Гледам заглавието - какви гърнета ви гонят на таз възраст бе? Или аз нещо не съм в час. За гърне ще почна да мисля след като Алекс стане поне на година и половина. Нито аз искам да си късам нервите, нито това малко дете може да осъзнае за какво става въпрос. Няма да ви казвам, че онзи ден в бебешката стая в мола видях дете към 6 години с памперс.
Каква е тази попара, дето ги захранвате? Хляб и мляко ли, що ли? Дали индийците дават на децата си къри тогава, много ми е интересно. Явно захранването се обуславя от кулинарните традиции на страната.
Вчера нямах форум, дали само на мен ми се случва?
Ralichkou, много се смях с тази тема.И се сетих нещо, за което моите приятели още ме бъзикат. "И майка ми, нали е жена...." е ква да е - мъж (по повод, че се е облякла с пола)
Минолта, много хубав този Бо, и колко коса има и от хляб разбира явно

Малачинка, стискам палци. Дано всичко да се оправи с бебенцето и твоята приятелка.
Вчера ходих да разглеждам болниците. Ако евентуално ми трябва, да знам, къде искам да раждам. Едната много ми хареса, едно такова домашно, с едни ерденца, лампички, чисто, чисто, че и ме нахраниха накрая, че бях точно по обедно време. Другата - бе става, но някакси много болнично ми изглеждаше. И нищо не ми дадоха, избрах си първата
За косата - моята падаше в началото, но вече спря. Не съм пила нищо, само плодове и зеленчуци.
Зъбите - нямам никакви поражения, ходих на зъболекар веднага, след като Алекс се роди (може би 10тина дни след това). Те не че са много здрави, но поне фасадата е добра.
Idar, като казваш пелени - от тези новите, гащички за многократна употреба ли позлваш, или просто пелени - такива, с каквито и ние сме отгледани. Ние преди Алекс да се роди гледахме от тези гащички за многократна употреба, но като го сметнах, един комплект излизаше около 900 долара. Отделно пране (ние тук сме си с наша си вода, така, че водата е ценна), препарати, белина (ние не може да използваме препарати, които съдържат белина, иначе системата ни за пречистване няма да работи), изобщо - още по-голяма разправия. Отделно говорих с майки и те си признаха, че всичко им се мокри, не може да сменят само подложката в гащичките, трябва да се сменя всичко. И решението беше взето. Пък и тези еднократните памперси изобщо не са скъпи - 33 долара за голяма кутия (90 броя), така, че ще продължавам с тях.
Хайде, сполай Ви
).

много иска и той да си пише с вас
.
И на мен ще ми е интересно да разгледам снимките и да прочета за приключението ви в турската болница. 
ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ.

А сигурно като видя снимката на Бо с филийкта хляб си останала