Май-129

• 30 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Честит имен ден на Ванчовците и Калоянчовците във вашите семейства! Да са здрави и усмихнати, та да радват и вас!!!   bouquet

... нещо не мога да я кача снимката, сори. По-късно ще пробвам пак

Стана. Самоцитирам се от одевешното си писмо
Ето ни с дядо ви Коледа... Това беше пред един ресторант в Пловдив, чийто собственик беше осигурил подаръци на преминаващите деца. Наско с голям интерес се присъедини към опашката от чакащи дечица, обаче искаше майка му да му вземела подаръка. Та накрая се наложи да отидем двамата при стареца, нооо не щя да се снима и това е

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:01 от БиРенкА

# 451
Биренка, отварят се албуми, но не точно тази снимка, никъде не я видях  Sad
Тиа, не стоплих, че и вие имате именник - да е жив и здрав, много радост да ви носи и да сбъдне мечтите си!  Grinning

# 452
Честито на всички днешни и вчерашни именици!

# 453
Мартеа, пиши как се чувстваш, какво ти е на сърцето, успокои ли се вече  Heart Eyes ако ти се пише, де

# 454
Честит имен ден на всички именници и от мен! Да са живи и здрави, много любов, здраве и светлина по пътя   bouquet
Това за Калояновците не го знаех, но като се замислих намирам логика, защото Калоян идва от "калос" "Йоаннис"-добър Иван.
Така, че
Тиа, да ви е жив и здрав малкия Калоян, много да му се радвате и да слуша, ама по малко, колкото повече време си останат деца, толкова по-добре  Wink
Ренка, много сте сладки на снимката, ама много млад тоя Дядо Коледа, беее  Hug

# 455
Малейна, благодаря ти, добре съм, вчера бях и при моя лекар, помолих го и него за мнение, той ми се накара и ме обвини, че съм паникьорка, ама прав е човекът. Вика - след като всички светила са ти казали едно и също, какво искаш да ти кажа аз?
Усещям бебока вече, сгрява ми сърцето като промърда.
Много напълнях покрай празниците - 3 кг за десетина дни и в момента съм на диета, която ми наложи вчера лекарят - без сол, захар, въглехидрати, е, не че днес не опрасках няколко бонбона Мерси, че имаме 4 Ивановци в работата.
Това е накратко около мен.

# 456
Благодарим за пожеланията! Добре че не ги правите на живо, че от сутринта всеки, който го поздравява веднага получава въпроса - А какво има за подарък?.  Embarassed . По тоя повод тръгнахме да търсим пушка с капси, а се прибрахме с поредния влак на релси  ooooh! - много обича такива играчки, само да не бяха толкова китайски..... Из нета гледах влакчето Томи на доста прилична цифра въпреки доставката до тук, и тъкмо снощи разубеждавах таткото, че нямаме нужда от поредния влак, въпреки че този би бил Влакът.... та днес като ни види придобивката.....  Laughing.

Мартейко  Hug. Стига го мисли.

# 457
Здравейте момичета  Hug
Да почерпя виртуално за мойте именници, да са ми живи и здрави и четиримата покрай мен (макар и единия да е много далеч), няма да слагам обаче вкуснотии нагледно  Wink
Да са живи и здрави Калоян на Тия и на Дианка именника  Hug
Валя  Heart Eyes
Аз не смея да кажа че сме здрави, дано да се позадържи малко Веси, че и на мен ми писна.
Бързо оздравяване на всички болнички и весело изкарване на празнуващите  Hug

# 458
  • Варна
Честито на всички, които празнуват днес!
Да почерпя за моите двама именници Иво и майка ми.

Мартеа, много ми харесва как звучиш. Само положителни емоции от тук нататък.
Тиа, все пак е влак. Laughing Нищо, че е китайски.
Рени, много срамежлив твоя син.
Тая вечер Иво ме препени отново. Нали е именник и казвам, че ще има подарък, обаче ще го получи като дойде баща му от работа. Като ревна това дете. Такова тръшкане и крокодилски сълзи скоро не е правил.

# 459
Despina, да са ти живи и здрави именниците, много да те радват и Иво да слушка повечко  Hug

# 460
Честит имен ден, на всички празнуващи! Да си носят с гордост името и да са здрави!!!

Днес Лорка така хубаво ме разходи, спа 3,5 часа, но количката трябва да се движи... отходих си. Както си вървях се сетих за Иви и нейните сладуранки, някой има ли контакт с нея? Какво ли стана с Тея?

Августичке, има ли разлика каква е сребърната вода?
Бе де да знам, тая Армакс се води по друга технология правена, 99,9% чистота...Пусни една търсачка и прочети, аз я поръчах, мисля, че върши работа, не че Арколът не вършеше, де   Wink
аз май между сребърна вода и клеева тинктура избирам клеевата.

# 461
аз май между сребърна вода и клеева тинктура избирам клеевата.
Ами те едновременно се дават, клеевата през устата, а сребърната в носа. Когато сребърната се окаже безсилна, тогава капя клеева и в носа в съотношение 1:2 клеева:физ.разтвор  Peace

# 462
Днес Лорка така хубаво ме разходи, спа 3,5 часа, но количката трябва да се движи... отходих си. Както си вървях се сетих за Иви и нейните сладуранки, някой има ли контакт с нея? Какво ли стана с Тея?
И ние така вчера като бях с малкия до Пловдив заспа преди да тръгнем от нас в 15.20 и се събуди чак в 20.20  Wink
А за Иви и аз се сетих скоро за тях, но забравих да пиша, наистина отдавна не е писала  Tired
Лек ден

# 463
  • Варна
Като си бях в Русе говорих с Иви. През декември са били много болни. Влизала е в болницата с Лори, а после и тя е станала зле и са я преместили в друго отделение, а майка и е стояла с детето. Почнала е нова работа. Когато говорих бяха вече по-добре и от новата година щеше пак да пуска децата на градина. Каза, че не и остава време за форума.

# 464
  • София
Айде, честито, решено е вече - нашите бебета от септември ще се предучилищна
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=160494

Общи условия

Активация на акаунт