Отговори
# 720
Maria-Chiara  - Да ти е жив и здрав рожденика! Много късмет и щастие с вас двамата!   bouquet

И при нас времето е добре, ама чак към 1 ще се излиза, че по рано не моим се оправим нивга  Crazy
А и днес каката ни е на градина така че спокойно ще си посвърша някой неща, ама да ви кажа е голяма скука само с едното дете  Mr. Green

Приятни разходки  Hug

# 721
  • София
  За скуката подрепям, и моите каки за пръв път от две седмици са на детска, беба заспа, а аз вместо да оправя се мотам из форума.. Сраам

# 722
Айла и аз така дребната заспа,баткото на уч-ще,мъжо нанякаде бачка и аз на компа ама манджата се готви.Maria-Chiara да е много зрав рожденника и много дълго да се обичате. newsm38 Katilias Носим чорапки бе  Hug просто доста майчета не са се включвали заради хубавото временце.Аз сега взех термо чорапки и нямам случай да ги събува.А вечер е с пижама тип ританки.И тук се очертава слънчево и бебка като си вземе дрямката хайде на кварталното кафенце с другите бебешоци с които живот и здраве ще бягат на лято. PeaceХайде разписвайте се мацки-каде се скрихте

# 723
  • Стара Загора
Добро утро  :hug:Maria-Chiara честит ти рожденник да ви е жив и здрав и много да ви слушка и днес да искарате един незабравим празник тримцата с Макси(да го нацелуваш малкия бонбон) Ние сме добре с Митко чакам го да се събуди и да лепваме количката,че навън едно хубаво временце ммммммммммм КАТИЛИАС аз питах за винцето мерси,както вече и КАЙРЕН ми отговори мога да си пийвам смело по-чашка вечер и без това не се кърмим през нощта Peace за чорапките си казах,че са по-стегнатки мойте горе и не се изхлузват Peace да ти кажа и на вас няма да ви е лошо пред къминката наздраве  ......Хайде приятен и усмихнат ден и хубави разходки Hug
ДЕНИ мерси мила,че ти се занимава с мен незнам как ще се отблагодарявам newsm20 lovekiss lovekiss

# 724
  • вече Пловдив
Здравейте и от нас!
Мариа-Чиара, честит ти рожденик! Да е жив и здрав и много да ви обича!  bouquet
Честит имен ден на всички, носещи прекрасното име Александър и Александра! С гордост и здраве да си носят името за радост на близките!  Heart Eyes newsm51 (имам чувството, без да съм броила, че това е най-популярното име сред МАЙчетата Simple Smile)
Бебка току-що се събуди и ние тръгваме на разходка, че това временце не е за изпускане...

# 725
Maria-Chiara да ти е жив и здрав рожденника! newsm67

за седалката -със, без, напред или назад аз искам да покажа нещо
 ако децата не са във столче 1
 ако децата са и не са в столче 2
 когато е по посока на движението и обратно на движението

Хората не случайно са го установили, че обратно на движението е по-добре за децата... всеки сам може да си направи изводите.
Аз не разбирам много, простете, проста съм, каква е идеята сточето да се върти по посока на движеието. Бебето ли има претенции? На вас ли ви е скучно? и още нещо

И не съжелявам ако съм развалила насторнието на някой, било то и за да се замили поне един какво би спасило живота да детето му!

# 726
  • Русе
Честито на миУто на Мария Чиара! Да е здрав и прекрасен баща и съпруг!
Честито на именниците днес! То и мойто голямото говедо имало имен ден днес  doh
Честито и на днешните месечинки!

Гого е по-добре. Все още сърба АБ и му правя инхалации. Голямото замина днес на ДГ и съм в паника дне скакъв вирус ще докара от там. Няма как да го спра защото е предучилищна и присъствието им е задължително. От цялата работа сега аз съм с една отвратителна кашлица и вече две нощи не мога да спя. Ама ще ми мине.
Вайза, няма как да давам витамини и имуннобоклуци на малкото. Повече ще вредят отколкото да помагат. Чудя се да го водя ли в София на преглед или да чакам  newsm78 Засега е стабилен а и тукашната педиатърка каза че ще се влачи месеци с хрипове  ooooh! Sad
С кошницата малкото беше обратно на движението, сега в голямата седалка е по посока на движението. Мнението на малкото по въпроса въобще не ме вълнува. Коланите са задължителни в нашата кола  Crossing Arms

# 727
Добър ден
Maria-Chiara,да ти е жив и здрав рожденника.Много да ви обича и слуша!!!
Честито и на всички с името Александър и Александра.Да си го носят със здраве дъъъълги години.
С кошницата за кола бяхме обратно на движението,но сега с голямото столче,няма как да стане,защото коланите са къси.
Затова сме по посока на движението.
Минолтичка,много ти благодаря за видеата.Довечера ще ги пусна мъжо да види за какво става въпрос.
Като се качваме в колата винаги водим спор за коланите.Аз държа всички да сме опасани добре,а той,незнам защо,си мисли че е невъзможно да се случи нещо точно на него.....явно се мисли за велик... Thinking Въпреки това,става на моето.....слава Богу,че нищо не ни се е случвало до сега и дано не се случва.......на никой!

# 728
Vaiza, казах го само за новородени, които се движат по посока на движението, защото някой беше писал, че така си е возил детето от началото. Вече можат да се обръщат, все пак вече повечето бебета са в нормите за килограми на по-големите столчета и могат сами да седят, така че е ок. Но за малки бебета съм категорично против. Мира реве та се къса в колата, но е задължително с колани и според инструкциите на производителя, сигурността е по-важна от нашата тишина все пак !!!
Maria-Chiara, да ти е жив и здрав рожденика и да е най-добрия татко за Макси и още няколко дечица дай Боже!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 11:01 от Ани Борисова

# 729
Честит рожден ден на мъжа на Мария Чиара! Да ти е жив и здрав и все така любящ съпруг и баща!
Честит имен ден на всички Александър и Александра! Честит имен ден  на Ксандър на Фелина, мисля си че и той би трябвало да има днес имен ден!
Нашето е кош - не е точно столче за кола - и е напречно на движението! Сега смятаме да вземаме и стол - 2, но Ева още не може да седи сама.
Кате и ние ползваме чорапи. Не мога да ти кажа марка, но аз ги вземам да са плътно по крачето и малко по стегнати горе. Пак ги събува отвреме навреме, но много рядко.
Честито за новородените - да са много здрави и послушни! Стискам палци Хони Чайлд всичко да е наред с малкото бебе!  Praynig
Аз в събота бях на кафе с една бременна приателка - и да ви кажа честно пак ми се иска да съм бременна  Heart Eyes. С нея се бъзикахме, че понеже ми е пипала бременния корем и затова е бременна сега!  Laughing
Кате нищо не каза какво стана дойде ли ти или си бременна?

# 730
Катилиас, за чорапите - според мен зависи от детето, не от чорапите. С големия ми син даже не съм се замисляла, че чорапите може да не са си по местата, но за второто няма произведени такива, които да си седят на местата  Mr. Green
За целта ползвам чорапогащник  Blush обаче, иначе топлолюбивото "дупе"  ще замръзне. Ама във вашият случай, на топло с чорапогащник...  Crazy

# 731
  • софия
Леле,това скука съм забравила,какво точно означава.
Когато е буден малкия вниманието ми изцяло е за него.Иначе се сърди. newsm45
А докато спи съм с ето така: newsm79 newsm75 1ironing wash hang 1dishes newsm71 newsm55  food002 cook prostor clean clean
Времето за форума си го крада от тези ми задължения.
Знам,че всяка една от нас ги има,но явно аз нещо не мога да се организирам така,че
и за мен да има малко свободно временце. newsm78
Приятни разходки на всички!След малко и аз яхвам количката. 1stroller

# 732
Здравейте!
Влизам само да почерпя по случай имения ден на Александър!

После пак ще се включа  Grinning

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 12:38 от diveto

# 733
  • София
Честит имен ден на малките Александровци и Александри!  newsm67
Честит рожден ден на половинката на Maria-Chiara,, много здраве и късмет! Всъщност, мила, как точно се чете никът ти? Аз все си мислех, че е Мария-Киара, ама гледам повечето казват Чиара?  Simple Smile
За столчетата за кола - засега и ние сме си обратно на движението. А за да не мрънка и да го виждам, аз се возя до него на задната седалка. Минолтичка, клипчетата наистина действат отрезвяващо.  Confused

# 734
diveto, моля те - изтрий си съобщенията, искам да ти пиша нещо на лични. Благораря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт