Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
Да не вземе само да му хареса.  hahaha
Изчезвам за вико,че времето е яко.

# 211
Иве, ето снимки:
http://juli2007.snimka.bg/baby/eva-rojden-den-i-krustene.393659.15978236
 Hug
И аз тръгвам за Ева  Peace

# 212
  • София
Ако му хареса ще трябва да мине психо тест и очен.
Моите още спят не смея да ги събудя че ....... Twisted Evil стиснете едни палци истерията да му е от лекарството.Пъпо е ама знаете ли не ме е било страх от никой до сега а това човече ме прави крива

# 213
  • Варна
Аз се побърках нещо явно.Не съм на себе си.Лекарката изписа антобиотик- аугментин за грипа. И аз го купих. Сега стоя и го гледам все едно ще ми каже нещо и се чудя- да го давам ли, не ли.От толкова много информация изпуших  WhistlingТози грип с антибиотик ли се лекува- вирус ли, бактерия ли е?Не съм в час определено. Rolling EyesМилко вика давай го да не станат усложнения и аз пак стоя и гледам тъпо. Мими/Томасе/ ти даваш ли нещо или само температуропонижаващи?Май съм луда. Ако не беше тъжно сигурно може и да мине за смешно  Confused

# 214
  • София
иве, горе долу по снимките ми се струва че куклите са същите, макар да не ги виждам много ясно. ще пусна и аз снимки, като се докопам до нас Simple Smile но дори и да не е баш същото и тези са доста сполучливи. макар че пак казвам стефанито не ме изкефи много. на тази в магазина имаше и някаква лента да й придържа косата и може заради нея да не ми е харесала, лентата се маха.

вилма, аз в този случай бих дала АБ. ЛМ Peace да се оправяте скоро! Hug

вики, в темата има много големи маниаци, това не означава че ти си "по-малко" Simple Smile важното е да ти хареса и да те зареди да кажем. на мен ми е много добре определено. нямам против и многото инфо, успявам даже да ги догоня с нещата които пускат.
в интерес на истината от филма (здрача) най-много бела и алис ми приличат на екранните си образи, останалите малко по-различно си ги представях, но общо взето в момента съм "свикнала" с тях. аз прочетох и втората и довечера почвам с третата, много ми е краста да ги изчета, а и си ги препрочитам на места (когато имам време). ицо е също зарибен, чак не ми се вярва защото си е някак по-романтично за жени като че ли като аудитория, ама ето на. Wink

аз между другото сигурно от 1 година не съм ходила в джъмбо, далече ми е а и ми е винаги яко лудница там....вярно че има много голям избор и прилични цени, но на цена лудница + далече просто не ми е фаворит Rolling Eyes

# 215
Иве,ей този е сериала
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=The+vampire+di … =0&incldead=1
Почвай го,имаш 9 серии бонус.
Хриси,мерси за линка!
Вилма,дано се оправите бързо и се размине малката!  Hug
Аз имам кукли и на Стефани и на Спортакус още от морето,има ги снимани в снимка бг. в мойте морски снимки,излязоха здрави.

# 216
  • София
ау яна безобразна си с тоя аватар Simple Smile
супер е
аз не знам какво правя, но явно не го правя добре и не мога да си сложа този който искам  Blush имам нужда от хелп ако на някой му се занимава да го намали, колкото е твоя, че да си го сложа. Praynig Praynig Praynig

# 217
  • София
Яна иска ми регистрация,кажи кой е и по коя го дават?
Станаха ужасен е пак явно не е от лекарството  Cry

# 218
  • На края на вселената!
http://www.imdb.com/title/tt1405406/
това е сериала, ако не бъркам, Иве  Peace

# 219
  • София
Вилма, на мен не ми звучи никак разумно грип (вирус) да се лекува с антибиотик. АБ са за бактерии, каквото грипът не е. Не съм лекар все пак. Ако имаш възможност потърси второ лекарско мнение. Не знам и как стои въпросът с прерастването на грипа в бактериална инфекция, но затова може би е необходимо изследване, за да се знае, че е така. Представям си колко ти е трудно Sad

# 220
  • sf
Аз си го представям така- дори и грип да е, ако не мине само с обикновени лекарства за 4-5 дни и все още има Т, значи нещо се е усложнило и трябва вече АБ.

# 221
Вилма ,изцяло подкрепям мнението на Вики  PeaceНадявам се да ви мине колкото се може по бързо  Hug
Иве , в Капитан Кук хапнахме сьомга в терияки сос ,много е вкусно   Grinning

# 222
Ехо!
Мими, ти си номер едно. Поздравления за твоята оправност  bouquet
Вилма, и аз бих изчакала с антибиотика. Ти най- добре ще прецениш  Hug
Иве, поздравления за чувството ти за хумор. Напоследък много ме разсмиваш Laughing
Леле, като ви слушам как дечицата ви гледат филми. Дели не гледа нито един. Само от време на време Ласи.
Днес почти целият ден изкарахме навън. Вечерта беше като лятна. Стояхме до 7 навън. Сега съм на гости на майка.
Имам още два дни глад и след това пет дни захранване. Свалих 3 кг до тук. Не исках да свалям, но установих, че сега повече се харесвам- 47 кг. Иначе на доста неща ми подейства оздравяващо. В петък отиваме за уикенда на Банско. За съжаление няма да мога да се възползвам от банските вкусотии.

# 223
  • Варна
Поспах един час и вече се осъзнах- не съм луда просто съм крива  Wink
Взехме решение с мъжо и то е , че никак не ни се чака да видим ще има или няма да има усложнения/щото вече ни бръмнаха ушите от тези усложнения/.В друг случай при равни условия можеби ще мисля по-трезво.Дано не съм прозвучала като върл противник на антибиотиците- напротив, мисля си, че дадени на място ползата е много по-голяма от вредата им. Просто ми липсваха аргументи днес от страна на лекарката.Благодаря ви за съветите  Hug

# 224
Много прегръдки на болничките  Hug

Един вирусолог говори миналата седмица, че свинският грип не трябва да се лекува с антибиотици, а с риленца и тимафлу (което е доказано токсично), не искам да те обърквам, просто споделям. В подобна ситуация, аз бих била подложена на огромен натиск от страна на мъжа ми да дам антибиотик, сигурна съм в това, той тази вечер за първи път чу, че антибиотиците лекуват бактериални, а не вирусни инфекции, иначе още миналата седмица за задната хрема ме караше профилактичнто да даваме Confused

Ками, активната кашлица е влажната, с отделяне на секрет. На Никола му беше такава, сега му е все едно нещо го дразни на гърлото.

Иве, този път не съм се консултирала с хомеопата, само с традиционалисти лекари Simple Smile

Янче, браво за аватара, ако намеря снимка, ще кача  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт