ЯНУАРСКИ размисли и страсти - 25

• 29 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София

УЖАС!!!!!!!!!Потресена съм! Господ да ни е на помощ, когато раждаме! Дано на никой не му се случи и частица от описаното в тези разкази! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз също съм много възмутена и ми стана много мъчно  Cry Cry Cry Да ни пази Господ от такива лоши работи  Praynig Praynig Praynig
Дано всичко да мине леко и безпроблемно с нас и бебоците ни  Praynig Praynig Praynig

# 511
tanchelina мен лично ме пращаха в деня на секциото на кардиолог и за становище от интернист, изследвания имах от по-рано направени, при мен се наложи да правят секцио преди плануваната дата, поради лоши записи, ако причината обаче е належаща, просто няма да има време за изследвания. Аз и сега мисля да си ги направя по-навреме, че ако падне някой сняг не ми се обикалят поликлиники в студа.  Peace

# 512
Боже Господи аз съм потресена от тезии разкази, просто думи нямам, само се моля Господ да ни пази, нас и бебоците ни, да сме живи и здрави Praynig Praynig Praynig

# 513
Barbie^girl, много ти благодаря за инфото за тоновете. Аз мисля да ходя от декември, което е някъде 35 седмица. Другата ще съм все още на работа. И аз съм подобни седмици като теб и също се чудех за накрая по празниците как ще ходим и дали ще има изобщо тонове  newsm78 Радвам се, че твоите тонове са добри  Peace Царичкова аз не я харесвам особено, защото все нещо ми се караше, но е добър лекар. Разбира си от работата жената.
Rosi79, харесаха ми покупките ти  Peace
Red tree, честити придобивки и на теб  Peace
Нашето коритце е анатомично на САМ, много си го харесвам и съм доволна. Широко е и много удобно. Яна много хубаво си се къпеше там. Сега сме го дали на племенника ни и той отначало имаше проблем, защото има една издатина при пишката и там му убиваше. Сега ще трябва за момченцето да му слагаме нещо мекичко  Blush
Дрешките са ни предимно за бебета на 3 месеца. Яна се роди 50 см, на 1 месец беше вече 54, а на 2 - 58. После започна по-постепенно да расте, но в началото беше бързо и дрешките веднага й умаляха.
И на мен много ми се иска да се роди януари бебето, но ще видим, засега е с 1 седмица напред, което значи декември, но има още време ще видим  Wink
Герганче, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и огромно щастие!    bouquet

# 514
  • Чехия
Не исках да ви плаша...моля ви, извинете ме... само исках да кажа, че ще има протест и може да изкажете гласно какво мислите. Особено когато раждането ни е в бъдещето. Лично силно бих желела да отида.  Sad

# 515
Не съм чела признавам си,но много неща ни се насъбраха в последно време!
Само да се похвалч какво си купих вчера от намленията(за 5 долара всичко това,но са и малко по големки,от 3 до 6 месеца или до 9,но не можете да си представите колко бързо растат):

# 516
Иве въобще не се притеснявай, лично мен не си ме изплашила, просто трябва да го знаем и да сме съпричастни, защото в България такива неща се слуват, че понякога си мисля,че живеем в най-аборигентската държава, ако въобще може да се нарече това държава, непрекъснато ни качват вноските за здравно, пенсионно и какво ли не осигуряване, а на среща не получаваш нищо, та дори и отношението е по-зле отколкото към животни. Аз гледам зоо полицаи много често и честна да ви кажа такива грижи хората полагат за животните, че представям си какви са грижите за хората. Само се моля на Господ да ни пази, нас, бебетата ни и семействта ни, да родим успешно и да гушкаме живи и здрави бебчета, всички до една Praynig Praynig Praynig

# 517
  • София
Момичета, благодаря за отговорите  Hug . Моето секцио е отпреди 8 години, но в последно време доста ме понаболява. Ще видим какво ще каже док в понеделник...  Леко и безпроблемно бременеене на всички!  Wink

# 518
Хора след всичко което прочетох тук http://nenanasilieto.wordpress.com/  определено искам да раждам секцио...в това поне съм сигурна вече..

# 519
Ужасно е.
Особено горкото бебенце, което е починало на пет седмици.Искаш, не искаш се принуждаваш да си плащаш за раждането, но и тогава не е гаранция, че ще получиш нормално отношение.

# 520
Maмчета ще отидете ли http://nenanasilieto.wordpress.com/ Да кажете Не, на насилието срещу насилието и потъпкването на правата на родилката ...

просто мисля че в тези случаи думите са излишни, да се надяваме че при нас всичко ще мине нормално  Praynig

# 521
  • София
Ради, след като с предната бременост разбрах, че трябва да раждам секцио се наслушах на какви ли не ужасии - осакатени бебета и майки след операцията, родилки останали в кома след некачествена анестезия и то разкази от първа ръка. Позната анестезиологична сестра се постара да ми настръхне косата и да съжалявам до последно, че трябва да раждам секцио. Писала съм колко весело ми беше като се раздвижвах и ревах от болка дни наред, а момичетата раждали нормално забравяха за раждането минути след него и си отиваха с бебетата си още на втория третия ден.
Не се лъжи, че всяко нормално раждане протича като прочетените от теб примери.
Има доста теми във форума, където момичетата разказват за раждането си и са къде по-положително и успокояващо звучащи.

Виж тази Маймунска тема, Смешно раждане 1 и Смешно раждане 2.

Има още време да решаваш как искаш да раждаш и дали си струва коремната операция с поне седмица престой в болницата и после поне 6 месеца пазене да не се отпори шева. Изборът си е твой.

# 522
Здравейте мили мами  Hug
И аз прочетох тъжните истории и ми се иска да са измислица а не реалност. newsm45
Не съм много активна в писането напоследък, но нещо все не съм в настроение, все ми е криво, а и вчера бях на ФМ и съвсем се смарангьосах. Девойката ни не се хранела достатъчно, поради намален кръвоток в матката и изостава от младежа с 300 гр (това изоставане е за последния месец, до преди това си вървяха еднакво). Сега ми е едно такова притеснено и душата ми е свита ...  smile3518Лекарката ми изписа лекарство за оросяване и каза, че трябва да го проследим това изоставане - другия преглед ми е на 11,12 а мен толкова ме е страх да не престане съвсем да се храни мъничето..
Нямам сили да коментирам темите,които разисквате в момента, защото просто не мога да мисля. но забелязах красивите покупки на Роси .
До скоро

# 523
  • София
ra4e, много благодаря за линковете, че така се бях зачела в гадните истории.

# 524
  • София
obi4anka ако са само 300 гр. не е нищо фатално. Правилно са ти казали, че трябва да се проследи изоставането и ще се види ако има някакъв проблем, но сега да се шашкаш няма смисъл, само и вредиш на девойката. Може просто да иска да е по-фина от брат си  Hug А какви са им размерите на бебоците при тази разлика? И девойката движеше ли се нормално и сърчицето и добре ли беше на прегледа? Защото ако тези неща са така наистина не трябва толкова много да се притесняваш! Стискам палци всичко да бъде наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт