32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 552
  • 860
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
аз нещо се издразних от администрацията като подавах документи в 32ро. Някаква тотално намусена и незаинтересована лелка, на която и беше крайно досадно да си комуникира с мен Sad А и по коридорите беше пълно  с малки и големи деца. Не са ли отделени по някакъв начин малките? Засега се моля на Бога да ни приемат в 134то, че се оказа и че господинът ни по шах има кръжок там Simple Smile

# 781
Здравейте,
аз нещо се издразних от администрацията като подавах документи в 32ро. Някаква тотално намусена и незаинтересована лелка, на която и беше крайно досадно да си комуникира с мен Sad А и по коридорите беше пълно  с малки и големи деца. Не са ли отделени по някакъв начин малките? Засега се моля на Бога да ни приемат в 134то, че се оказа и че господинът ни по шах има кръжок там Simple Smile

По принцип са отделени, да - в различни крила са.

# 782
  • Вече на светло в София
В 32-ро малките са отделени. До 4-клас се ползва входа откъм Христо Ботев и коридора е отделен  от големите. От 1-4 клас децата излизаха в междучасие с госпожата. Не е имало никакви неприятности с големите

# 783
 Mama na Misho, моля за сравнение влезте през междучасие и кои и да е училище,за да добиете представа ,че разлика няма.
Специално в 32-ро началният курс е отделен с врати,които се заключват.Така,че гимназията и прогимназията нямат допирни точки с началния курс.Разбира се столът е за всички и във входното фоайе може да срещнете от всички класове-все пак от там се влиза и излиза.

# 784
  • София
Здравейте  Hug
Искам да попитам, сред вас да има мама на дете в V г клас от 18 СОУ  Hug

# 785
Здравейте  Hug
Искам да попитам, сред вас да има мама на дете в V г клас от 18 СОУ  Hug

Г немската паралелка ли беше?
До миналата година хлапето беше в нея от - 1-ви до 4-ти клас и имам наблюдения.
Но мама не съм...

# 786
Благодаря за отговорите, успокоихте ме  Hug

# 787
  • София
Здравейте  Hug
Искам да попитам, сред вас да има мама на дете в V г клас от 18 СОУ  Hug

Г немската паралелка ли беше?
До миналата година хлапето беше в нея от - 1-ви до 4-ти клас и имам наблюдения.
Но мама не съм...

Да, немската паралелка ....
От днес синът ми е в 18 СОУ, искаше ми се някоя мама/тати, с които да мога да контактувам /ненатрапчиво и обсебващо  Laughing/, не познавам нито един родител и нито едно детенце .... а синът ми не е от най-разговорливите ...  Hug

# 788
От днес синът ми е в 18 СОУ, искаше ми се някоя мама/тати, с които да мога да контактувам /ненатрапчиво и обсебващо  Laughing/, не познавам нито един родител и нито едно детенце .... а синът ми не е от най-разговорливите ...  Hug

Чудесен е класа, почти без изключения. Добри и възпитани деца. Ще останете доволни, освен ако нещо не се е променило рязко за последната година.

# 789
  • София

Чудесен е класа, почти без изключения. Добри и възпитани деца. Ще останете доволни, освен ако нещо не се е променило рязко за последната година.

Благодаря  Hug това беше и моето първо впечатление, приеха сина ми много топло и радушно  Hug

# 790
Благодаря  Hug това беше и моето първо впечатление, приеха сина ми много топло и радушно  Hug

Имам някъде мейлите на Левтеров, НикиШ, Велизара, ще ги изровя и ще ти ги пратя да си поддържате връзка.
Мисля, че целият клас се запази след 4-ти кас, само моето дете се премести и може би Мария.

# 791
  • София
Имам питане за 32-ро училище - при подаване на документи за кандидатстване за 1ви клас прилага ли се попълнена анкетна карта...направи ми впечатление, че на страницата на училището освен заявлението има и бланка за анкетна карта.

# 792
  • София
Да, подава се и анкетната карта.

# 793
На нас не ни искаха попълнена анкетна карта когато подавахме документите- нито на някой друг а бяхме към 10 души.

# 794
  • София
Ами то и на мен не са ми я искали специално, нито са ми разглеждали документите един по един. Тя просто си влиза в набора от документи за кандидатстване, които са посочили на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт