Май-129

• 31 278
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Мартеа, дано всичко да е ОК и да си решиш дали искаш да правиш това изследване, но така като чета и аз май няма нужда  Hug
Ренка, много хубави снимки и щастливи детски личица, а и едно познато обичано от мен лице също видях  Heart Eyes  Wink
Валя  Hug
Лека вечер и стиснете по едно палче всичко да ни е наред с изследванията на малкия утре, ще му вземат кръв заради това че не му се изчиства нацяло жълтеницата, много съм притеснена  Sad

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 22:35 от Krasoni

# 376
Красони, а ти кърмиш ли го малкият бебок? При кърмените бебета пише, че жълтеницата преминава по-бавно, но това не е свързано с проблем и болестно състояние.
Миша имаше два месеца жълтеница, роди се тъмно оранжева и докато избелее, мина бая време. Тогавашната й педиатърка ме накара да направя куп дивотии, но истината е, че просто трябваше да мине време. Иначе и ние правихме изследвания, всичко си беше наред. Стискам палци и при Ванката да е така Hug

# 377
Krasoni, стискам палци! Станислава имаше жълтеница повече от месец, а най-странното, е че се появи, когато започнах да я кърмя (нали бях със секцио, засука на шестия ден)
Мартейко, чакам да пишеш как се развиват нещата (сигурна съм, че добрите новини ще се потвърдят) Hug

Честито да е името на всички именници от последните дни!  bouquet

# 378
Привет мили майчета!
Поздравявам ви с малко закъснение за изминалите празници и предстоящия такъв! CrazyДа сте много здрави,щастливи и обичани,професионални и лични успехи да ви спохождат през цялата Нова  2010 година.

Ние сме добре,аз започнах работа  в нашия новооткрит магазин и пиле грил,та от ангажименти не ми остава време за нищо!Разгледах снимчици и много ми харесаха,децата са пораснали и госпожиците са станали истински красавици(Вале,целувки за невероятната Иса Heart Eyes)
Това е от мен за сега,да знаете че и аз съм тук и ви следя!

# 379
Здравейте и мерси за подкрепата
Да кажа че всичко с изследванията ни е наред и утре само ще ни вземат малко кръв от пръстчето за да се види и хемоглобина как се държи и сега мога да си отдъхна че не е нищо сериозно.
Иначе да кърмя го малкия, но все пак нашето педи ни е доста близка и иска всичко да и е ясно че не е причинено от нещо по сериозно.
Лек ден  Hug

# 380
  • Sofia
Мартеа, дано и днес мнението на докторката да е също ок и да си отдъхнеш. Иначе за втората девойка - супер, и без това има доста мъже в наборите напоследък. Пък ако таткото не си е купил пушка, може да потрети  Hug

# 381
Привет,

връщам се от преглед при Димитрова.

И според нея всичко е наред.
Каза, че за нея моя риск (припомням - първи БХС 1:1400, втори - 1:580, интегриран - 1:1800, но с високи показатели при първия скрининг само на биохимията - 1:210) е нисък, очакван за възрастта ми.
Каза също така, че тревожният резултат - 1:210 идва от плацентарният протеин, което тя не би взела предвид като самостоятелен маркер за Даун - за самостоятелен маркер за Даун се взема нухалната транслусенция, а при мен  НТ е съвсем наред.
Този нисък плацентарен протеин обаче може да е тревожен признак за друго - прееклампсия в по-късен етап на бременността.
Като се има предвид фамилната ми обремененост от хипертония ще бъда проследена на доплер след 4 и след 8 седмици. Аз съм позитивно настроена, в крайна сметка с Теа не развих прееклампсия, надявам се и тази да е така.
Откри ми и киста в единия яйчник, която другите не видяха. Питах има ли проблем за бебето от това, тя ми каза, че няма как да има, даже се пошегува защо не питам има ли проблем за мен. За себе си не се притеснявам, после ще я борим.

Като цяло заключението й, че няма медицински показания за амниоценетеза, рискът за Даун е нисък, и няма ултразвукови маркери за това.

Впечатленията ми - очаквах да е ужасно дръпната, но не беше. Наистина не говореше много, но пък ми разясни доста неща, за които попитах и такива, които никой от другите лекари не спомена. Това зе ниския плацентарен протеин и прееклампсията го бях прочела в един английски форум, но никой не го беше споменал като вариант.

Мисля да се взема в ръце и да й се доверя, на нея и Томова, разбира се, и да спра да чета по тези въпроси, защото просто усещам как в противен случай ще превъртя.

# 382
Мартейко бравос за добрите резултати от прегледите  Heart Eyes! Наистина спри да четеш и се отдай на положителни мисли и емоции.

# 383
Maртеа, много се радвам за хубавите новини! При две положителни мнения на светила + майчината ти интуиция, мисля, че официално можеш да се наслаждаваш на чудото в теб!  Hug
Димитрова потвърди ли пола?  Wink не че е толкова важно, де, най-важно здрави да сте!  Heart Eyes

Ние утре заминаваме на връх Шипка да посрещаме НГ. Ще пиша пак след празника, затова пожелавам на всички ви много положителни емоции, радост и здраве, любов и успехи на всички фронтове - личен живот, професионална изява, личностно израстване!  Close-mas: Nature Snowman

# 384
  • Mediterraneo
Мартеа, много се радвам за добрите резултати  Heart Eyes

# 385
Мартеа, хайде сага само положителни мисли и емоции леко бременеене....
Тарталетке, гледам подписа ти, ами то не останало....май ще се бориш за Бебе 2010 Thinking
Дидка, успешен бизнес Peace

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 14:15 от valia77

# 386
  • Mediterraneo
Ох, ще се боря аз  Confused Като знам как все преносвам, направо ми се плаче като гледам как се топят дните, а аз още нямам никакви намерения да раждам  Tired Надявам се това бебе да не пили до край нервите и да излезе по- рано. Един ден да е, ама да е преди термин  Laughing

# 387
Мартеа, взимай се в ръце и ти желая да прекараш най-прекрасната бременност на света!!! Успокой се, мисли позитивно и си представяй само хубави неща и те ще се случат! Още веднъж голяма прегръдка от нас с Насчето  Hug

Тарталетка, желая ти от все сърце да бъде скоро и бързо!!!  Hug

Малейна, приятно!!!  Heart Eyes

Дидке - питке, честито бизнес! С много успех да го работите и все с пълни чанти да си тръгват хората!  Simple Smile

Искам на всеки по нещичко да кажа, защото много ви обичам, но със сигурност ще пропусна някой  Embarassed Затова на всички ви пожелавам да посрещнете най-хубавата си нова година с най-обичаните ви хора, обградени с много любов и окрилени от нови стремежи. Желая ви здраве и късмет, защото всичко останало се постига! Прегръщам ви всички  Hug  Hug  Hug

# 388
  • София
Касони, радвам се, че всичко с бебчо е наред Simple Smile

Мартеа, чудесни новини! Мисля, че е крайно време да се успокоиш Simple Smile

Тарталеткеейй...кога дойде време и ти да раждаш  ooooh!

Времето лети безобразно бързо!

Дидка, успех в бизнеса  Hug

Вчера имах много хубав ден, пълен с изненади Simple Smile Кроче мина да ме види, а аз все едно не я бях виждала само месец ooooh!  После вечерта Адри ме изненада подобаващо  Laughing Имахме една драма с някаква жена, която се опитваше да ни намери, та мъжа ходи да я издирва из квартала...хаха, а то била нашата мацка, ама си трае   Simple Smile Дано им е харесало на децата...На мен много ми харесаха резултатите от картичките.
Целувам ви всички  Hug Най-обичам, като влезна и да има само хубави новини, позитивно настроение и всички да са добре.

# 389
Да се включа и аз след новините на Мартеа. Мартеа, много се радвам на прекрасните новини. Недей да четеш повече, остави нещата на природата, понякога стремежът ни да държим всичко под контрол ни вреди ужасно Wink Аз от самото начало бях убедена, че всичко ще е наред с това бебе, не знам защо, затова те моля още веднъж да ми простиш, ако съм ти се сторила толкова хладнокръвна по отношение на твоите притеснения. Даже продължавам да си мисля, че цялата тая паника с тия задължителни изследвания е малко изфабрикувана, ама това си е моето мнение  Thinking
Затова...! Бъди весела, усмихната, щастлива, зареждай бебето си с любов и нежност, отпусни се и си дай възможност да изкараш една прекрасна бременност, защото тези мигове никога не се връщат, нали знаеш!  Heart Eyes От нас имаш топла прегръдка и винаги на разположение за съвет или каквато и да било друга помощ  Hug
Еееееехххх, как ви завиждам, че се виждате...Искам и аз  Hug
Дианка, браво, душко, ти ще създадеш една прекрасна възможност за повече контакти на живо, а тях няма какво да ги замени. Интернет общуването е толкова ощетено от някои страни...
Ама и ние ще дойдем скоро, да знаете. Сега вече знам къде ще сме, тъкмо ще съберем и всички дребосъци. Еееех, че игра ще падне  Party
Дидка, пожелавам ви успех в новото начинание. На теб ще ти се отрази чудесно да се раздвижиш навън, убедена съм  Wink
Малейна, приятно ви изкарване, да направиш много снимки, че да гледаме после  Hug
Тарталетке, кураж, то не остана   Heart Eyes
На всички вас, мили момичета, на вашите дечица и семейства пожелавам весело посрещане на Новата 2010 година!

Общи условия

Активация на акаунт