ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не с отвличането, а с бележката, която Есмер получи няма общо Ендер. Поне според мен.

# 481
  • София
Не с отвличането, а с бележката, която Есмер получи няма общо Ендер. Поне според мен.

ааа, не съм те разбрала Blush
и аз мисля че Ендер няма общо с бележката Peace
само не разбрах къде пак зачезна Мурат, нали беше при Ниран, изведнъж изчезна, пак заспа зимен сън newsm78
нещо някои герои ги отсвирват без дума, вопъл или стон #Cussing out #Cussing out

# 482
http://www.vbox7.com/play:4760efdd Bolahenk - Ansizin (Неочаквано)  Heart Eyes

# 483
  • София
мацки, артистката дето играеше ф. Езо, сега я дават в епизодична роля в Аси-с по-червеникава коса е Thinking

# 484
Мараба девойки Hug
Дали я има серията вече във Бокса. Елиханчо още не я е качил, някой друг?!

Omen ne omen - бръщолевим всякакви глупости тука, но в кръга на шегата. Такива изказвания са крайно неподходящи. Лично аз ще съм ти благодарна ако преди да пишеш помислиш Naughty Peace

# 485

Благодаря за хубавия клип на Паша! Защо не ни поздравиш с него!

# 486
Днес се НЕРВИМ на Езото  Thinking
Що не казва на човека,че детето е негово  newsm78
Есмер нали е сирак и има особено чувство към децата,а сега неговото дете да расте без баща ooooh!
Как може да причини това на човека,който е любовта й Езо ,не знам   Close
По-късно в сериала ще играе още един актьор от АСИ/този,който уби Джамал/.
Ще почнеме да объркваме сериалите  Mr. Green

# 487
Днес се НЕРВИМ на Езото  Thinking...................

И аз! Чудя се как можа да замълчи днес, като я пита човекът. Даже ми мина мисъл, че ако съм аз на нейно място и той е тоя, дето ще ми търси изгубеното дете, направо щях да кажа, че е негово, хич да не е. А тя в такъв момент пак инати, хем много добре знае, че е на Есмер.

# 488

Благодаря за хубавия клип на Паша! Защо не ни поздравиш с него!

Коя/й Паша?

# 489
Тя си мисли ,че Есмер я е прежалил.Той ги изпрати в Америка, мислеше си ,че няма да се върнат,
започнал нов живот с Мелек и най-важното -държеше се като чужд човек.Езел не знае какви са чувствата му към нея,защото той не ги показва.Тя беше готова да го целуне в чифлика,а той изчезна. Може би си мисли ,че по задължение ще се върне при нея,за да не расте детето му без баща.Езел каза на Али,че не иска нейното и на Мехмет щастие да се гради на нещастието на други.Тя не е сигурна в Есмер,за което и той има голяма вина.

# 490
Аз го гледах в профила ти във бокса.

# 491
  • София
Днес се НЕРВИМ на Езото  Thinking...................

И аз! Чудя се как можа да замълчи днес, като я пита човекът. Даже ми мина мисъл, че ако съм аз на нейно място и той е тоя, дето ще ми търси изгубеното дете, направо щях да кажа, че е негово, хич да не е. А тя в такъв момент пак инати, хем много добре знае, че е на Есмер.

и аз тъй #Cussing out #Cussing out
за сетен път се убеждавам, че нахалните и наглите хора много добре се оправят в живота #Crazy
я вижте таз Мелек как се възползва от ситуацията, напрао ми скри шапката-уж девица, пък напрао изнасили такъв опитен и врял и кипял момък като нашия Кръстоносец #Crazy #Crazy
за Алито да не говорим-мисля че трябва да го кръстим Многострадалната Геновева-успя с хленченето си да ги раздели и да им отнеме 1г от живота им #2gunfire #2gunfire
а сега Езото от куртоазия сама си съсипва живота Sick Sick но пък от друга страна тя предполагам не иска Есмер да е с нея само заради детето, мисли че иска оназ дългокосата  и не иска да му разваля щастието Sick Sick

Ако некой мерне серията в бокса да свирка, плиииз  bouquet

# 492
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,мацки!
Днес уж почивам пъл цял ден не ми остана време да вляза във форума.Добре,че утре пак съм на работа Mr. Green

И днешната серия ме ядосаха-какво го разтакават,Езел трябваше да му каже,пък той да си преценява при коя да остане.
Алито,вече ми е под достойнството да го коментирам.Няма такъв боклук.

Инфото за новия сериал със Сару много ме накефи.Явно затова са ходили лятото до Щатите с аблата.Жалко,че сигурно ние ще го гледаме след 3 год сигурно. #Cussing out

Относно железния колан..........Хм,ще си помисля smile3503

# 493
Аз го гледах в профила ти във бокса.

Не разбрах кое ? Ако може да ми обясниш подробно Wink

# 494
  • Варна
  love001  love001  love001
Хей, приятели от Варна,
групата ни где пропадна?
Редеми прати ни покана
за среща най-отбрана!

Я спирайте да лапате мекици,