Отговори
# 315
  • софия
Благодаря ви много за милите думи и подкрепата! Hug
Сега се сетих,че на Коледа,Ицко си има имен ден.
Дикси,браво,че вече си измислила и подаръците. smile3501
rosita,евала на шефовете ти. newsm10
На мен само ми се обаждат да ми казват,как замесничките ми не стават за
нищо и,че клиентите ми вече не ходят.И колко съм им нужна,ама едва ли ще
се сетят на коледното парти да ме поканят.
Ние днес ходихме тримцата на пазар и после оставих малчо с татко му,
за да отида на зъболекар.Но го нахраних и приспах,та да съм спокойна,че
няма да направи луд баща си. #CrazyЗащото е способен.
Оставям ви момичета,че след малко ще ме пита съпружието,какво
ще вечеряме. 1dating

# 316
  • гр.Стара Загора
Фелинка видях те че си на линия бързо се разпиши че ми липсваш вече ама като гледам не само на мен  Hug
maeva0959 ,не му се ядосвай на дъртанян ами въобще не му обръщай Фнимание,ако много те дразни за нещо направи му деликатна забележка  Hug
Dendrinna ,успех и занапред в начинанията ви с Борис  newsm10 smile3501
smehorana,plami213 и аз много се радвам че имам такива работодатели  Heart Eyes Никога никоя не са забравяли тъй като в нашия отдел сме само женоря и то все млади и зелени  умря циганката дето ме хвали .В момента сме 9-10 в майчинство но за всяка има покана  newsm10
Dido4ka ,не мисля че някой от нас те е забравил  Hug Когато можеш пиши за да знаем как сте с Маги и каката.
Аз килцата си ги върнах имам още 2-3 кг но корема ми още не се е прибрал и като седна имам 2 слоя кожи  #2gunfire много ми е грозно кога ли ще се оттърва от тях може би никога вече  newsm78 Спорт му е майката ама на пролет ще е  Crazy
***Val4eto***,по въпроса за кашите на Слънчо на мен лично не ми допадат в смисъл че не са ми сладки ,но Евитка си я хапва с апетит.Аз купувам на ХУМАНА най много ми харесват те но баща й преди 4-5 дни ходи да купува пампреси и му поръчах и каша та в магазина му препоръчали Слънчо и той такава донесе  Peace Няма лошо щом децата ги харесват да папкат  Peace Но банановата на Хумана е невероятна чак аз си правих няколко пъти едни големи купи че и бисквити си слагам  Embarassed  hahaha Joy hahaha

# 317
Минолтичка,Рони,да не пазите някакви диети  newsm78  Аз след първата бременност,пазих усилено диета и много често ми се виеше свят и ми причерняваше.Ако е така-спрете!

Ааааа не! nono Аз имам кърмаче. Диетите като спрем с тази радост. А и аз не вярвам на диетите. Както каза Роси, спорт му е майката.

# 318
Роси, трябва и аз да взема да я пробвам тази каша на Хумана, ама пусто нали мама ми ги носи въобще не съм се интересувала какви кашички има по магазините. Най-вече че малката яде каквото и е донесла баба й - пробвали сме бананова, асорти с четири плода и сега Зърнин М, която за мен е най вкусна. Ама не е лошо да се разнообразява.
Дени - успех в новото начинание.  Hug
Аз не знам сега колко кг съм, ама дано да нямам много да досвалям, поне като се гледам са най много 3 кила, които след тичане по бебка ще се изпарят  Crazy

# 319
Здравейте и от мен  wavey
Днес не мога да смогна да се разпиша ...тъкмо прочета и почвам уж да пиша и някой ме прекъсва...или нещо става и така ... ooooh!
Ние днес големи разходки иначе му направихме , пак беше много хубаво времето  Grinning Обаче като се сетя че са последните хубави дни и ми става кофти... Crossing Arms
Първо да честитя месечинките на всички (няма да изброявам че да не пропусна някой ) бебоци да са здравички и много послушни и много да радват мама и тати  Hug Heart Eyes И на всички болнички да се оправят бързичко  Hug
Някой питаше по колко каша изяждат бебетата - ами моето яде по 150 до 180 грама като кашата е 120 и останалото е плодово пюре ! Много му харесва , но мисля като въведа попарата да е един ден каша един ден попара  Simple Smile
За моркова и аз не знаех че е алерген...ние почнахме с него и той много си го обича!! Във всяко пюре фигурира и морковът  Mr. Green
А иначе освен мляко , вода и чай друго не давам със шише  Peace Даже му е много интересно да яде с лъжичката о дори се опитва да я хване , а когато стане ,.... направо се омазва от глава до петите ... hahaha hahaha hahaha
Между другото вече две вечери не съм му слагала Плазмон в млякото и не виждам никаква промяна...пак си спи и се буди поне веднъж за водичка... не знам имало ли е смисъл от  тях въобще... newsm78 Обаче днес му дадох една бисквитка да си погризе и остана многои доволен  Mr. Green Mr. Green
Иначе със съня през деня сме добре...към 11 заспива поне за час после към 15 пак поспива за час -два  някъде и към 18  часа 30  мин най-много и после вече нощния сън  Mr. Green
Гледам че вече почвате украсите за Коледа... Grinning Аз още удържам фронта ама в понеделник почвам и аз !! hahaha То преполови месеца вече  Mr. Green
***Val4eto*** и аз си приготвям сама пюретата (зеленчуковите) и правя различни комбинации но морковът е задължителен Mr. Green До момента е ял картоф, морков, тиква,тиквичка ,царевица, грах ,лук ,броколи, пащърнак ,спанак ,домат ,карфиол...абе май всичко.. hahaha та ги меся де ... Mr. Green а скоро ще почвам и месните аз да му ги правя .Само плодовите му ги купувам че няма много разнообразие сега...Пък и oli4ka е дала много хубав линк с много идеи ...и аз ще надзърна там  Mr. Green Mr. Green
О , и аз изглеждам като бременна  hahaha Месец след като родих се разхождаме с майка ми и бебока и срещаме едни познати и те ме питат "Кога ще се ражда второто???" ooooh! newsm78
Ама не се притесних особено де  hahaha

Дендрина успех  с начинанието !! Grinning

Ами май това е за днес от мен.... Heart Eyes

# 320
Здравейте момичета!  Hug
Искам първо да благодаря на всички май-чета, които поФалиха моята Жанетка! Heart Eyes Много мило ми стана! Heart Eyes
KayRenn - много са хубави снимките, благородно ви завиждам за смелостта да тръгнете на почивка барабар с малката и с баткото! И на мен така ми се почиваше това лято, ама нямаа...обмислям варианта за почивка след нова година с мъничката, въпреки, че обикновено такива виелици има тогава, че още сме в чуденка! newsm78
Katilias -  погледни това, надявам се да ти помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=82493.0
За коледните подаръци - още нищо не съм измислила, а при нас има още два празника, за които трябва да измислям подаръци - на 22 декември нашата племенница има рожден ден, а на 29 декември моята майка! Така,че ми предстои ОТНОВО голямо кумене! Затова и аз ще бъда благодарна, ако споделите като измислите вашите коледни подаръци!newsm78
Иначе усещам, че започва да ме завладява коледното настроение, днес пусках на малката коледни песнички, които тя много хареса, а утре или вдругиден, смятам да поокрася, нищо че е рано, ей така за настроение и разкош  Party Освен това мисля тази година да си купим истинска елха, която да украсим, даже вече имаме няколко красиви стъклени ангелчета! Grinning
МЦ и при мен още не се появил, за което много се радвам! Peace
Дидочка - ееее, ама как ще сме те забравили, мила, даже онзи ден пак си мислих за вас, че не сме се виждали отдавна, ама те нашите уговорки са големи да се видим  Crazy
loranholl - за сетен път се убеждавам колко е малък света, след като Мимето Балева каза, че се познавате от мнооого отдавна! Hug
За дрехите и кг - дрехите от преди раждането ми стават, но още имам корем и ми се струва, че докато сме на кърма все така ще е....ама здраве да е! Grinning

# 321
  • София
Момичета и аз влизам да се похваля. Утре ще излизаме с две майки от квартала и ще вършеем из моловете. Миналата седмица бяхме тричките в едно заведение в квартала с общо 6 деца. Беше неописуемо и единодушно решихме, че хвърляме децата на мъжете и по живот. Да ги видим сега мъжете как ще се справят цял ден hahaha
За Коледа аз съм свикнала да купувам подаръци за всички, но тази година май ще минем по скромно.

# 322
QWERTYASD и ние така с подаръците. Ще вкараме повече въображение и по-малко средства тази година. Подаръците са най-хубави, когато ги направиш с мисъл и от сърце.

Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета.  Не ви разказвам, само защото някои неща не са доизкусурени. Дано, наистина нашият частен малък бизнес успее, за да имаме храна на масата и удовлетворение в душите... Simple Smile От лични наблюдения знам, че правиш ли го с удоволствие и творчески подход, хората ще се влюбят в това, което предлагаш. Heart Eyes

Скоро ще трябва да я захранвам мойта... Все по - трудоемко ми се струва това... ПЗ-то, особено след като разбрах, че ще ставам малко по-заета (е, стига с ленивите дни... Mr. Green). Мисля си за среден вариант - педагогическо+класическо захранване. Ако има някоя мама с опит в ПЗ, нека ми разкаже (ако има желание и време) дали е успявала да го съчетае с работа...И как?

# 323
  • София
  Dendri питай в темата за ПЗ, но янаст захранваше и баткото и бебчо с ПЗ, а с баткото се върна сравнително рано на работа.. А аз и двата пъти съчетавам ПЗ със стандартното  Simple Smile

# 324
Момичета здравейте wavey
Аз да кажа, че не съм от най-редовните посетители във форума, но толкова си ви обичам всички, че съм абстинентна към вас Joy Вие ме карате да се смея, да поплача, да подам ръка, да се замисля и прочие и прочие. Така, че не се обиждайте една на друга, не си мислете, че тънете в забвение ако не ви се отговори лично. Помнете, че сме силни когато сме заедно Peace

За подаръци още не мисля- пък и настроение нямам още, но като ви чета и май май Mr. Green ще вадя украсата и аз.

Дени мисля че преди време беше споменала нещо за плановете си и ако не бъркам ти  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed много, пък и ти завиждам за смелостта.

Килограми - аз съм -4 вече. Приятели ми казаха, че изглеждам ужасно толкова слаба. Корема ми се прибра доста бързо, но пък мускулите (дето ги разтваря при секциото) още не са се затворили напълно и по наболяват.

Благодаря за успокоителните думи относно поето питане за кекса Blush

Обичам ви!  Kissing Heart Обичайте се и вие  remybussi

# 325
Дидочке, ти си пич и не е вярно, че сме те забравили.

# 326
loranholl - за сетен път се убеждавам колко е малък света, след като Мимето Балева каза, че се познавате от мнооого отдавна! Hug
м да много е малък света Simple Smile и аз щях да ти пиша за Мимето, ама ти ме изпревари Simple Smile с нея сме приятелки от детската градина Simple Smile а като студентки живяхме заедно във Варна....ех какви безгрижни и луди години бяха....чак се размечтах  Laughing

Аз също чета всичко, защото за много неща сте ми полезни. Избягвам да пиша или го правя рядко, защото ми отговарят не повече от 10 едни и същи хора. Става ми доста тъпо, когато питам нещо и никой не ме отрази, а в същото време 5 странници изписани за месечинки, придобивки и тем подобни...
И съм сигурна, че не съм само аз, дето се чувства така, все пак сме 142 майки (+–) ама карай здраве да е!

В този ред на мисли - Гале да вземе да се разпишете с Теди  Hug

# 327
Здравейте! Наистина се губи малко нишката на разговора и все едно всеки си гооври сам,ама пусто като все няма време, малкия до вчера се давеше от сополки,а сега почна да кашля,чак ми е жал да го гледам такъв,а май и зъби го мъчат много се лигави и търси нещо все да хапе горкия.  Sad

# 328
  • София
Ох, и аз все се старя съвестно да изчета всичко и да отговоря на когото мога, но когато са повечко страници изписани и забравяяям... Та, не се сърдете, ако понякога пропускам нещо. Знам, че за всеки неговият въпрос си е най-важен, и аз понякога съм си оставала без отговор, ама гледам да не го отдавам на лично отношение.  Simple Smile
Днес малкият ни разказа играта с неспане. Сега даже не смея да надникна в стаята дали спи, че преди малко при такова надникване се събуди и ръмжа още доста време.
Мигле, кога мислиш да захранвате? С какво? Аз май съм се насочила към каша, само се чудя оризовата да не го запече нашия...
Зайо, ти си ми специална слабост и съжалявам че се чувстваш някак неразбрана и несподелена! Минавало ми е през ума как ли се справяте, чисто практически даже, и ти се възхищавам много! А ние, макар и с едно бебче, бихме могли на теория да даваме някакви идеи по близнашки въпроси...  Peace

# 329
зайо сестра ми има близнаци сега са на три години,ама тя ги кърми до 1г и 7мес.,а иначе и аз съм и помагала много,знам какво е,ако нещо те интересува пиши и тя участва във форумите,ако искаш да питаш ще ви свържа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт