ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Ендер може да е всякакъв ,но не е искал да навреди на детето.

Той вреди на детето още докато го отнема от майка му.
Не  само физ. посегателство е вредителство.

# 676
  • София
Цитат

Той наврежда на детето още докато го отнема от майка му.

точно Peace
пък и да й дава да слуша докато плаче по телефона си беше издевателство #2gunfire #2gunfire

# 677
  • при най-добрия мъж...
за Есмерсито-и аз туй му се нервим, ще го пратя и него на терапия малко #Cussing out

в началото си ходеше подир Айлин нищо че беше жена на друг, даже и по едно време беше бременна от мъжа си, но той не се отказваше и си я следваше, щото не можел да живее без да я вижда Thinking
май сега по-скоро проблема е Али-не може да преглътне че детето може да е от най-добрия приятел, неговия брат, макар че егати приятеля и брата #2gunfire #2gunfire

А,точно това исках да кажа и аз. Hug
Не му пречеше женена и бременна от друг да я разкарва по Луна Паркове,и да я следва навсякъде-сега много принципен се изкара.
Точно там му стяга чепика,че детето може да е от Али.
Мисля си,че ако беше сигурен,че е от друг нямаше и да се замисли да си я прибере,но щом е от Али много му е болно.
Наранено му е мъжкото его.

# 678
Аз се чудя на репликата му относно детето:
"Не може да бъде от мен!" Що реши така,ИЧ не разбрах  newsm78

# 679
Добър вечер ,момичета! Доста сте пописали и съм съгласна с мнението Ви за Есмер.
Исках обаче да Ви насоча към Ендер.Есмер го хваща,знае че го чака голям бой и първо
нищо не казва.Яде много бой и си признава.Това е голяма глупост.Като си знаеш,че си кьор фишек,защо се напъваш ,само да ти трошат кокалите.Не, че не ме изкефи това.

# 680
# 681
  • София
Аз се чудя на репликата му относно детето:
"Не може да бъде от мен!" Що реши така,ИЧ не разбрах  newsm78

тъй де, се едно не я навърви за последно, ми е заченала я от Али-болен от рак дето не знаеше на кой свет е, я от пилота на самолета или пък от стюарда #Crazy #Crazy
тъпо беше, се едно не я познава колко е принципна, пък и не са минали 10год. ми само една, нищо че бебо изглежда се едно е на 8-9м, както Тайна писа Thinking

Добър вечер ,момичета! Доста сте пописали и съм съгласна с мнението Ви за Есмер.
Исках обаче да Ви насоча към Ендер.Есмер го хваща,знае че го чака голям бой и първо
нищо не казва.Яде много бой и си признава.Това е голяма глупост.Като си знаеш,че си кьор фишек,защо се напъваш ,само да ти трошат кокалите.Не, че не ме изкефи това.

и тва беше недомислено, се едно Ендер не знаеше какъв тупаник удря Кръстоносеца, не му беше за сефте Wink
или може би са искали да накефят и омилостивят зрителите hahaha hahaha

# 682
-Обещай ми,че повече няма да вършиш такива глупости!
-Докато си до мен,няма да се случи Есмер.

Егати тъпата манипулаторка Shocked
Някой ден Есмер ще ме заобича............................

Блаженни са верующите.

# 683
Изглежда ,че каките Ни мразят образа на Али,защото дори Мерал в едно от малкото проблясъци, веднага го попита ,защо не търси Езел,а той отиде да пие чай с Мелек

# 684
Цитат

Той наврежда на детето още докато го отнема от майка му.

точно Peace
пък и да й дава да слуша докато плаче по телефона си беше издевателство #2gunfire #2gunfire
Той открай време издевателства над нея.Те психарите имат изкривени възприятия за добро или лошо.Вкопчил се е в това дете и нищо не го трогва.
Не си мислете,че щешеда е по различно отношението му към Езел дори това да беше техен общ син.

# 685
  • София
Али си е нищожество #2gunfire #2gunfire
и Шереф му рече че няма да умре от тумора в главата си, а от урагана който е забъркал/не цитирам дословно/
вайка се че все обирал трохита на Есмер, ми кой го кара #2gunfire #2gunfire
та ф. Езо, Айлин преди, сега и тая фльорца Мелек-ми той сам си го прави, а нищо съществено не върши #2gunfire #2gunfire
ни за Езо, ни за детето, нито за майка си като беше болна, май само годеницата му беше негова си Thinking

# 686
Още се чудя кой изпраща бележките  newsm78
Да не би да е Сюлейман ?

# 687
  • София
Още се чудя кой изпраща бележките  newsm78
Да не би да е Сюлейман ?

защо да е Сюлейман, той иска да спечелят търга Thinking
аз мисля Ниран, само тя в началот ознаеше че бебето е на Есмер, пък и иска да го откаже от търга, а после да отмъсти на Ендер newsm78

# 688
и аз мисля,че е ниран нали подслуша Есмер и Езел веднага си направи сметките как да влезе на търга

# 689
  • София
тя Ниранката първа разбра, никой не знаеше-ни българина, ни Ендер, пък едва ли и Сюлейман знае кой е бащата на бебето Thinking
май образа на Ниран е най-точен-другите герои всички се държат на моменти неадекватно, направо страдат от раздвояване на личността-включително нашия любим Кръстоносец, пък и Езото #Cussing out #Cussing out
при Ниран издънки нема-следва си тактиката и интересите и образа й на перфектна и жестока жена мафиот е перфектен и перфектно изигран
нищо че е отриц. герой, направо се възхищавам от играта на артистката-особено като си почне да прави нейните си физиономии и да фърля онези погледи, пък и походката и е убийствена hahaha hahaha
като беше издокарала Ендер в кимоно щех да падна от смях Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт