имате ли проблем със замундата от чужбина?

• 88 423
  • 586
  •   1
Отговори
# 150
http://bgproxy.net/ ,от 15 мин.при мен ве4е не се отваря.Хванах последният влак.

# 151
А мога ли да ви попитам от къде теглите музика, когато сте в чужбина?  Simple Smile

# 152
Напоследък не тегля, но има един сайт, от който вървят фрии, ето го:  http://www.4shared.com/

# 153
Браво,sesiliq   bouquet! При мен се получи чрез този линк, който си дала. Отвори се замунда , влезнах си в акаунта и даже свалям любимия Хаус.

# 154
Ха,сега и при мен се отваря  Grinning

# 155
Абе то и при мен се отваря, но не мога да смъкна нито един торент файл. Дава ми да смъквам нещо но е .part и не е торент файла.
Винаги, как успя да свалиш торента файла?

# 156
  • в сърцето на един мъж...
Мда, и при мен се получи с такова разширение newsm78

# 157
  • в Tara
na мен ми дава да свалям без проблем

# 158
  • The QC to be!!!
Кюбит и аз пробвах чрез проксито което Sesiliq даде  Hug нямам проблем, тегли  Grinning
Sesiliq    bouquet мнооооооооооооооооооооого благодаря  Hug

# 159
  • в шоки-land
от сайта на Sesiliq мога да свалям само някои....

Мдаа, във фейсбук в сайта на замунда, пише, че режат прокситата и че вероятно изобщо няма да има чужбински трафик Confused

е, това вече съвсем ме разби Cry....

# 160
На мен днес ми пратиха торент от замунда и си го свалих без проблем  Peace

# 161
Ами не знам...както винаги. Ползвам mTorrent 1.8.2, ако има значение. И файловете са си наред.

# 162
  • в шоки-land
успявам да свалям, но сайта изглежда много странно  Rolling Eyes, имам предвид началната страница на торентите...

# 163
  • На бял кон в Pierrefonds
Абе то и при мен се отваря, но не мога да смъкна нито един торент файл. Дава ми да смъквам нещо но е .part и не е торент файла.

И при мен се свали файла torrent.part, просто ръчно изтрих частта part и оставих само разширение torrent, което си е нормалното ръзширение и тегленето започна.

От скоростта ми падна шапката. Никога не съм достигала такава скорост при директно теглене от замунда. Просто невероятно.

# 164
А само на мен ли не ми се отваря арената днес? До вчера нямах проблеми.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт