ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Боже тоя Али е гаден до мозъка на костите си.Как инсинуира нещата,прави така,че Есмер да си помисли,че бебето от Али.Направо подскочих като изгледат гадния му номер в болницата.
  Peace

Много му се иска, да ама не!  smile3534

# 136
Тоя гад Ендер да не отвлече бебето? Ама пък как са го намерили, да е копие на Есмер!Много е сладко!

След едва или две серии ще го сменят. А сега следва една мн мила сцена как Есмер си ирае с него.  Hug

# 137
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аман от сценарни изцепки.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Едно бебе слагат да спи....с друго станаха сутринта.....ми аз станах разногледа!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
У болницата я дават в гръб бебето изправено.....в следващия кадър бебето и спи у ръцете....еее,писна ми ....!!!!!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 138
  • София
Боже, Есмер направо се размаза, като гледаше детето!

# 139
zizu, после го сменят с русичко.   Mr. Green

# 140
Аман от сценарни изцепки.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Едно бебе слагат да спи....с друго станаха сутринта.....ми аз станах разногледа!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
У болницата я дават в гръб бебето изправено.....в следващия кадър бебето и спи у ръцете....еее,писна ми ....!!!!!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

хахахааааа права си, и аз така забелязах  Joy малко сценични гафове, ама на тях май напоследък им стана навик.  smile3534

Сцената с Есмер и Мехмет (Есмер младши) много е сладка, романтична, нежна, изпълнена с много обич, любов!  txtloves
Езел каза на Есмер относно името Мехмет, самия Есмер знае много добре и сигурно ще й каже.  Peace Езел и тя трябва да каже истината на Есмер, че бебето е негово.  Това е още едно доказателство Есмер да се замисли, че това бебе със сигурност е негово, а и много прилича на него самия.   love001

Боже, Есмер направо се размаза, като гледаше детето!
 Peace Есмер много обича децата, а може и да има вътрешно чуство, че е негово.  newsm30

# 141
Знам ама аз продължавам да съм разногледа..... #Crazy #Crazy #Crazy а бе бегай тая аблата е опасна....у три серии един болюк бебета!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А пък НОВА съвсем се оака да го прекъснат на най-интересното..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 142
Знам ама аз продължавам да съм разногледа..... #Crazy #Crazy #Crazy а бе бегай тая аблата е опасна....у три серии един болюк бебета!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А пък НОВА съвсем се оака да го прекъснат на най-интересното..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Те прекъсват непрекъсват ще изтраем, ама дано дадат всички серии цели, както са си, да не изпуснем някой важен момент!

# 143
KDMY, сигурно ще гризнеме дървото и ще орежат сериите... Sick Sick Sick
Вече нищо не може да ме учуди....да живее ЮТУБИТО !!!!  Peace Peace Peace
Галкеее, насалсън ма булкя...как е с новата жълта униформа???
Викам така и така са ти я налундзили...иди прибери аблата и я спретни у риза с общ ръкав!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 17:53 от zizu_70

# 144
Как им даде сърце тази сцена да орежат ?  newsm78 newsm09 newsm45

# 145
  • София
Зизкеее, не съм у жълтата униформа, че колежките ме светнаха че петък е 13-ти, та ще се спретна тогаз hahaha hahaha
като видех Аблата кви ги твори днес, направо ша я спретна в една с общ ръкав Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
за всички поетеси bowuu newsm20 newsm20 newsm20
момичета, възхищавам се на таланта ви newsm51 smile3525
Пловдивчанки, страхотни сте, гледам и диетата сте уважили  love001 newsm10
Направо подскочих като изгледах гадния му номер в болницата.Ако съм разбрала правилно след малко Езел ще му го натрие на главата.
О........жалко,орязали са сцената.

Ники, кое са орязали, пак ли #Cussing out #Cussing out

# 146
ББ Орязали са как тя се скара на Али да не се преструва,че детето е от него.Яко му натри носа и тоя го увеси още повече.Но в следващите серии има още две натривания на Алито - Езел направо го отряза и то яко,та най- вероятно от НОВА са решили,че днешната сцена не е толкова важна.

Побърквам се като гледам как важни неща ,от които човек разбира много са орязани.Не знам дали и затова сценария не ни се вижда,че издиша.Достатъчно е да кръцнат само две изречения и ние да не можем да разберем каква е връзката.

# 147
  Да ви пусна малко снимки и да бЕгам, докато не са ме изгонили от компа  Mr. Green  . 

# 148
ББ Орязали са как тя се скара на Али да не се преструва,че детето е от него.Яко му натри носа и тоя го увеси още повече.Но в следващите серии има още две натривания на Алито - Езел направо го отряза и то яко,та най- вероятно от НОВА са решили,че днешната сцена не е толкова важна.

Побърквам се като гледам как важни неща ,от които човек разбира много са орязани.Не знам дали и затова сценария не ни се вижда,че издиша.Достатъчно е да кръцнат само две изречения и ние да не можем да разберем каква е връзката.
Ники тя връзката отдавна е прекъсната....имам чувството, че вече и аблата не е у час кво става у този сценарен бъркоч.... #Crazy #Crazy #Crazy
А оператора колко е близо...немога да повярвам, че не е литнал да снима от космоса!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 149
  • София

[/quote] Ники тя връзката отдавна е прекъсната....имам чувството, че вече и аблата не е у час кво става у този сценарен бъркоч.... #Crazy #Crazy #Crazy
А оператора колко е близо...немога да повярвам, че не е литнал да снима от космоса!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
[/quote]

той операторът снима от Космоса само когато има опастност да видим нещо по-така от Есмерсито #Cussing out #Cussing out
а за другите простотии ще ни извади очите #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт