1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 108

• 29 577
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
МИЛИ МОМИЧЕТА  Hug  love001
благодаря за сърдечните поздрави и прекрасните пожелания  smile3525
страхотно ме трогнахте  Heart Eyes

Мари
, засрАми дЕтето, мари  Flushed Laughing

прекрасен ден   Nature Sunny newsm03

поздравче - клипчето е старо, но пък любимо Heart Eyes Hug Hug Hug

# 721
  • В центъра на България
     Момичета Вие сте неуморни. Докато започнахме новата тема и вече я свършваме. На всички момичета   за хубавите мигове, които прекарах пред компютъра с Вас. Не искам да споменавам имена защото ще пропусна някоя, а всички вие нови и стари генджаминки добринасяте с нещо
            МАГИЯТА  НА "1001 нощи"  ДА Е НЕПРЕХОДНА ! 

Много ми харесва, че всички Вие сте търсещи личности. Постоянно придобивате нови умения, усъвършенствате се в тези които умеете и най-вече всичко това го споделяте с нас. Трудно ми е да намеря най-подходящите думи за да изразя възхищението си.
      ЖЕЛАЯ ЕДИН УСМИХНАТ, СЛЪНЧЕВ И ЛЪЧЕЗАЛЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВАС.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 15:01 от bab4i

# 722
Здравеите момичета!аз съм от тези които само консумират вашите произведаения във форума-чета и се забавлявам ,за което БЛАГОДАРЯ от сърце!Гледала съм филма сигурно 20 пъти-заради което са ме взели на майтап в къщи.
Имам молба към вас-на предната страницаима клип на песента "САМОТА",но немога да я намеря /и не знам как/във форматсамо аудио за да я слушам в CD  в колата -може ли да ми помогнете ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 723
dimi02 знам какво вкъщи да те занасят постоянно заради слабостта ти към 1001 нощ.
Сега за клипа.  Vloader 2.7 е програма за теглене на клипове от Youtube, Vbox7 и още няколко сайта. http://blez.wordpress.com/2007/07/08/vloader-15/  от тук можеш да го изтеглиш. После копираш адреса на дадения клип, поставяш го и го пускаш да се тегли. От настройки можеш да избереш формата - AVI, 3PJ, Mp3 или FLV. Успех!

# 724
К'во става бе?!? Никой не пише, не коментира... Ние май заспахме newsm78 smile3524 newsm46 Sleeping

# 725

Общи условия

Активация на акаунт