Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Иве, дай линк на тези които се прибират в стената  Praynig позамислих се за двуетажните, в интерес на истината ги правят с много малки прегради, все едно няма, аз затова мисля за допълнителна. А Никола каквото и да си мисли, няма да спи на горното още 2-3 години

# 451
А като сме се развихрили за покупки-някой знае ли откъде мога д акупя хубав костюм на спайдърмен?И на принцеса,ама да не са над 50лв.  newsm78

# 452
на принцеса има в каталога на метро, ако не бъркам към 40 лв беше. Спайдърмен гледах някъде, като се сетя ще пиша...това за РД ли?

ПС-дали не беше в Маркс енд Спенсър newsm78 Дели има такъв, Бубето може да помогне

# 453
  • София
Марти не ми работи линка с леглата,иначе в градината където Хриси води Никсъна имат страхотни можеш да ги видиш Арлекино май беше на снимка.Добър дърводелец ще ги направи,аз така съм решила

# 454
  • Бургас
Такаааа, мерси за стиснатите палци - резултата е 6. Учудена съм от себе си, честно да си призная този път направо съм изумена, още повече че теста беше супер гаден.

Иве няма да ти пиша на лични - мързи ме. Ще го пакетирам скришно и ти го пускам по пощата, като им омръзне на твоите след половин година ми го пращаш обратно. Ако не им омръзне ще ми пратиш каквото им е омръзнало  Joy

Ивчо много си играе с коли. В къщи мога да направя автопарк и авио база в едно. По земята циркулират само коли и самолети  ooooh! Сега в главата му е непрекъснато влака. Така че влак ще се купува. Ама не искам от тези с батериите че ще хвана сама вече пътя за лудницата. Crazy

По въпроса с леглата, мераклийка съм на тези в стената, ама като няма място така е - гледам икономията. На баткото бяхме направили едно легло ето този модел готово изглеждаше така. С малко корекции вместо бюро може да се остави място за ново легло, също и да се направи малко по-високо и може да се докара до всеки вкус.  Peace

# 455
  • София
който искаше линк за коли легла, пускам линк на едно което е почти същото като леглото което на коки кръстницата купи за сина си и е много доволна. там го имало, в линка пишело къде, взех го от нея директно не съм го гледала. имали магазин на раковска и в аско деница.
http://www.novdombg.com/pics/Copy%20of%2062AW4465.jpg
струва към 500 лева някъде.
 Peace

ели честито, то беше ясно  Laughing  bouquet

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:36 от elpet

# 456
Много писали, много нещо  Mr. Green
В Лабиринт гледах такива легла - коли, но беше пролетта  newsm78
Не мога да ви изчета  Sunglasses
Ками всички бяхме в К-л
И тази седмица пак ще ходим  ooooh!
Та какво стана за срещата и Коледното парти  Mr. Green
Мерси за идеите за подаръка за племенницата  и си мислех за някаква енциклопедия, ще разгледам и ще потърся
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 457
Янче, виж това легло

Ели, браво за изпита, не сме се съмнявали.   Simple SmileИмали ли сте инциденти с това по-високо легло? Гледам още малко сайтове и се хващам да проектирам

# 458
  • Бургас
Не не сме имали ама баткото беше вече голям де, на цели 7 години. Обаче винаги може да се проектира добра преграда.
Брат ми купиха на племенника ми това легло с пързалката http://www.cilek.com.tr/english/seri_detay.aspx?seriID=6 да ти кажа много е хубаво. А малкия беше някъде колкото нашите деца сега. Доколкото разбрах има възможност да се сложи допълнително легло отдолу. Леглото изглежда така както го виждаш на снимката. В подписа ми някъде даже има снимки тримата бандити като играят върху него. http://elitosb.multiply.com/photos/album/9/9#photo=52

Дописвам - кирова Сашко е голям сладур  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:47 от шушоната

# 459
привет!
ками,обещавам тези дни да кача снимки на госпожиците
Ели, честито!
при нас утре ще снимат от размяна на съпруги,а как мразя да ме снимат
гледам легла обсъждате,Дани и Цвети спят на ъглови легла

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:47 от dess76

# 460
  • София
Аз не се претеснявам като спят че ще паднат,ами като се играе,лм.

# 461
  • sf
dess76, вие ли ще участвате?
Как деликатно го вмъкна.. да кажеш после кога ще ви дават,че аз иначе не го гледам.

# 462
не,не сме ние,едни колеги и утре новата съпруга ще работи при нас, много ми е интересно от цялата седмица какво ще дадат като снимки

# 463
На моята братовчедка момчетата спят на двуетажно легло, голямият горе, на 11 год е ,малкият на 3.5 спи отдолу.На мен ми харесва и като визия двуетажното и като идея за повече място за игра.
Докато сготвя и изчистя вкъщи Ева изяде 1кг мандарини  Shocked, като видях пребледнях, сега сигурно цяла нощ ще иска да седи на гърнето  ooooh!
Това с ряпата нещо май не ми се получава, направих две "купички" едната с мед ,другата с пудра захар, ама нещо не пуска много сок.Досега съм събрала 4 чаени лъжички, които дадох на Ева.Аз дълбая и стават голями дупки, широки, така ли се прави?Или само малка дупчица ,но дълбока  newsm78
Ели ,честито   bouquetБях сигурна в теб  GrinningНаправо завиждам на тези ,които успяват и да четат заедно с отглеждането на дете, в случая дори деца  smile3501

# 464
  • София,
Привет момичета и аз ви попрочитам отвреме навреме  Peace
Ели честито за изпита, аз съм в сряда сутринта рано на поредното контролно и уж чета. Утре ще разбера резултата от предишното.
ТОва легло с колата е много яко, аз съм виждала подобно в Деницата, а и в Айко мисля скоро или може би в Явора.  Peace Аз хъресвам също тези двуетажните, но нестават за моите деца Embarassed  Ицо ще падне отгоре със сигурност.
 Peace
Отивам да чета  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт