Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 213
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз не искам с деца.Голяма коледна среща по женски в бара,искам Laughing

# 61
еее хайде и с деца да има  Laughing Praynig, миналата година беше много хубаво Grinning
Мими радвам се, че се оправяш вече  Hug.Мерси за инфото   bouquet
Сега бързам да изчистя вкъщи, да свърша работата си и да се пошматкам по магазините, търся си пола- дълга ,дънкова.
Ева отиде на градина, много плака милата сутринта  Sad
Яна ,дай прическата  Grinning

# 62
  • sf
Ками, а кажи като си намериш пола,че и аз искам. И питай моля те, дали има и за тежкотоварни  Joy

# 63
Ками, а кажи като си намериш пола,че и аз искам. И питай моля те, дали има и за тежкотоварни  Joy

Peace

# 64
  • София
На бързичко, черпя виртуално  newsm38 /тук си представете любимата торта/ - Гого става на 6 години. Да ми е жив и здрав, другите неща ще преборим. Simple Smile

# 65
Ува, да ти е жив и здрав Гого   bouquet Весел празник!
Това с фризьора май е заразно, защото тази вечер е мой ред  Flutter

# 66
  • София
цоооп троп ама по-тежко си го представете защото...
иве имах среща с една приятелка снощи и безобразничихме първо в оливс а после в 2 бара и осъмнах чак към 2 в нас и днес съм малко как да кажа ето така Tired изобщо не достигнах до книгата за мой срам , но просто нямах сила и заспах като талпа. Rolling Eyes но пък се нагнетох с информация снимки и клипове в темата за здрач и снощното изкарване в лондон.  Laughing
ува, да ти е жив и здрав гого, ама много много здрав и много късметлия!  bouquet
хриси, на дан браун ли ти казаха че е 40 лева? може би на английски знам ли, но вчера специално питах в сиелата заради една колежка която иска да си я купи и ми казаха 20 лева  Thinking
ками, ако ти се разкарва, дълги дънкови имаше в бенетона в мола на стамболийски, за друго място в момента не се сещам newsm78
янче честито фризур, дай снимки не се стискай.  Hug

# 67
uva_uva - това е за теб  Hug
Честит празник вкъщи. Да ти е здрав рожденика и много да ти помага и да ви носи радост  newsm59 newsm38
и аз искам среща и с деца и без  bowuu ама съм нахална а Wink
Много искам да видя "наборчетата", но ида си пийна с вас в женска компания е страхотно преживяване за мен  Hug  bouquet
Яна и аз искам да те видя - давай снимки
/а пък аз все забравям да ти изпратя  Embarassed Embarassed Embarassed/
Хриси  Hug виртуална подкрепа  Hug

# 68
  • София
ОООО Ели,не се оплаквай от хубавини!
Ува да ти е жив и здрав рожденика   bouquet
Яна дай снимки бре.
Ради си удари крачето в дивана и покуцва,казва че пръстите го болят,не са подути движи ги.Дано му мине след спането.

# 69
Честит рожден ден на Гого!Много здраве и сила!Ува,весел празник!   bouquet
Снимки,ама няма кой да ме снима!Тая седмица съм много самотна и болна, и мъжът сърдит.Ще накарам Надина довечера да ме снима освен.
За партито аз много бих искала да си направим като миналата година с маскировка и дядо Коледа.Ясно е,че сезонът е такъв,но мисля че ще се съберем или поне се надявам.А женската среща няма да ни избяга,споко!Ама аз сега разбрах,че в петък в бялото на Корнера правели диджей парти и ние си тръгнахме точно като почна купона.  Close
Мисля да питам в един клуб до нас и в Мики Маус за партито.Друг ако може да съдейства нека си каже,моля!

# 70
  • София
А аз как ще дойда сама с двамата?!Не ме бройте иначе искам и аз ДК да го видят

# 71
Може и с татковците на партито Иве!  Mr. Green

# 72
  • София
Сутрин е на работа,вие точно тогава ще го направите а и ако няма друг баща няма да дойде

# 73
Мисля уикенда да го направим като предния път,тогава имаше доста татковци.Има си редовни бащи-Емо на Хриси,Ицо на Ели и др.

# 74
  • sf
И аз викам да е уикенда,че с тия работещи мамми нема как.
Обаче трябва да се действа,да се запазва дата,че като гледам вече са почнали.

Общи условия

Активация на акаунт