Май-129

• 31 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Привет!
И ние сме на тема гормити и бакугани  Sick Желанието за Коледа е "един гормит и костюм на Батман"  Crazy Засега гормита е осигурен, да видим дали ще дойде костюма  Praynig

Мартеа, на хубаво и уютно местенце сте били, записвам си го във фейвъритите за по-подробно проучване! Ти как си? Радвам се, че си презаредила батериите  Simple Smile Относно лаптоп на български - гледах във Вега тойс , както са казали момичетата.

Остава на таткото да взема нещо, ама каквоооо  Thinking

# 256
Здравейте, здравейте  Grinning
Мартеа, супер екскурзийка, да  Hug
Старосел много ми хареса, ще да се пробва някой ден  Grinning
А най-важното от всичко е, че ти звучиш свежа и заредена с нови и положителни емоции, което много ме радва  Wink
Нането, нинджовски лаптоп има в Метро Стара Загора, ако видиш зор-свиркай, вземам, пращам по автобуса и след няколко часа е в София  Peace
Вярно си станала спец, сега остава и дребното да се занимава много с играчката  Laughing
Аз на майтап, на майтап пак навъртях свят играчки за дребния  Crazy
Легото големия бокс  с превозните средства, зъболекаря на Плей до(не можах да избягам от тия пластелини и това е Tired), тази игра , тези карти , голямата мечта-костюм на костенурка нинджа ...Това са нещата, които аз съм купувала, за да се подарят от наше име и от името на бабодядовците и вуйновуйчовците. За другите неизвестни още подаръци не знам.
С мъжа ми си направихме общ подарък-една поредица от 24 тома книги, на баща ми и брат ми пуловери от Франция, на майка ми и снаха ми парфюми Dupont Blanc от Англия, на свекър ми една лампа стояща такава си пожела, още се търси, и на близки дечица дрешки и играчки най-различни, повечето поръчка от чужбина, за което съм много доволна, защото при тези цени тук нямаше да мога да купя толкова неща. Рапорт даден  Peace
За по-голямо дете примерно ми хареса много един аквариум, в Метро ги 41 лв. вътре със стикерчета, диспенсър за водата, лампички, много сладък  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 20:23 от Avgusta

# 257
  • София
Душки, как сте? Аз започнах работа ето тук www.malkomorsko.com и нямам никакво време. Работя 7 дена в седмицата по 11-12часа на ден. Целувам ви и не съм ви забравила, а просто нямам време за нет. Безкрайно много ми липсвате.
ПП. Това е НЕЩОТО Simple Smile

# 258
Дианче, приказно изглежда, браво! Стискам палци да ви върви и да ти е приятна работата!  Praynig Hug
Августа, ти направо си преизпълнила плана и за нас  Wink страхотна си, организирана и щедра  Heart Eyes
аз още чакам поне половината подаръци да пристигнат (и аз като теб смятам, че е удобно отдалеко да се купуват подаръците, единствено време трябва, за да дойдат навреме)
целувки от нас, бъдете здрави!  Hug

# 259
Здравейте  Hug
Дианка, супер изглежда всичко, дано да ти харесва работата и да върви добре  Peace
За лаптопите и аз мога да кажа че не съм виждала такъв с голям екран, на Веси и двата са с малки.
Августа, голямо пазаруване, браво   bouquet
Аз вчера си направих хубава разходка из магазините макар и набързо, бяхме заедно с мъжа ми, бебо и каката, но те седяха в колата, че голяма навалица в тези магазини.
Иначе сме добре, бебо яде, расте, плаче по малко и пълни памперси а за пикаенето няма да говоря, мъжките мами знаете какво е, а аз още се уча.  Crazy
Лека вечер на всички

# 260
Дидка, супер  Hug Много се радвам  Heart Eyes Ей, опасна мацка си ти, отгледа две гарджета, и работа започна  Sunglasses Мястото изглежда невероятно, а най-вече е хубаво, че ти звучиш добре. Смело напред, сигурна съм, че ще се справиш. Ние ще чакаме да пишеш когато имаш време  Heart Eyes
Това било значи нещооотоооо  Wink
Красони, тъй е, пишкат по много, да са живи и здрави. Ние 10 марки памперси сменихме, щото все пропускат  Crazy
Малейна, ще дойдат и вашите подаръци, още малко, чета, че повечето момичета си получиха нещата. Аз винаги от много рано я захващам, щото накрая става паника Wink

# 261
Красони, спомням си, че още при първата смяна на пампата у дома, Марти "изми" очите на татко си - момченцата само чакат да им събуеш гащите и изстрелват струйка (преди/след баня - същото) и никога не знаеш в каква посока целят  Mr. Green
Августе  Hug дано  Praynig

# 262
Августа, точно и аз имам този проблем, пропускат памперсите, но беше само едно денонощие това, сега се нормализира но не знам до кога, ползвам на Памперс които пропускаха, купих на Либеро но и те същото и така сега си ги редувам докато свършат и се надявам да си намеря от директен вносител уж обеща един познат да видим.
Малейна, много точен тоз Марти  Simple Smile
Ние също пишкаме след баня и когато той си реши, но какво да се прави мъжка му работа  Wink

# 263
при нас Либеро вършеха идеална работа, но едва след като се научихме добре да ги слагаме - да пристягаме лепките дотолкова, така че и на гръбчето да е достатъчно прилепнало. Освен това имаше разни съвети накъде да се слага пишокът, че да не пропуска, но съм забравила как беше. Ще му намерите цаката Wink

# 264
Diana, пЪрфектно е станало! Поздравления Hug Сега остава "нещото" да ти се отплати Wink

Мартеа, и аз към хора- мястото е чудесно!
Не съм виждала детски лаптоп с голям екран и аз търсих миналата година.
Аз още не съм приключила с подаръците...

# 265
Привет!
Мартеа, чудесна новина. Стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред. За екскурзията - нямам думи. Благородно ти завидях  Wink.
Августа, разби ме с подаръците. Бравос на теб. Много да зарадваш всички, за които са  Heart Eyes
Дианка, честита нова работа. Много добре изглежда  Hug
Аз тези дни бях в трескава подготовка за коледното тържество на Маги от гимнастиката. Ей, почти съм се заклела повече пайети да не шия. Егаси играчката, егаси чудото. На всичкото отгоре се ангажирах и на още едно детенце да направя трикото, та останах без очи. Както и да е, Маги страшно му се изкефи. Иначе тържеството им мина добре, въпреки че малките муцунки бяха много изморени и явно им се спеше /някои се прозяваха/ и се насметоха малко. Емоциите им обаче бяха много - гримове, прически, пълна зала, много официални гости, телевизии, камери, светкавици, дядо Коледа, Снежанка, подаръци, медали - въобще от всичко по много. Аз естествено бях заета да заснема с камера, та снимки не направих, но ще взема от една мама и щe покажа. Специално за вас - след тържеството
Поздрави на всички   bouquet

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:21 от Адри

# 266
Дианчее, супер е станало клубчето, браво!!! Много успехи  Hug

Краси, аз си спомням от бебешките години на Насето, че колкото повече му стягах памперса, толкова повече пропускаше. И също, че не е задължително пишлето да е насочена нагоре, даже повечето лекари препоръчват в памперса да е надолу. Има някакво суеверие от на баба ми времето, във връзка с това насочване на пишлето. Ами аз от опит мога да кажа, че то атрибутчето си знае посоката, особено сутринта, когато му се пишка Wink Така че пробвай с насочено надолу пишле в памперса и виж какво ще стане.

Аз съм готова с малка част от подаръците - тази за бабите и половината за Насито. Ще излизам пак на 21-ви из магазините.
Нещо за костюмите - в Хипо имаше на Пауър рейнджърс - ето този http://hippoland.net/catalogs/a1/pdf_a1.pdf
Мога ли да помоля, ако някой  случайно ходи в Хипо, види този костюм в червен цвят, размер 5-7 годинки и има достатъчно пари в себе си (65 лв.) да ми го купи и да ми го прати за моя сметка. Ще съм адски благодарна. В Пловдивското Хипо беше останал един-единствен син и то мъничък - 3-4 годинки.

Искам да ви споделя нещо, което много силно ме разтърси тези дни - в петък се случи ужасна трагедия пред детската градина и училището в Марково. Един бус е блъснал едно детенце на пешеходната пътека, на път за градинката. Детето е починало по-късно в болницата. Още го преживявам. Детенцето беше приятелче на Насето. Не ми се искаше да ви споделям, даже, защото трагедията е огромна и ужасяваща. Но още ведъж искам да ви призова да държите децата си за ръчичка, и дори когато спрат да колите, за да ви направят предимство да пресечете, огледайте се за някой, идващ от бързата лента, за да не се случи най-лошото...

# 267
Диана, честито, мястото е страхотно, с цялото си сърце ви пожелавам да ви потръгне много, заслужавате го!

Ау, Адри, страхотна е гимнастичката, направо ми скри шапката с тези шпагати.
Тя явно сериозно тренира? На Герена ли я водиш?
То ми личи отвсякъде, но и аз до 6 годишна тренирах там. Основното, което си спомням е как треньорката ни натиска по главите, докато правим шпагат, как правя мост "отгоре" и съм ужасно горда пред всички, които още не могат, как баба ми ме облича в трико и цвички и играя съчетание у нас пред приятелките й, докато те си пият кафето, съчетанието завършва с мост, накрая на който си пъхам главата и ръцете между краката (как го обясних, но по-добре не мога) и всички цъкат и ми ръкопляскат и съм на върха на щастието от което. Другото, което помня е нечовешки глад newsm78 Майка ми ме взима от тренировка и аз й се моля за една, поне една суха паста Laughing

Днес ходих на всички рутинни изследвания (не бях правила нищо до момента) и на късен БХС. Направо ми източиха кръвта, но поне успях да напарвя всичко в един ден. Стиснете по един палец всичко да е наред - от този БХС зависи ще ми правят ли амнио. Такива Марини вълнения при мен.

Гуш, къде се покри?

# 268
Адри, страхотна красавица е Маги!!! Грация и половина  Heart Eyes Много успехи й пожелавам и много поводи за гордост на теб!!!

Мартейко, много, много силно стиснати палци от нас!!!

# 269
Дианка, едно бравос и от мен за мястото, изглежда страхотно Hug

Мартеа, а щастливото събитие кога го чакаме, терминът ти кога е и ти всъщност сега в кой месец си? За стиснатите палци е ясно, аз не съм ги пускала откакто ни каза новината Laughing Hug

Рени, ужасно е Sad ....

И аз съм готова с подаръците, Мишка искаше къщичка за кукли, пъзел и рокличка, всичко е набавено и скрито Laughing
Косето ще се сдобие с играчки, издаващи всякакви звуци и шум Laughing

Адри, браво на гимнастичката Grinning Миша тази година искаше да ходи на балет, но кариерата й приключи безславно Laughing Нещо не й хареса там и се отказа, като поотрасне още ще я водя на танци, защото това й беше мечтата, но казаха, че е още малка.

Общи условия

Активация на акаунт