Май-129

• 30 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Юху...добре, че ви чета...не бях разбрала за предучилищната. Направо нямам думи. Ако може децата да ги направят на 4год ученици и да работят до 75 години- ще го направят. Горките дечковци...дупе да им е яко.

# 481
  • София
Абе Дианка, докато зецепя, че си се камуфирала под нов ник, голяма чуденка забих  Laughing

# 482
  • София
Хахаха, да, забравих   Laughing

# 483
извинете за офф-а, но ми се струва важно:
В А Ж Н О !!!
О П А С Н О С Т!!!

МОЛЯ, ПРЕПРАТЕТЕ ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ, СЕМЕЙСТВО И КОНТАКТИ!!!
През следващите дни трябва да внимавате: Не отваряйте никакви съобщения с прикачен документ: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), независимо кой Ви го изпраща. Това е вирус, който поврежда целия твърд диск. Този вирус ще дойде от познат, който Ви има в списъка си с адреси. Затова е добре да изпратите това писмо до всички свои контакти.
Ако получите съобщение озаглавено: "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), дори и да е изпратено от приятел, не го отваряйте и изключете незабавно компютъра си.
Това е най-лошият обявен от CNN вирус. Microsoft го характеризира като най-унищожителният вирус, който е съществувал. Вчера след обяд вирусът беше разпознат от Mc Afee (антивирусна програма). Все още няма противодействие за него. Той просто разрушава нулевия сектор (Sector Zero) на твърдия диск.
ЗАПОМНЕТЕ: АКО РАЗПРАТИТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ, ПОМАГАТЕ НА ВСИЧКИ НАС!
Малейна благодаря за предупреждението  Hug
ООО Dachy добре дошла  Wink

# 484
Абе Дианка, докато зецепя, че си се камуфирала под нов ник, голяма чуденка забих  Laughing

Добре че сподели, че от одеве насам се чудя кой е с този ник, че и темата е пуснал  Laughing .

# 485
Здравейте,Ники е добре,вчера бяхме в Борисовата цял ден,днес ходихме на кино на Артур- на Ники и хареса,тя за първи път ходи на кино!

# 486
  • София
Юху...добре, че ви чета...не бях разбрала за предучилищната. Направо нямам думи. Ако може децата да ги направят на 4год ученици и да работят до 75 години- ще го направят. Горките дечковци...дупе да им е яко.

В крайна сметка се оказва, че просто ще се въведе две години предучилищна, тоест последните две години от детската градина ще станат задължителни, но децата ще може да се обучават както в ДГ така и в училище на половин ден. Прави се с цел децата да са по-добре подготвени за първи клас. Аз, при това положение, след като най-накрая разбрах за какво иде реч, нямам против.

# 487
В крайна сметка се оказва, че просто ще се въведе две години предучилищна, тоест последните две години от детската градина ще станат задължителни, но децата ще може да се обучават както в ДГ така и в училище на половин ден. Прави се с цел децата да са по-добре подготвени за първи клас. Аз, при това положение, след като най-накрая разбрах за какво иде реч, нямам против.
Аз точно това се опитвах да обясня Peace

# 488
Аз честно казано, съм щастлива от така стеклите се обстоятелства, защото ще имам възможност за избор - ако решим, моежм да я запишем в училището на предучилищна, което ще ни е безплатно, вместо да плащаме още една година частна градина, което честно казано, ми идва малко нанагорно. А шанс да влезе в градина нямаме.
Освен това, специално за Теа мисля, че няма да й е особено тежко - само говори за училище, купуваме тетрадки, диктуваме, пишем домашни - всичко наужким, разбира се, само това й е в главата. Освен това не спи следобяд, в градината доколкото разбирам следобедът е голямо мъчение и за нея, и за останалите.

# 489

точно така  Гуш при това положение и аз съм ЗА с двете ръце, все пак имам ученик който завърша тази година основното си образование (7 кл.) знам каква е системата , колко са натоварени, и ми се иска Криси да има още много безгрижни игри и разбира се градински занимания.

Ant ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
,   bouquet

# 490
Ант, честито! Да си здрава и много щастлива!
И да се включваш по-често!
В тази връзка, като гледам другата отчетна колко бързо се изписва - момичета, съвсем му отпуснахме края!

# 491
  • София
Ант, честито! Да си здрава и много щастлива!
И да се включваш по-често!
В тази връзка, като гледам другата отчетна колко бързо се изписва - момичета, съвсем му отпуснахме края!

е те онези са бременни, простено им е  Mr. Green

аз тази сутрин работих до 3.45 и станах да продължа в 8, и ето - пиша  bowuu

Най-накрая намерих трапезните столовете, които искам. Това се оказа най-трудната задача покрай обзавеждането на апартамента. Не знам дали сте виждали какво се продава, но специално за столовете, 99% от моделите/материалите, които се предлагат, мен специално, не ме кефят хич. Доста ровене трябваше докато изнамеря една велинградска фирма, която да ми направи бели столове. Нооо, купувам 9 стола за 450 лв  Mr. Green Това ако не е далавера, здраве му кажи.
С тях вече всичко ще е завършено /с изключение на едно-две неща, за които все още не съм взела окончателно решение/. Като ми ги доставят и подредя  Embarassed ще снимам да видите какво се получи.

# 492
Гуш, ти си избила рибата с тази цена, особено щом е точно това, което искаш.
Ние по някаква чиста случайност миналата година намерихме столове, които ни кефят, бяха и намалени, даже и имаше толкова, колкото ни трябваха.

# 493
Ant, ЧРД! Бъди здрава и обичана, драсвай по някой ред как сте  Hug
Гуш, чудесно е, че сте на финала на обзавеждането! Браво на теб, упорита мацка си ти! с най-добри чувства, разбира се  Wink
Усмихната седмица на всички  Grinning

# 494
, диктуваме, пишем домашни - всичко наужким, разбира се, само това й е в главата.
Мартеа, диктуваш и тя пише, това ли имаш в предвид? Rolling Eyes Цели думи и изречения ли? Ние сме много назад. Споделете моля, какво правят децата ви на тази тема. Марти пише някой букви, много разкривено и несъразмерно. Дали да не наблегна малко или да го оставя да щурее....

Общи условия

Активация на акаунт