Фукня ли сте?

• 3 416
  • 63
  •   1
Отговори
  • София
Не става въпрос за обикновенна фукня от типа,,Пък аз си имам.............. BlushНа-на-на,,А такава показна,за да демонстрирате благополучие,знания,умения.Да се надсмеете над някого,да се почувствате значими в нечии очи,да унизите някого съзнателно?Самореклама с цел изпъкване пред останалите.

# 1
Не.
Може би няма с какво да се фукам и за това.  Laughing

# 2
Па аз имам, ама не го правя. Ето, че се изфуках, де  Wink

# 3
  • София
Абсолютна фукня съм, да.

# 4
Понякога съвършенството крещи от всяка моя фибра  Laughing

Лигавя се. Не, не мисля че съм. Друг въпрос е, че понякога безпочвеното крещящо самочувствие на някои хора ме изнервя. И провокира лошото в мен.

# 5
Точно обратното.
Мога да се похваля, че умея чудесно да се излагам  Laughing
Ма то и това си е талант...

# 6
Не става въпрос за обикновенна фукня от типа,,Пък аз си имам.............. BlushНа-на-на,,А такава показна,за да демонстрирате благополучие,знания,умения.Да се надсмеете над някого,да се почувствате значими в нечии очи,да унизите някого съзнателно?Самореклама с цел изпъкване пред останалите.

Абсолютно съм способна да унизя някого съзнателно, при наличието на определени условия, разбира се.
Не го определям като фукня, защото, за да го направя, демонстрирайки знания и умения, то трябва да съм достатъчно самоуверена.  
И го правя съвсем целенасочено, за да се смята просто за някаква си фукня.

# 7
Понякога съвършенството крещи от всяка моя фибра  Laughing

Лигавя се. Не, не мисля че съм. Друг въпрос е, че понякога безпочвеното крещящо самочувствие на някои хора ме изнервя. И провокира лошото в мен.

И как преценяваш, че е безпочвено? Тук например. Щото тука съм те виждала провокирана..

# 8
Аз съм от първия тип фукня. Обичам да имам,
обичам да имам хубави неща.

Мразя хората,които се надсмиват над другите с
цел самореклама,като ги унижават.Това си е вид
гавра.За жалост такива лоши хора се срещат все  
по-често.

# 9
  • София
Понякога. Ако някой много ме издразни с простотия, ми харесва да му покажа колко е тъп. Но понеже гледам да не се дразня излишно, такива случаи са рядкост. Но пък според мен това не е фукня...просто някои хора си плачат да им покажеш къде им е мястото Confused

# 10
# 11
Категорично - не.  Naughty
Тежа си на мястото, ползвам се с уважението на колегите си и никога не бих си позволила да унижа някого, дори и той да ме настъпи. После не се чувствам комфортно. Много мразя такива хора. Истинска отврат са ми.  Sick

# 12
  • София
Нямам с кво да се фукам!

# 13
  • София
,,Фукам ,,може би не е най-точната дума,но може и тъй да се нарече в омекотен вариант.
Нямам с кво да се фукам!
Много хора нямат,ама виж какви приказки повсеместно.Аз това,Аз онова,всичко се казва за добро,съвет да се даде,добреоблечени думи с изчерпано съдържание,които някой преди мен е коментирал в суров вид.На ден срещам много такива хора.Дали се усещат?Насаме в смисъл newsm78
Самочувствието-с покритие или без е друга терца.Фукнята е нещо от сорта,,Давам вид на загрижен ,а отвътре Twisted Evil Mr. Green hahaha bowuu
И лицемерието няма такива краски.То е нещо в поведението,езика на тялото,изразните средства.Бе тънкана е.

# 14
Не бих унижила незаслужено никого, за да покажа превъзходството си над него.
А не виждам нищо лошо в демонстрацията на знания и умения...и в такъв смисъл, да фукня ( много отвратителна дума) съм!

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:06 от Le Soleil

Общи условия

Активация на акаунт