Муковисцидоза

• 124 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Само в София Айнурче. Една част от хората ще участват в предаването на Гала в петък от 9и 30, другата част ще бъдат пред парламента, което ако се случи ще бъде едно хубаво събитие. Живот и здраве всички,които сме решили да тръгнем да стигнем до София, че с тези грипове, не знам , вчера имах малко температура, дано до утре да съм добре...

# 31
Здравейте и от мен.Едвам се дотътрих до компиутъра да ви напиша че за голямо съжаление няма да мога да участвам в предаването нито да дойда до Софиа.Звъннах и казах на моята позната да не ме броят ще поканят друг на моето място но незнам кой.Нищо не ми каза те сами си избирали кой да учасва и тя не е запозната.И да кажа защо естествено няма да присъствам.Тръшнала съм се на леглото и ми е много лошо,със ужасна хрема съм,сърбят ме очите и ми сълзят постоянно,имам и главоболие ужасно и всичко ми е схванато.Незнам сега кой кой ще гледа.Със маска съм.Дано само се моля да не е св.грип или да не разболея децата че тогава вече незнам какво ще правя.Пия фервекс и някакви капки Ципросепт ми казаха 3 пъти по 15к.Даже и в носа ги слагам като ги разтварям в преварена вода,така ми казаха.Утре ако съм така отивам и на лекар.Някой ако знае още нещо което мога да пия и да ми помогне моля да ми кажете.Косата ми е настръхнала вече.Едвам опазих Стефан и какво накрая да се тръшна аз и да го закача и него.Много съм притеснена,реве ми се направо.

# 32
За сега поне температура нямам и не кашлям дано и да не започвам.

# 33
Диде, и аз бях като тебе. За съжаление аз не можах да опазя децата, и тях ги заразих. Тръшнаха се и двамата. Аз също ходех в къщи с маска, в кухнята си седях, там си спах, не ги пусках да излизат от спалнята, аз влизах само да им занеса да хапнат, и така.... но пак ги хвана. Така че, ако им е писано, ще ги хване. Няма ли при кого да ги заведеш, да не са при тебе? И аз отначало нямах температур, но после...
Пожелавам ти бързо оздравяване и отиди на лекар  Hug Heart Eyes

# 34
Оф Дидкаааа, много лошо. И мен вчера ме завъртя нещо такова, главоболие, повдигане и температура дори вдигнах, херписи ми излязоха, ама вечерта се напарих хубаво с горещи напитки, назобах се с много лук и чесън...та днес съм Уж по-добре, ама не знам.
Вземи си ексбиритокс-ен и много вит.Ц.

# 35
Ани, да се оправяш и ти бързо  Hug
Момичета, защо не отидете на лекар. Аз като водих децата, безплатно им дадоха ТАМИФЛУ. Знам че се започва в началото на грипа още, видях че е и много скъпо  Rolling Eyes

# 36
А не Айнурке, имам панически страх от болнични кабинети, особено в това грипно време

# 37
  • Варна
Здравейте  Hug
Току що оставих Виолка в Терапията на 10 ет. Няма свободни легла и ще бъде на кушетка, поне днес  ooooh! Още е с темп., след 1 седмица на Сумамед и 10 дни на Тами незнам какво си  Whistling....... (Ани благодаря ти   bouquet, каквото й кажеш това пие).  Ами това е, дано живне по скоро  Praynig и всички болни също  Praynig

# 38
Креми, прегърни Виолка от нас и стискаме палци да се оправи бързо, мъчно ми е за нея....

# 39
Ох, много болни пак  Confused
Креми, поздрави на Виолка и да оздравявате бързо  Hug

А не Айнурке, имам панически страх от болнични кабинети, особено в това грипно време
Peace Аз знам че ти ще се справиш и сама, даже по-добре  Hug Heart Eyes

Ками, Ло, вие как сте днес?  Hug

# 40
# 41
Ох, много болни пак  Confused
Креми, поздрави на Виолка и да оздравявате бързо  Hug

Peace Аз знам че ти ще се справиш и сама, даже по-добре  Hug Heart Eyes

Ками, Ло, вие как сте днес?  Hug

Привет момичета  Hug не чета хубави работи за вас сега пък и вие редом с нас се тръшнахте,тя и моята мама е болна,но е далеч от мен,явно и вас не ви пропуска тази есен  Sad  ,но ще се оправите по-бързо от нас  Simple Smile

Аз днес доста походих ,но така се уморих ви казвам,че направо едвам се прибрах после само от 500м. ходене малееее....кога ще се оправя незнам  Sad  ,но поне температура нямам,което ме обнадеждава остава възтановяването не по-малко трудно от всичко останало.
Целувки на всички от мен   love001

# 42

Ани чудесно си се справила със снимката и информацията от първата страница  Hug Супер си!!!

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт