32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 055
  • 860
  •   1
Отговори
# 615
magarence_baby В страницата на 32-ро СОУ - www. school32.com отиваш най-долу,където със зелени букви пише - Прием 1-ви клас - влизаш там и четеш какъв е района -  улиците са написани Peace

# 616
18 СОУ е добър избор! (лично мнение) newsm10

# 617
запис от следващогодишен кандидат.

# 618
И аз като Амели.  Peace
Другата година дъщеря ми ще е първокласничка и вероятно ще кандидатстваме в тези три училища.
Искам да попитам какво означава да живееш в района - в смисъл как да го докажем. По лична карта само мъжа ми е регистриран на постоянния ни адрес в р-н Възраждане, а моята л.к. е за Кр.поляна. Трябва ли и аз да си сменя постоянния адрес по л.к.?
Втория ми въпрос е какво ще стане, ако не ни приемат в ните едно от трите уч-ща?
И третия - имам ли някакъв шанс, ако не спя пред училището две нощи подред?  Confused

# 619
И аз като Амели.  Peace
Другата година дъщеря ми ще е първокласничка и вероятно ще кандидатстваме в тези три училища.
Искам да попитам какво означава да живееш в района - в смисъл как да го докажем. По лична карта само мъжа ми е регистриран на постоянния ни адрес в р-н Възраждане, а моята л.к. е за Кр.поляна. Трябва ли и аз да си сменя постоянния адрес по л.к.?
Втория ми въпрос е какво ще стане, ако не ни приемат в ните едно от трите уч-ща?
И третия - имам ли някакъв шанс, ако не спя пред училището две нощи подред?  Confused
Привет, не е необходимо да си сменяш регистрацията. Ние нарочно оставихме така личните си карти, за да имаме възможност да кандидатстваме в различни училища. По отношение на "спането": ако се задълбочиш в коментарите по-назад, ще видиш, че това не помага. В 134 се влиза само с изпит, а от коментарите за прием в 18 и 32 си пролича, че там фактор е директорът.

# 620
  • Някъде на път....
..... В 134 се влиза само с изпит, а от коментарите за прием в 18 и 32 си пролича, че там фактор е директорът.
Абсолютно права си!  Peace

# 621
В 18 СОУ тази година за 2 клас няма осигурена занималня за всички желаещи. От целия випуск сформират само една група от трийсетина деца, останалите да се оправят. За мен това е голям минус.

# 622
Момичета, благодаря за отговорите!
А какво се случва, ако не приемат детето в нито едно от училищата, в които са подадени документи? Аз много се чудя за 134-то. В 18-то и 32-ро със сигурност ще подам молба.

# 623
Ами ако не те приемат,подаваш и в някое друго училище

# 624
А какво се случва, ако не приемат детето в нито едно от училищата, в които са подадени документи?
Да ви кажа, и аз се притеснявам много от този вариант. Затова съм избрала и 2 училища в квартала ми. иначе мисля да кандидатстваме в 18- то, а за 32- ро още се колебая.
Имам въпрос - някой знае ли как да намеря възможните учителки за първи клас за догодина? Опитах да се върна назад във форума, когато сегашните 4-класници са били първолаци, но информацията е много.
Ако някой знае кои са учителките за първи клас за 18-то, моля, нека помогне!

# 625
Според мен няма гаранция, че сегашните учителки на 4 клас, догодина ще се на 1. За една година може да напуснат, да се преместят и т.н.

# 626
А в 32-ро вече има занималня и в 3-ти клас.

# 627
*Nikita* , моето дете е в 32 СОУ, сега е в първи клас. На родителската среща останах с впечатлението, че занималня има само в първи клас, а за по-горни класове-няма,тъй като нямали база. Ако действително има занималня за втори и трети клас много ще се радвам, че иначе мислех да търся частна.

# 628
Според мен няма гаранция, че сегашните учителки на 4 клас, догодина ще се на 1. За една година може да напуснат, да се преместят и т.н.
Така е, разбира се, но иначе как да проверя евентуалните учителки Simple Smile?

# 629
  • София
Не съм абсолютно сигурна, но май и в 18 направиха занималня за 2 клас за всички деца, а не само една паралелка. Това, което виждам е че няколко госпожи извеждат към 16-17 ч. второкласници, в т.ч и една вероятно пенсионирана учителка, която така вика по децата.....(надявам се да замества някоя титуляр учителка, защото иначе горките деца)
Моята щерка е първи клас - засега съм доволна - освен от учебния процес, и от битовизмите - столът в който се хранят бил като "ресторант в хотел", в тоалетната имало "две лели, които след всяко дете влизат да почистят". Ако това наистина е така, като за не частно училище е повече от добре.

Общи условия

Активация на акаунт