Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 804
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Фъстъчка, Атланта, вие какъв хормонален дисбаланс сте имали?

# 511
Аз го пиех против бяло течение, но уви все още си го имам....вече се чудя дали е възможно премахването му, ноо аз няма да се откажа изобщо. Знам, че е упоритоо, но аз ще го боря с каквото мога

# 512
За бяло течение+кисти.

# 513
y_em, зависи от кои хормони ти идва точно дисбалансът според мен. Аз имах висок пролактин и кисти, които преди време ми лекуваха с лекарства, но цикълът ми и след това беше нередовен. Регулирах го в този период единствено с бял равнец и цариче и се чувствах добре  Peace

# 514
Deliberation, аз още не съм се изследвала, но преди цикъл много ми прескача сърцето. Освен това ми излизат и много пигментни петна по лицето, но не от слънцето, защото от години се мажа с фактор 50 зиме и лете. Ще пробвам да пия известно време бял равнец, дано да помогне  ooooh!

# 515
y_em, не знам на каква възраст си, но горе-долу същите симптоми имаше една приятелка на майка ми покрай критическата. Надявам се всичко при теб да се оправи, но все пак може би е най-добре по-скоро да си пуснеш изследвания.

# 516
Момичета, според Вас, ако се приема дълго време с белия равнец възможно ли е да ти се объркат хормоните от него?
Аз съм много доволна, пия го редовно, но от известно време това съм се зачудила.  newsm78

# 517
Според мен, ако правиш почивка от около месец и после пак го пиеш, не би трябвало да има проблем.

# 518
Deliberation, аз съм на 39 и като нищо може това да са началните симптоми. Имам позната, която е на 38  и вече я е почнало. При мен обаче няма закъснение или пропускане на цикъл, даже последните няколко пъти ми идва на 21-22 ден, ама то при всеки може би е различно.
Май ще трябва да се изследвам  Sad
А тази приятелка на майка ти, която е била със същите симптоми - знаеш ли как се е лекувала?

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 15:36 от y_em

# 519
y_em и при нея много се бяха скъсили циклите. Бяха й предписали лекарства, но тя каза, че й минали тези сиптоми като ги спряла (лекарствата) и започнала да пие само Калмацин. Това беше преди година-две, тоест при нея е било на около 46-47, но това си е индивидуално. Сега цикълът й е през няколко месеца.
Пускай изследванията да си спокойна  Hug

# 520
  • Където си поискам:)
Дами, моля Ви кажете ми всеки ден ли пиете чая?  bouquet А дните преди очаквания МЦ? Закъснява ми и продължавам да пия чая, а знам, че действа и кръвоспиращо, та за това се замислих, да не би да трябва да го спра няколко дни и да чакам МЦ?! newsm78
Благодаря Ви!

# 521
  • Sofia
Аз пия Фемовита, а  с белия равнец не трябва да се прекалява.

# 522
Възможно ли е да не ми идва от него - пих го три месеца нямах проблем със МЦ, а сега го спрях и не ми идва...а си правих тест и не съм бременна...

# 523
Момичета, току що се връщам от гинеколог и съм ужасно уплашена  Cry Откриха ми полип в матката. Цикъла започна да ми идва на 20-тия ден, мислех си че имам проблем с хормоните или влизам в критическа ( на 39 съм), но според лекаря не е това, даже не ми даде направление за изследване на хормоните. На вътрешния ехограф според него се вижда полип 9х4мм. Направи ми преглед в 4-тия ден от цикъла, което ми се случва за пръв път, мислех си че като си в цикъл не ти правят такива прегледи. Беше ми ужасно притеснено и дискомфортно, но се прежалих няма как. Каза че трябва да ми се направи кюртаж, защото можело да се изроди в нещо злокачествено  ooooh!
Някой имал ли е такъв проблем, моля ви пишете ми. Няма ли друг вид лечение - с билки или хапчета?Ужасно ме е страх от всякакви операции, упойки и прочие  Cry

# 524
y_em, направи това, което ти е казал лекаря. Peace

Общи условия

Активация на акаунт