Май-129

• 30 651
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Феъри, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, много късмет и хубави моменти!

Абре, жени...и да ме напсувате няма да го приема навътре  Laughing Нашата връзка е от толкова години, чеее...от един спор няма да ми кимне шапката, да се обидя или да стане ой знае какво. Както казва Гуш " надживяли сме го". Simple Smile

Ще поживеем и ще видим. Прави сте и вие, съгласна съм с доводите ви, но съм ужасно скептична към каквито и да е реформи, където и да е. Вероятно заради цялото поведение и политика на държавата към децата и майките. Толкова съм разочарована и излъгана, че за всяко нещо очаквам провал.  Crazy

# 541
Феъри, честит рожден ден! Да си здрава, все така свежарка и винаги да са до теб любимите ти хора!!! Наздраве!!!  bouquet

# 542
Феъри и от мен чрд,желая ти много радост,здраве и много любов!
Живота е такъв ,че се мени и ние трябва да го приемем.
Мартеа и аз харесвах миналото,но уви то отмина, и сега трябва да се наслждаваме на настоящето...

# 543
  • София
Креми, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сън през нощта  Laughing

# 544
Креми, честит рожден ден! Здраве и много пътешествия ти пожелавам!

Ками, сравнението с миналото беше в съвсем, съвсем, ама съвсем друг контекст. Не съм от хората, които жалеят за бай Тошо. Напротив, моето семейство е загубило много от комунизма. В подробности няма да влизам.
Всеки има своите демони в миналото. Както и да е.

# 545
Kреми, ЧРД! Бъди здрава и обичана, пожелавам ти малките и любимият те изпълват с щастие всеки ден!  Heart Eyes

# 546
Кременче, честит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната, влюбена и щастлива!!!!   bouquet

Диманка вчера я мернах в една от темите за Ларедута, явно не беше родила още. Дано не ми се разсърди, че пиша от нейно име  Blush

# 547
Креми честито и от мен  bouquet

мартеа, не казваш друго от ЖК, вече вижда ли се бебчо? какъв е пола или не искате да знаете Wink, и Теа какво бебче очаква?
Питам те не само от любопитство (извини ме за което), ами от собствен опит, с второто бях много по любопитна за бабчето, незнам за първото нямаше значение какъв пол ще е , но за второто умирах да е момиченце.. Та и за това побърках моят доктор до края, докато не родих, а иначе моят батко много искаше момче, че да си играят Laughing

къде се отплеснах и аз.... Whistling

# 548
Буба, аз още на ФМ преди две седмици писах - мома ще е по всяка вероятност. Дупеше се и нищо не висеше, затова лекарката реши така. Иначе на допотопния видеозон от ЖК ни пишка се вижда, ни липса на такава Laughing
Аз бях убедена, че нося момче, бременността ми е коренно различна от предишната, но и на момиче се радвам ужасно много, децата са дар, само да са ми здравички.
Иначе, Теа, то се знае, иска момиче.

# 549
Разбирасе пак съм пропуснала като си писала Blush

Страхотно мома! Разбира се че е най важно да са живи и здрави, за нас те са всичко Hug

момичета влязох в януарската тема да видя дали моя съгражданка е родила, че се загуби тея дни Wink
и какво да видя ИМАМЕ НОВИНА ДИМАНА Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКА  bouquet

Хайде и тук да споделя радостта си от раждането на малката дъщеря на Тарталета Hug Дария
 се е родила днес, 4200гр. и 55см. LoveЩом Тарталета роди след толкова бременеене, има шанс и за всички вас! Smile

Да е жива и здрава малката принцеса и бързо възстановяване на мама  bouquet

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 19:49 от buba76_

# 550
Крееееееми, честит рожден ден  Hug И аз ти пожелавам да си жива, да си здрава, да си все такова свежо и истинско човече  Heart Eyes
Тарталетке, честито ви момиченце Дария-прекрасно име, аз него избрах когато трябваше да кръстя дете  Hug Да ви е жива и здрава, много щастливи мигове  Heart Eyes

# 551
  • София
Прекрасна новина!
Да им е жива и здрава Дариа на Димана и семейство! 

# 552
И кат ше си говорим за мъже, глейте кво правят тука тия пичове само с уста, без никакъв съпровод от инструменти  Wink

# 553
Браво на мама-героиня и на голямата кукла Дария! Да се приберат скоро живи и здрави!!! Еййй, тъкмо я споменавахме...  Heart Eyes

Августе, много готини тия мОмци... сигурно и други работи умеят да правят само с уста  Mr. Green

# 554
Тарталетке, да ви е жива и здрава малката принцеса Дариа! Ще чакаме снимки с нетърпение, бързо възстановяване на теб и дано кака Силия бързо свикне с новия член на семейството  Heart Eyes
Августе и Биренка, много сте сладки, да знаете  Hug и мен ме впечатлиха тези мОмци, хеле пък след забележката на Биренка  Blush
Бубе, и аз като теб - за първото дете нямах никакви претенции за пола, но мноооого си желаехме и бяхме много щастливи, когато ни казаха, че второто е момиченце! Обаче преди това се бях подготвила психически, че ако е момче, също ще е хубаво, защото ще са си другарчета с Марти. Ех, спомени, да са ни живи и здрави децата, да ги гледаме как растат и да им се радваме!

Общи условия

Активация на акаунт