ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ники , Ани кво ви става бе хора.... как може една реплика на една мадама да ви фърли в смут...никой не е подразнен...както каза Ани за конкурса...требва да продължи....толко материал за тоя конкурс може да се напишат още 10 теми!!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 616
# 617
Aбе, аз ли съм кьорава....или преди малко Езел душеше тая блузка дето сега е облечено бебето...мале станах вече разногледа.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Еййй, чак КУКУТО се светна, че Алито нищо не прави, а само дреме и почна да го юрка.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 618
  • при най-добрия мъж...
Оф,че ме дразнят тия жени с поведението си.Много лесно се сдухват,бе!Най-корава излезе Роза,нали българска дебела глава,само тя остана да се оправя с лудите+Алито.

А сега си мислех,защо,аджеба,не са взели български артист да играе българина.Например Стефан Данаило щеше да е чуден Бг мафиот. Joy

# 619
Оф,че ме дразнят тия жени с поведението си.Много лесно се сдухват,бе!Най-корава излезе Роза,нали българска дебела глава,само тя остана да се оправя с лудите+Алито.

А сега си мислех,защо,аджеба,не са взели български артист да играе българина.Например Стефан Данаило щеше да е чуден Бг мафиот. Joy
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620
абе момичета кой епизод дават денс??

# 621
zizu_70,няма проблем,мила.
Дами,ама наистина само кукуто се светна ,че Алито нищо не прави.

# 622
абе момичета кой епизод дават денс??

46 български.

# 623
Много ме развалнуваха думите на Езо,когато се чудеше как е бебето и,дали го боли,дали е гладно ....  Много въздействаща сцена според мен и ЙЕшим я изигра много хубаво !  smile3518

# 624
Ма тия двамцата Али и Мелек са си лика - прилика, и двамата склонни към самоубийство.  hahaha hahaha

# 625
Тоя Алито нема аналог....вместо да търси Езо и бебето ...тоя с ПАРЦАЛЕСАТА се заиграва.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 626
Алито пък, нали е много влюбен в Езел, вместо да я търси, с Мелек чай ще пие.  ooooh!

# 627
  • при най-добрия мъж...
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,долна твар #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мръсна гад,добре,че умира в Мелодията #Cussing out

# 628
Ама мацката е вдигнала цената. Като беше простовато момиче, куклите - 35 лири. А сега, сгодена за Есмерито - 45 лири.  Mr. Green
А те с Алито са си лика- прилика.

# 629
Е, па те си мислят че сме като тях. Ама ние сме:

http://www.vbox7.com/play:9a453614

Дами това е специално за всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт