Май-129

• 30 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета!

Желая на вас и семействата ви много здраве,  любов , късмет и благоденствие! Въобще по много от всички хубави неща!

И аз се радвам, че ви има толкова години и се надявам сме заедно още дълго  Heart Eyes

# 421
  • София
Ренка, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!   bouquet

# 422
Ренка, да си жива и здрава и все така усмихната!  bouquet

# 423
Ренка, честит рожден ден!
Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения!
Пожелавам ти светът да е в краката ти!

# 424
Рени, честит рожден ден!  bouquet Много здраве и много щастливи дни ти желая  bouquet

# 425
Честито, Ренка!
Да си здрава и много щастлива, ти и всички около теб!

# 426
Почерпете се за мое здраве, момичета!!! Благодаря ви за поздравите, да ви се връща!  Hug

# 427
Ренка, честит рожден ден и от мен! (вчера нямах форум нещо) Бъди здрава и усмихната, всеки миг да ти носи удоволствие и удовлетворение!  Heart Eyes

А пък моите родители днес празнуват 35тата си годишнина от сватбата! Виждат ми се страшно много!  Grinning Да са ми живи и здрави!

# 428
Ренката и от мене със закъснение честит рожден ден,много здраже и любов!
Малена да са живи и здрави и още много влюбени!

# 429
O, Камий, те отдавна вече не са влюбени (тъжно, но истина в техния случай), но им се радвам, че са здрави и заедно!  Hug

# 430
Жива и здрава да си Рени, а всичко останало се нарежда само    bouquet

# 431
С малко закъснение, но с желание Ренкааа честито, много здраве, любов и успехи в делата ти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 432
  • София
Ренка, ЧРД! Бъди много здрава, все така лъчезарна и само хубави неща да ти предстоят  Hug  bouquet

# 433
За много години, мили съфорумки!

Съвсем телеграфно се включвам-нещо не ми е до писане.

С много закъснение, но от сърце ЧИД на Весито! Краси нацелувай принцесата от мен!

И тук малко на патерица-Рени, честит рожден ден! Бъди все така очарователна  и неотразима! Много лични, духовни и материални успехи!

Малейна, да са ти живи и здрави родителите и още дълги години да са все така заедно!

# 434
Честит имен ден на всички именици,много здраве и касмет!

Общи условия

Активация на акаунт