коя частна детска кухня в София?

• 266 945
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Аз пък никак не съм доволна от кухнята на ,,Беборани",а за детето пък да не говорим.Длъжна бях да опитам и с тази кухня.
Не може във всичко да се блъска царевично нишесте,брашно и грис,нямат ли контрол тези кухни! #Cussing out
Съдържанието ме остави безмълвна,а да не говорим,че детето не можеше да се ,,пребори" с повече от половината порция.

# 121
За какъв контрол говорим-след като могат да ти донесат вкиснала храна,която уж е приготвена два часа по-рано.Потресена съм.Обяснението беше,“ми тя нещо готвачката...ние ще я глобим,ще ви компенсираме“Да бе да.

# 122
# 123
Днес взех от Беборани - супа спанак и основно агнешко. и двете са с нишесте. Иначе не са лоши на вкус. Най-важното, че малката ги хареса.  Утре ще пробвам Ян Бибиян
За Българче може ли някой да сподели мнение?

# 124
  • София
На Ян Бибиян пък всичките им супи и манджи са с брашно  Peace
Почти не пропускат, бих се учудила на обратното. Но важното е, че детето си харесва и иска яденето им.

# 125
Но важното е, че детето си харесва и иска яденето им.
И аз съм на това мнение  Peace Напоследък / последните два - три месеца/ в интерес на истината храната на Ян Бибиян е много добра  Peace . То всъщност имаше само един месец, в който адски много бяха развалилил качеството според мен и пак беше по-добра от други детски кухни, от които съм вземала.
А пък как ме радват новите опаковки   Crazy

# 126
На Ян Бибиян опаковките са  хубави. Като качество на храната не мога да кажа, че е кой знае колко по-различно. Важното е, че моята кукла си хапва. Определено обаче  доставчика на Беборани се нуждае от сериозна намеса във външния вид от хигиенна гледна точка Twisted Evil

# 127
Аз започнах с Ям-ям, но скоро се разочаровах, понеже са некоректни в грамажа. Иначе яденето е вкусно, от време на време имат проблем с гъстотата на супите. Но да даваш 8 лв и детето да трябва да хапне две от три, за да се нахрани, някак си няма смисъл, поне за мен. Иначе не съм маниак на тема био продукти - тъй или иначе целият ни свят не е никак био, че да си мислим, че с две краставици ще оправим нещата.

Поръчвала съм от Ози, ок са, не ме впечатлиха по отношение на разнообразие. Поръчвала съм понякога само десертите им - тези от типа на млечна баница и макарони на фурна са ок и стават за следобедна закуска.

Големи надежди възлагах на Вълшебник, заради многообразието от продукти и някои по-интересни рецепти. Аз мисля, че едно дете трябва да свикне с много вкусове и да му се предложат разнообразни неща. За съжаление, отново проблем с грамажа на порциите. Освен това на няколко пъти ми се случи ястията да имат вид на манджа, а вкус на вода и нищо да не може да ги спаси... Имаше и случай, когато ястие с пиле имаше горчив вкус. Десертите са с недостаъчно мляко и нямат необходимата хранителна стойност да послужат за следобедна закуска.

Финално се спрях на Ян Бибиян. Не ме притеснява сгъстяването с брашно. Тъй или иначе в една рядка супа се добавят сухари, например, така че брашно или сухар не е голяма разлика. Количеството е абсолютно точно. Вкусът приятен. Не мога да им дам отличен 6, но много добър със сигурност заслужават. Освен това новите опаковки са предимство, иначе винаги има верояятност да се разлеле, особено ако взимаш от магазин храната.

Моя приятелка ползва Беборани и засега е доволна, казва, че откъм количество са ок и детето харесва менюто. Бих ги пробвала, понеже уж в началото всички се стараят.

# 128
На моя син му харесва Беборани, добър грамаж, малко са по-гъсти но аз добавям както преценя в яденето понякога - сварен картоф или морков, може и няккаво месенце, обикновенно пилешко или заек, и задължително винаги добавям по малко зехтин или масълце, и сиренце(ако не е риба)и ако  е рядко може и сухарче всичко е мн ситно нарязано разбира се Simple Smile.
Всеки път е различно според яденето Simple Smile
А наскоро на сина му хареса като добавям по малко кисело мляко, и така става още по-вкусно Simple Smile

# 129
Ние доста дълго време ползвахме Ян Бибиян, но последния 1 месец просто храната меко казано беше много лоша, за да не използвам по-силна дума. Супите що годе бяха добре, основното в повечето случай беше с консистенция на супа, а за десертите ще го оставя без коментар! Просто толкова много се разочаровах все пак като си почнал добре еми продължи така, а не както всичко в нашата мила родна страна почва добре и завършва зле. Помислих си, че може да е 1 ден, 2 ден, но то от месец хвърляме почти всичката храна.
Реших да пробваме и био менюто, което направиха, първо цената ме шокира 16 лева, след това пак първите 2 -3 пъти мн добре малкия всичко си изяждаше, а вчера и днес десерта е като нектар?!
Та за съжаление ни загубиха, на този етап като клиент.
Сега пак сме на етап търсене на нова кухня!

# 130
  • София
natty77, аз винаги съм била благосклонно настроена към Ян Бибиян.
До снощи! Отварям супата, която се водеше от риба, и какво виждам - оцветена вода и абсолютно нищо друго  Shocked Стана ми много обидно. Излях "супата" направо в мивката и трябваше да спретна сандвичи на детето.

Току що им звънях - за жалост не вдигат телефона (може би работят от 9 ч и е още рано, знам ли). Искам да им споделя какво мисля за вчерашната им супа и че ако искат да ни задържат като клиенти, не трябва да се подиграват с децата ни  Peace Пак ще им се обадя след 9 ч.

# 131
tonkabonka пожелавам ти успех Simple Smile и аз звънях, говорих с тях мн пъти преди да взема това решение. Били глобили готвачите, били това, онова, ама подобрение никакво. И чашата преля след като плащам по 16лв. за БИО меню десерта да е като нектар. Ако се стегнат пак ще се върнем при тях и ние до преди месец бяхме много доволни!

# 132
  • София
Успях да се свържа с Ян Бибиян. Служителката се опита да ме обори, че супата не е била "без нищо". Всичко си имала - и риба, и картофи, но те били един вид невидими, защото са пасирани  Joy Имало оплакване, че в предишната супа-риба присъствали едри парчета риба, та затова решили да пасират  Rolling Eyes Все пак жената се съгласи, че може да сме изтеглили късата клечка при разливането на супата.
А, и още... Започна да ми обяснява, че има диетолог, който всекидневно контролира качеството на храната. Аз пък й отговорих, че ако това се повтори, лично ще отнеса консистенцията при въпросния диетолог, за да ми разясни колко хранителна може да бъде една оцветена водичка  Crazy

# 133
Мен пък вчера ме забравиха от Ян Бибиян #2gunfire
а май не трябва да съжалявам, че пропуснах рибената супа Twisted Evil

# 134
относно рибената супа от Ян бибиян и мойта порция беше само бульон Sad

Общи условия

Активация на акаунт