хубаво от това свекърва ти да не идва- здраве му кажи!

# 10
Ако е удобно и аз ще дойда.
Нахалница! Как ще е удобно?!

# 11
По скоро "аз няма да идвам, че и без това детето не е от мен..." Тъй де, нека сбирката да е в тесен семеен кръг.

# 12
  • София
Хахаха, Кате, извинявай, че на твой гръб, ама с глас изцвилих на Адам Simple Smile Simple Smile Като не искала на брат му, Адам да бъдел, ще умра Joy

# 13
Оф,Адам пак иди-дойди,добре,че не е рекла Инокентий..

# 14
  • ВАРНА
Адам и баба му змията.

Общи условия

Активация на акаунт