111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Нито вън, нито вътре сме украсили. Утре. И подаръци нямаме.

Пак детскоградински въпрос от мен - кога и как се подаряват коледните подаръци на учителите?

# 676
Ми то и аз нямам какво да кажа, но да помогна с писането на темата...Laughing
Аз вече съм украсила навсякъде-само остана мъжа ми да докачи лампичките на една част от къщата, където е много високо и ме хвана страх да се катеря...
Иначе да ви споделя-за първа година участвам в разменянето на картички между съфорумки и съм очарована-страхотна идея.Камината ми вече прелива от картички, а аз се усещам, че нямам търпение всеки ден да се прибера и да отворя кутията.Заслужаваше си и средствата и усилията... Crazy
Момичета давайте снимки да ви видим украсата...аз искам да си снимам елхата със запалени лампички ама нещо не става хубаво като има светкавица. newsm78дайте съвет какво да направя-имам само един Никон S1 останал в къщи, че всички хубави апарати ги подарихме...
Ванхорн и аз на толкоз години станах и пак голям мерак имам за украси и лампички, та нормално и за твоите сладури...
Вики кажи как си?Малко остана и при теб...

# 677
# 678
Биз, аз лично давам на 24ти, като отида да си взема детето от градина. Миналата година някакви гифт карти размятах си спомням... Тази година идея си нямам, май пак така ще постъпя, де... Ще попитам шефката този път, обаче. Не го направих както трябва преди, май. Че те са уж две учителки на групата му, но когато отида да го взема следобяд, са с други... каша. Та ще се поинтересувам кои са, какво, що.. Ако са две за сутринта и две следобяд- уха... ще го мисля....

Т'ва щото е безценен, Кюбит... хохохо

# 679
Искам от този чадър с калинката, ама за големи  Crossing Arms

Samsonite имат такъв и за големи. Видях го това лято на една витрина в БГ...

# 680
Айдееее, Титина изкара работа на Клер.  Joy

Рит Тина по гз.  Flutter

# 681
Айдееее, Титина изкара работа на Клер.  Joy

Направо...
Аз съм хвърлила отдавна око на калинчестата серия на Самсонайт, но като че ли съм виждала само детски чадър.

# 682
И големи имаше, а и куфарчета със същата форма. Mr. Green

# 683
Кюбит, Тина, благодаря ви! Аз питам защото не мога да карам и ще ангажирам някой да ме транспортира, че половинката ми не може този ден и исках да знам горе-долу..а не ми е удобно да питам приятели да не се изтълкува погрешно, аз нямам против да остана колкото и да е дълго.

# 684
Танд, тогава колкото може да остане шофьора ти. Съжалявам за загубата.

# 685
  • Чикаго / София
Ние вчера украсихме част от къщата - разбирайте само елхата! Joy Останалата част - демек лампичките, си чакат реда в близко бъдеще.

Това с подаръците на учителките и на мен ми е малко мъгла. Миналата година, като неосъзнати още, не подарявахме нищо. Ама как да подарявам, като трябваше да давам карти на5 учителки! Сега поне са само 2 май, ако включвам и директорката. Вие на нея давате ли? Хич не го обичам този момент с подаръците на учителките! Rolling Eyes

ванхорн, браво на малкия, голям мъж ще стане!

Много съм зле с подаръците. Сега след РДто на Дени съвсем запекох. Ми тя получи толкова хубави подаръци, че не остана аз/ дядо Коледа какво да подарява/м! Thinking  Имам още малко да  време да мисля.

# 686
Ирка, можеш да им подариш билети за детски театър, мюзикъл или някакво друго подходящо представление.

# 687

Ще видя дали ще издържи през цялото време.  Моя колежка каза, че дъщеря и станала antsy миналата година. На колко години е твоето?

Пикси,малка е- на 3 годинки. Не вярвам да издържи.Ти какво мислиш-рано ли ни е за такова предствление? newsm78

# 688
Лятото мъжа ми заведе детето на кино и по средата на първата реклама казал all done и тръгнал да си ходи Laughing Heart Eyes
Много ми се иска да го заведа на коледно представление или мюзикъл, но май ще трябва да из4акам в нашият слу4ай поне да стане на 4.

Аз съм фен на мотив (дъждовни) капки - имам си 4аши и 4адър  Simple Smile

мики, като довърша украсите тази седмица ще ка4а снимки.

Т'ва щото е безценен, Кюбит... хохохо

тц, щото е безплатен Mr. Green
---
спомняте ли си едно време имаше едни прозра4ни 4адъри без дръжки, слагаха се като шапки на главата...голям ки4 бяха Crazy

# 689
Аз пък одобрявам подаръци за учителка ако съм доволна от работата и ,това е 1 начин и време през годината да се направи подобен жест без да изглежда странно. За пседвопрофесионалиста к обучава Ния мисля да подмина с широка крачка,но индийската дама на Стефан е великолепна и си заслужава жеста 300%.Ние сме много по дом.творчество у нас,децата са зарисували едни грамадни картички,та тях в самонаправен плик с украса с клончета+ гифт карта за добрите лели,за шоф.на автобуса-кукис в коледен тин Laughing

Общи условия

Активация на акаунт