Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ами Марти 5-7 дни след спиране на сиропа прокашлят както казваш един двапъти,споко не го води ще отшуми.
Мими мерси ей това ще ми свърши работа

# 241
  • sf
Аууу ако ви кажа колко съм бяснаааа
Развали ми се нещо по колата, отдолу, за заваряване е, подозирам,че майстора си е оставил ръцете. както и да е, де, мъжо замина за Ботевград да я оправят.
И аз следобяд трябва да прибера децата + едно на една приятелка с неговата кола, която съм карала към 10мин само, но е много гадна  ooooh! Сега обмисялм варианта да ходим пеша, а той ми се смее и вика"не се излагай"  Crossing Arms

# 242
  • София
Абе качвай се и карай неговата кво ти пука нали не е твоя  Joy.Това е по добри вариант от колкото една луда с 3 деца

# 243
  • sf
 Joy Да,ама ако я счупя ще ми вземе мойта и пак пеша  hahaha

Има ли някой запознат със имотните деления между роднини? Към каквъ трябва да се обърна за консултация- нотариус или адвокат?

# 244
  • София
Привет.

BOOTY, дано се размине вече на Преско и при Нелия да нямате проблеми. Аз обикновено чакам 3, 4 дни с температура /случвало се е и 5/ и тогава прилагам АБ. Но ако преди седмица са били болни, тогава още на втория ден бих дала АБ.

И аз бях планирала да отскоча до Произведено в България, но по традиция децата боледуват около изложението. Confused Трябва да купя яке на Виктор.
Сутринта отметнах и прегледа при АГ. Положението не е розово - и двата варианта са ми неприложими към момента. Rolling Eyes
Вече не гледам филми или казано по-точно не остава време и за това.  Най-много да хвана по половин час от тук от там. Не е добре така. Confused

# 245
  • Варна
За съжаление и на Нелия не и се размина  Sad.Майка се обади сега и каза, че е с 38.4 Т и чакам да ми я доведат, че като си е при мен съм по-спокойна.Явно е много прилепчиво, ама няма и как спят заедно в една стая.От миналогодишната варицела не ми се беше случвало да се заразяват един от друг  ConfusedТрябва да свиквам  Rolling Eyes
Има ли някой запознат със имотните деления между роднини? Към каквъ трябва да се обърна за консултация- нотариус или адвокат?
Зависи какво е точно.Зависи и това което ще делят дали е с общ нотариален акт.Не съм много запозната, но нашите в момента водят дело за делба с близки на обща земя/да си отделят тяхната част/ и се обърнаха към адвокат.

ПП преди малко чувам Преслав да обяснява на баба си по телефона, че вчера имал висока Т- 78.3  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:34 от BOOTY

# 246
Бути,мн.  неприятно. Дано бързо се правят дечицата.
Марти, Дели сле сегашното му боледуване имаше хрема и лека кашлица около 10 дни след като му размина. Аз не съм се притеснявала. Винаги е било така.
Дели заспа, чудя се дали да не се метна при него Blush
Навън си е пролет. Жалко, че точно по това време винаги сме си у дома за следобедния сън.

# 247

Зависи за какво точно, да повторя и аз. И двамата няма да те върнат, но ако е по общ въпроса или пък ще се налага да се води дело ( за делба например или за уточняване на точни граници)- адвокат.

# 248
  • sf
Мъжо се прибра, няма да се налага да му карам колата. По тоя случай ще ходя да спретна един сладкиш.
Става дума за прехвърляне на дял. Няма свади.

# 249
Значи нотариус.

# 250
да, Вики, нотариус  Peace

Вилма  Hug Hug Hug

Ами няма да се притеснявам тогава, мислех си да не стане хронична, ама няма да си мисля повече

момичета, знаете ли къде мога да гледам такъв е животът Шейново, гугъл не помага

# 251
  • София
Марти нещо конкретно ли ще гледаш в сериите или...?В сайта на бтв или в арена

# 252
няма Sad искам да си ги изгледам отново, много добре ми действаха преди тези серийки. Иве, ако още не ти приема регистрацията, пиши, ще ти дам моето ПИ и пас в замунда

# 253
  • София
Марти а мен ми действаше депресивно и много ревях,но щом се чвстваш добре ще потърся да ти помогна

# 254
Добър ден  Hug
Вилма   Hug Hug
Марти мисля, че ги имаше преди в нетерата сериите  Peace
Аз съм си вкъщи до края на седмицата с Ина - с настинка е, за щастие не е грип  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт