ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
От сина не мога да се вредя за дълго и докато прочета оттук-оттам и ме натирва.Гедам,че много ви вълнува с какво го държи лоената топка,затова реших да ви светна малко.Имам ивестни наблюдения  над родените под знака на козирога.Те са много:прагматични,добри и услужливи(особенно ,когато имат изгода)РАЗВРАТНИ до мозъка на костите и ако не си го наложат (целомъдрието)чрез пост и молитва стават неуправляеми.По моите наблюдения и откровени разговори с мъжката част на зодията те:искат да притежават (изчукат) всички жени(не ме гледай,че гледам надолу знай аз си мисля за голо).Магнетични са ,но като цяло незадоволителни  Confusedлюбовници.А по въпроса как си ляга с това туловище,ами едно време за еталон на красота се е смятала онази от харема в чийто пъп можело да се налее 50 мл зехтин(олио)     .  За пример вземете баш ханъмата от Време разделно в изпълнение на Стефка Берова( без коментар).И една вметка , може да му е писнало на човека от хубави и слаби,но неверни жени.Айде  до после ,че ме изритаха.

# 106
# 107
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!
Много ми е трудно с понеделниците,дано поне серийката ни да не е много тежка. Praynig

В реда на предните разсъждения искам да кажа,че понякога външния вид не е решаващ.Има страхотно изглеждащи мацки,но до там-от вътре са кухи хралупи и бързо стават безинтересни за мъжете.А щом кака Ни е успяла да го задържи 10 год.значи има качества.Вярно,че всички тука я мразим само,защото е жена на нашия любим,обаче пък може и човека да си я харесва,да си му е уютно с нея,и да си я обича.
И аз напълнях с бременността и все още не мога да сваля остатъка кила,но мъжа ми не е и помислил за друга.Всичко си е както в началото.
Та затова ми беше думата,че човека вижда в нея неща,които ние няма как да знаем и видим. Peace

# 108
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart EyesДобър ден и от мен, Есмерки! Първо да поздравя малко със закъснение всички именници на вчерашния празник и техните близки -да са живи и здрави и да имат много поводи за усмивки и радостни моменти!
Линче, nbirthday newsm59 и от мен! Желая ти много здраве и любов,да идващ във прекрасна Варна само на среща с морето и плажа,а не по болници и да ти се сбъднат всичките мечти! newsm51 newsm51
Вили,миличка ,поздрави дъщеричката си и от мен ,радвам се че тревогите са отшумели,дано всичко вече е ОК! Heart Eyes Hug

Майничкииииии,много сте сладки,много сте хубави! Радвам ви се от сърце! Hug Hug Heart Eyes Ние предния път нещо не можахме да се снимаме,ама скоро ще се покажем и Варненските патриотки в пълния си блясък! Laughing Mr. Green
Мекичките ги излапахте ,нали? Mr. Green Wink Подсилвайте се , да не изоставаме от диетата!
В петък не можах да гледам и сега чакам с нетърпение повторението!
Искам да помоля който може да пусне пак снимки на Сарухан и кака Сергин ,че следобяд ще идват много скъпи за мен близки да им покажа туй чудо на природата! Mr. Green Mr. GreenВ предната тема имаше една в цял ръст,дет се вика да запълни екрана! Mr. Green Joy Joy
Галке,детенцето оправи лисе? Ние всички сме здрави,пожелавам ви да не хванете вируса!  Hug

# 109
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....тукя....Добър ден на всички!!!! Hug Hug Hug
Гледам много дълбоки теми се разискват от снощи.....аз кво да кажа... newsm78 newsm78 newsm78 В края на крайщата тука ние си се базикаме, но истината си друга... Naughty Naughty
Щом хората имат сходство в характерите и се обичат....и са заедно....значи има какво да ги свързва... Thinking Thinking Но, че аблата я нема никва като сценарист, то е ясно.За тва ще търпи форумски критики до спукване!!!! box box bash bash Banghead
SORRY...май и аз станах ДЪЛБОКА!!!!!
Бризче, за поредната поема.....ти нали си знаеш????
 smile3525 smile3525 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm20 newsm20 newsm20

# 110
  • Варна

Добър да е денят ви днес!
дано да чуем нова вест
за нашия герой любим
от сериала несравним

# 111
  • Варна

Уф, пловдивските сладки майни,
мотат ни май с думички омайни!
Подхвърлят ни пикантерии,
но имат скрити май бакии!?

Защо не ни показват снимки,
а ни рисуват приказни картинки?
С мекички вкусни ни се хвалят,
звездички от небето свалят.

Но май, събраха се в кафето
и план скроиха за момчето-
искат да отмъкнат ни Есмер-
как ли ще се правят на Езел?!

Трички били те на срещата-
тук е логиката- вещата-
план коварен май са правили
нас пред скоби са извадили!

Казват, че за друго са говорили,
за живота били спорили,
после, че се веселили
вдъхнали си нови сили!?

А, дали туй всичко е било така?
Я кажете- на каква цена
снимките ще ни покажете,
плановете ще покажете?

smile3503 newsm03

# 112
Здравейте момичета!
Хубав и успешен ден на всички!

Ако трябва да сме честни към себе си съпругата му е жена с много хубави черти на лицето.И както Хюнел споделя тя е много умна.Ако притежава чувсво за хумор и успява да му създаде комфорт и усещане за личностна свобода ,за него тя се превръща в център на равновесието му .
По въпроса за наднорменото и тегло-по скоро това е резултат от ендокринно заболяване отколкото затлъстяване.Тя беше коментирала,че е развила диабет.

# 113
                          Привет момичета   Hug 

mar_tomova   bouquet  за снимките!!! Как хубаво си описала срещата в стихчета  smile3525  . Ето , Пловдивчанки са много изпълнителни - срещи, снимки, диетата строго се спазва!!! Браво момичета, страхотни сте.

redemi   Благодаря ти за хубавите пожелания  Hug    Hug   Hug   . Специално за теб, снимките, които пожела :

# 114
  • при най-добрия мъж...
http://img697.imageshack.us/i/20081229serginakyaz001.jpg/-и една хубава снимка да има Grinning

http://img694.imageshack.us/i/63807563.jpg/-а за тази снимка как и завиждам #Cussing out

# 115
  • Plovdiv

Снимките на Индира!

# 116
# 117
Nelly.es  Честит Имен Ден  на баща ти!!! Да му е живо и здраво името!!!

Стъкларят и аз много го харесвам и не ми се искам да вярвам за по нататък . Честно казано е един от любимите ми герои.   Аз също не намирам логика в развитието на образа му   Whistling  .  Всичко, което е казал до сега ми е направило много силно впечатление.   Имам  чувството , че е предсказател направо.  За мен също страстта между мъжа и жената не е любов. Страстта просто е едно много важно допълнение към любовта . Защото страст може да изпитваш към какво ли не , но ЛЮБОВТА е нещо съвсем различно, поне за мен.
 Peace

lina Честит Рожден Ден!  bdbaloni Да си жива и здрава и много щастлива!   bigdance2

mar_tomova АДДнах те (добавих те) в facebook към приятели.  Peace На всички почитатели на Сарухан сладуран може да се присъедините в групата:
Saruhan Hünel Fan Site Bulgaria във facebook.com, трябва да имате Регистрация. Ето линк: http://www.facebook.com/group.php?gid=170356367930&ref=nf  Heart Eyes Помагайте с идеи, гледам някои са направили петиция за покана в България на техните любимци. Ако искате и ние да направим петиция за покана на Сарухан Хюнел в България.  Blush

# 118
Момичета,много се радвам за тези хубави коментари и поеми,които съм предизвикала с въпроса си !
За всички вас  Hug Hug Hug
Хубаво е,че в темата ни се преплитат чуството за хумор,забавлението,купона,таланта,серозността и още куп други емоции.
За кака Му - както знаем Той е свалил 16 кг,така че и той сигурно е бил дебеличък.Да направи кака Му и тя малко усилие,за да са красива двойка/не за друго/ Grinning
Любовта иска жертви,които човек може да постигне с воля и упоритост.

# 119
Това е за пловдивчанки-сладуранки  Hug

Ако някоя от вас рече,
тайно да го отвлече,
да си знае,че не бива
ще я мъмри колектива.

Който ползва го Синан
да помисли и за нам,
никой да не се предрежда
и на опашка да се нарежда,
че докато си дочакам реда
май ще го изпревари старостта.

Фенки той има безброй,
но аз не мисля да бия отбой.

Забравих да попитам - на коя дата е роден?
Бил зодия Козирог,а аз се чудя защо толкова ми допада,
ами тя същата като на половинката ми.
Даже и визуално намирам прилики, на не съм съгласна с определението ,че искат всички жени.
Напротив-много държат на семейството си,те са здраво стъпили на земята и винаги можеш да получиш от тях опора в трудни ситуации.
По-скоро Козирозите искат цялата власт и пари на света/властта е на първо място/,но са и големи работохолици.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 14:56 от pikolo

Общи условия

Активация на акаунт