32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 142 072
  • 860
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
СедеФка, да пишеш какво става с 18то.  Hug

# 301
Приеха ни в 32. Сега чакам да излезе разпределението по класове и датата но родителската среща.

# 302
Приеха ни в 32. Сега чакам да излезе разпределението по класове и датата но родителската среща.

И брат ми е приет в 32!  Peace Peace Може да са в един клас с детето Ви  Laughing Laughing Нищо не се знае :д

# 303
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
в понеделник бяхме на РД в 18-то, Мими е 1 е клас, японска паралелка, базата за японските паралелки ми хареса, запознахме се с учителката - г-жа Цветелина Радлева, някой дали може да сподели нещо за нея, мнения, ще съм много благодарна, може и на Лични

# 304
в понеделник бяхме на РД в 18-то, Мими е 1 е клас, японска паралелка, базата за японските паралелки ми хареса, запознахме се с учителката - г-жа Цветелина Радлева, някой дали може да сподели нещо за нея, мнения, ще съм много благодарна, може и на Лични

В първия момент разшифровах РД като рожден ден  Laughing и няколко минути седя и се пуля какъв РД в у-ще  Mr. Green...докато се сетя, че е родителска среща  Grinning .......ъъъъъ всъщност тогава трябваше да е РС....или аз нещо съвсем не съм в час?  Simple Smile

# 305
да, права си, извинявам се за грешката, и аз сега като си прочетох поста първо за рожден ден помислих, но ни се събраха доста напоследък и все разказвам на близки на РД на кого сме били, че накрая вече пръстите почнаха да пишат без директна команда от мозъка  Joy

# 306
да, права си, извинявам се за грешката, и аз сега като си прочетох поста първо за рожден ден помислих, но ни се събраха доста напоследък и все разказвам на близки на РД на кого сме били, че накрая вече пръстите почнаха да пишат без директна команда от мозъка  Joy
:javascript:void(0);35: Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 307
Това не е отчетна, Моля, личните разговори на ЛС!

# 308
Записах  вече, палавото Еми в първи клас, на 134то училище. 
Няма да познава никого там, но се надявам бързо да се адаптира, ако някой иска да се запознаем, ще се радвам Simple Smile

# 309
Здравейте мами,
и аз записах моята дъщеря в 32 и днес видях, че ще бъде в класа на г-жа Бойка Чакърова. Някои знае ли нещо за нея, като учител и като отношение с децата? Ще чакам с нетърпение мненията Ви Rolling Eyes

# 310
Здравейте мами,
и аз записах моята дъщеря в 32 и днес видях, че ще бъде в класа на г-жа Бойка Чакърова. Някои знае ли нещо за нея, като учител и като отношение с децата? Ще чакам с нетърпение мненията Ви Rolling Eyes

Къде видя? В сайта или в самото училище ?! Simple Smile

# 311
на сайта са качени децата разпределени по класове

# 312
Видях ... брат ми е в 1г клас - г-жа Маргаритка Кръстева.
Някой да знае нещо за нея .. как е като учител?! Simple Smile

# 313
Моето дете завърши 4 клас при Кръстева. Много е внимателна, много обича децата и като преподавател е много добра.

# 314
Моето дете завърши 4 клас при Кръстева. Много е внимателна, много обича децата и като преподавател е много добра.
Благодаря за мнението! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт