111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 485
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Хляб и зрелища и покупки без сейлс такс.  ooooh! Бенс, и аз съм като теб.
И ние кротко ще си гледаме кефа с приятели по домашному.

# 436
ЧРД на Пети! Бъди здрава!

Блек фрайдей, меко казано ненавижда, мразя, гади ми се и т.н. и т.н. от този ден и в какво си го превръщат сами, и как си го поощряват и изобщо... Sick

# 437
Ники аз имам същия проблем. Наложи се да ида до работата за 4 часа и настана революция у дома. Хапнал беше малко, но като се прибрах се наведох над него да го целуна и той полудя, готов да ме изяде с дрехите. Не можах да го отлепя доста дълго време, че повърна даже след това- преяло диване.
Ще трябва да свикнат.....капитализъм.

Тенксгивинг е на грандма любимия празник, както и Коледа. Готвене и всичко е нейна грижа. Преди помагах, но тази година ще оставя помощта на другите две снахи  Wink. Аз по пантофи ще прескоча в тях, тъй като сме некст доор.

Никога не съм ходила на пазар на Черен Петък. Голяма лудница, не е за мен.

Пети ЧРД!!! newsm59 Жива и здрава!!!

# 438
  • Boston, MA
Добре, че не зависи само от вас американската икономика начи.  Mr. Green Живи за оплакване ще сме тогава.

# 439
Добре, че не зависи само от вас американската икономика начи.  Mr. Green Живи за оплакване ще сме тогава.
от нас ако зависеше=всички вкупом,с бялото чаршафче,нали знаете къде..
Аз вече и без блек петък не мога да ходя по магазини,ужасно се отегчавам и дразня,от 3 седмици дояждаме хладилника по този повод,пак...пусто няма приично онлайн гросери при нас..

# 440
Добре, че не зависи само от вас американската икономика начи.  Mr. Green Живи за оплакване ще сме тогава.

аз малко ли съпортвам икономиката през останалата 4аст от годината Mr. Green нека другите сега, аз оби4ам на спокойствие..

Ванхорн-чеHug

# 441
Така и не разбрах какъв е келепирът от черния петък, освен човек да се сдобие с някоя непотребна вещ, на ужким по-ниска цена.

виж 1-2 години в Америка и бързо си схванала 'този момент'. Като гледам тълпите на блак фрайдей чини ми се някои хора и лайфтайм не им стига да стигнат до извода в цитата.

Пети, ЧРД! на патерици   bouquet

Честит да бъде и Марти на Биси! Да ти е здрав, усмихнат, умен и обичлив   bouquet

# 442
  • САЩ
А опашките след това които стават пред кастъмър сервиз за връщане на накупените боклуци?  ooooh!

# 443
Момичета, подкрепете протеста срещу насилието на родилки в българските болници. Подпишете виртуално протестната нота.
http://nenanasilieto.wordpress.com/

# 444
Благодаря на всички за пожеланията.  bouquet

# 445
Много благодаря на всички за съветите   bouquet
Мишолина, такъв вид шише вчера изварих и пробвах и тя изпи 50 мл зорлем. (смее ми се и гука. мисли, че си играем  Tired ).
Бубка, ако яде последно в 10 часа, следващото хранене е в 4 сутринта, ако заспи в 8, следващото в 2. Но си права, че яде много дълго през нощта (а аз тогава точно преливам). Не се бях замисляла над това.
В книгите пише да се пробва да се храни по едно и също време, на едно и също място... Тренираме от сега.

Бубка и Вики, забравих да ти пиша преди - за дрехите и съхраняване пробвайте торби за вакуумиране. Пестя място с тях от зимните дрехи и одеала. Не съм имала проблем с петна или кофти миризма.

Честит рожден ден на Марти! Да е здрав и палав Simple Smile

# 446
ЧРД на Марти Simple Smile
Здрав, усмихнат, приказлив и гушкав!

# 447
  • САЩ
Честит рожден ден на Марти! Нека е здрав и да радва мама и тате!  newsm59  bigdance2

# 448
ЧРД Марти здрав, палав и щастлив да растеш! newsm59

# 449
Честит рожден ден на Марти и Pety...живи, здрави и много усмихнати....  bouquet
като ви слушам за черния петък и имам чувството, че не съм от таз земя-аз пък обожавам да пазарувам и тълпите грам не ми пречет, че и опашките също... Joyи да кажеш да обичам да купувам само парцалки-ми не, всякакво пазаруване ми доставя удоволствие,винаги, навсякъде....само пари да има за харчене. Whistling
Миналата година си купих много хубави ботуши-бях си ги набелязала и ги взех с отстъпка.Та съм доволна от черния петък-тази година мисля да отида, но не в 5 сутринта, а към 10h, че съм харесала разни подаръци на сестра ми и ако ги взема на намаление ще мога да и купя повече...та така... Grinning

Въпрос: мацки кажете магазини, от които мога да си купя дрехи за работа " business облекло" възможно най-малки размери, че гледах в JCPenny и всичко ми висеше?Купих си от тинейджърските, но искам по-хубави и не баснословно скъпи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт